sâmbătă, 15 ianuarie 2011

ESTE EXECUTOAREA JUDECATOREASCA PAULA SOMALDOC "CURVA"? ACEASTA-I INTREBAREA ! PLUS ALTE PRECIZARI DESPRE EVACUAREA PRM !

Acest blog nu este pentru cei cu mintea stafidita. Totusi, daca poposesc pe aici, din intamplare, atrasi de cuvantul "curva", din titlu, le spun doar atat:
1. Hotararea judecatoreasca "definitiva si irevocabila" este data in baza unor acte false.
2. Hotararea viza doar PRM, nu si celelalte entitati care functionau in imobilul cu pricina.
3. Legal, se facuse contestatie la executare, procesul este pe rol. (PENTRU CEI CARE O TIN LANGA CA TREBUIA SA LUPTAM CU MIJLOACE LEGALE. NA, CA AM LUPTAT SI LA CE NE-A FOLOSIT?)
4. Anterior, se intocmise cu celalat executor judecatoresc un act de suspendare a executarii pana la solutionarea intregului caz. Intr-un fel sau in altul.
5. Conform legii, executarile nu se fac nici IARNA si nici NOAPTEA!

Nu ma astept sa inteleaga decat cei care au trecut, ei sau familiile lor, prin asa ceva. Mafia Imobiliara actioneaza cu acte false, hotarari judecatoresti deformate de interese in cardasie cu politicienii. Ca doar de-aia ii zice Mafie, ce naiba! Asta pentru puritanii care spun ca "legea trebuie respectata". Sa ne uitam, numai, cine face legile. Brrrr....

Ca sa nu ne intindem cu vorba, lansez intrebarea care face titlul acestei postari?
E sau nu "curva"? Nu pentru ca asa i-a spus Vadim. Am pus ghilimele pentru ca eu nu stiu, n-am stat la capataiul ei si nu ma intereseaza viata ei personala.
Daca folosim cuvantul in sensul unei persoane care ar face orice PENTRU BANI, atunci este. Cu varf si indesat.
Nu reiau punctele 1-5 pentru care prezenta ei acolo era ILEGALA si ABUZIVA. Stiind asta, s-a flancat cu zeci de politisti, morti de frica somajului in caz de esec (ei au facut, de fapt evacuarea). A incasat, imperturbabil, un pahar cu apa si niste "complimente". De ce? Pentru onorariul de 2.200 de lei? Asa cum declara in "Adevarul"? Cat de bou sa fii sa crezi asa ceva? Dupa vanzarea sau demolarea unui imobil care valoraza cel putin 1 milion de euro, isi va lua comisionul, n-aveti grija. Sau, poate l-a luat in avans, n-avem de unde sa stim. Caci, sigur, "mortul" nu va veni sa locuiasca in Romania! Tot in interviu declara ca are un apartament, cumparat pe credit, in 1992, de la BCR! Cand avea 28 de anisori! Ce noroc porcesc! Pentru cei tineri, precizez ca, in 1992, nu avea ORICINE acces la credite. Nu se compara cu anii de dupa 2005! Si nici nu aveai "intrare" in acea banca, asa, venind de pe strada, pentru cine nu stie sau a uitat!
Oricum, nu orice fiinta umana opteaza pentru meseria de executor judecatoresc. Trebuie sa ai un suflet intunecat, ingalat in iubirea de "arginti". Daca meseria ti-o exerciti in numele sau ca parte integranta a unei Mafii, mai presus de lege, cu atat mai grav si mai murdar. "Curva"? Putin spus...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Domna Ruxandra Lungu,de aproape o saptamana,de luni 10 ianuarie siteul ziarultricolorul.nu mai poate fi accesat.Am intels ca s-a dat un atac la serverele care gazduiau pagina respectiva,si la adresa firmei de net.De asemenea atacul se da si asupra dns(codul care formeaza caracterle -literele denumirii web:ziarultricolorul.ro,la fel cum s-a facut in cazul wikileaks

Solutia de moment,pentru ca ziarul sa poata fi citit pe net este crearea simultana a mai multor pagini web(cel putin 10),cu acelasi continut,dar cu nume oarecum diferite si terminatii diferite(obligatoriu straine:.com;.org;.net; co.uk; de)incarcate pe cat mai multe servere externe Romaniei.Astfel baietii se vor satura sa tace zeci de pagini,de pe servere diferite.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Cine ne opreste sa-i dam drumul?

carmen i spunea...

Cititi aici niste lucruri pe care nu le stiati legate de executorul Somaldoc: http://spitaluldeoftalmologie.blogspot.com/2011/09/cum-i-facut-monica-pop-o-inscenare.html Daca fata de C. Vadim Tudor Somaldoc a stiut sa fie dura, in fata altora precum Monica Pop tremura de frica si da bir cu fugitii. Acolo a zis mersi ca a scapat cu NUP dintr-o inscenare si nu a mai avut curajul sa o puna la punct pe Monica Pop asa cum ar fi trebuit.