vineri, 28 ianuarie 2011

O ALTA MASCARADA!

Imi pare rau ca Mircea Badea mi-a luat-o inainte si a spus-o primul.
Arestarea lui Nicolescu este doar un mesaj. Transmis nu numai Opozitiei ci si unor lideri ai puterii care s-ar putea "rascula" impotriva "conducatorului suprem".
In privinta reprezentantilor partidelor care s-au rotit la conducerea Romaniei, jefuind-o cu nerusinare si inglodand-o in datorii, in ultimii 20 de ani, NU DAU DOI BANI pe "prezumtia de nevinovatie", o las in seama juristilor practicanti si a jurnalistilor.
Da, e vendeta politica, dar inca n-am vazut pe vreunul dupa gratii, decat cu o exceptie, senatorul Voicu. Si exceptia confirma regula.

4 comentarii:

anca spunea...

mascarada ,da! cine va raspunde pentru toate mizeriile astea numite "act de justitie" ,cine mai rpereaza onoarea unora care sant NEVINOVATI? si ,cand o sa-i vedem acolo unde e locul pe cei cu vinovatia dovedita?

Marius spunea...

Aveti dreptate.

Anonim spunea...

miscari de trupe peste tot: http://www.antena3.ro/politica/pavelescu-si-ciorbea-au-semnat-un-acord-de-unificare-a-pntcd-congresul-va-fi-in-martie-117685.html . se "coace" ceva la orizont ?

Anonim spunea...

Din pacate de luni 24 ianuarie,orel 19 ,siteul Ziarului Tricolorul si cel al revistei Romania Mare nu pot fi accesate,desi ele fusesera deblocate vineri 21 ianuarie.De fiecare data conexiunea nu gaseste servarul.Initial am crezut ca e doar o eroare de internet,dar verificand pe google am gasit ca ultima reactualizare a fost luni .Au fost din nou atacate informatic aceste site-uri??Sunt ele sabotate de Autoritatea Romaneasca (rotld) responsabila cu internetul in Romania???