marți, 11 ianuarie 2011

SITE-URILE "TRICOLORUL" SI "ROMANIA MARE" AU FOST SABOTATE !

Sa nu-mi spuneti ca este pura coincidenta!
Nu-i nimic, daca nu se remediaza problema in 24 de ore, articolele cele mai importante le veti gasi pe blogul lui Vadim!

22 de comentarii:

Anonim spunea...

Se pare ca situatia este mult mai grava....

www.inpolitics.ro/breaking-news-vadim-evacuat-din-casa-presei-romania-mare-rasa-de-pe-net-art63736.aspx

Anonim spunea...

Nici www.prm.org.ro nu merge !!!

Anonim spunea...

hm... nici site-ul PRM nu mai este accesibil

cezar a. mihalache

Anonim spunea...

nici din Germania nu sint cele doua pagini accesibile ,nici fortelor nationaliste din Germania desi limbajul lor este mult mai dur decat al PRM nu li se intimpla asa ceva!Si o spun nu ca sustinator la PRM ci ca observator de departe a vietii politice dambovitene!Nu pot crede ca jurnalul lui felix incarca pagina in doua secunde , iar prietenilor de la Washington le spun de acu : daca nu putem noi schimbati-l voi.Nu mai pputeti nici voi sa va bazati pe el!Prietene Obama Vadim a sponsorizat statuia lui Wilson de la Brasov nu uita asta.....

Anonim spunea...

Ca solutie de avarie si pe timp FOARTE SCURT, 2-3 zile, merge. Bine ar fi ca administratorul site-ului sa posteze comentariile celor care scriu si sint ignorati.
Lumea trebuie sa stie unde poate citi ziarul, deci faceti cumva sa disemineze informatia. Actiune este ceea ce trebuie acum ! Fara reactii prompte se va crede ca PRM e pe moarte in urma loviturilor primite.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Tuturor, acelasi raspuns: "This is democracy !"
Nu va panicati, ne putem intoarce oricand la formula : "Citeste si da mai departe !"Avem suficienti sustinatori.

Anonim spunea...

de cateva minute merg site-urile ZT si RM :) yuppy !

Ion de la Chiuiesti spunea...

http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2011/01/umbra-lui-boc.html

Anonim spunea...

re: anonim din Germania :

- nu putem compara democratia "made in Germany" si Boratistan in cele trei versiuni - ilici, tapul si piratul

- Obama = Bush - cel putin in politica externa si pro razboi. Obama are nevoie de catelusi, mercenari, papagali si trompete. Deci nu conta pe el....

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Nu va bucurati, Mafia nu ia pauza de somn!

Anonim spunea...

BAFTA: http://smbro.anyhow5.com/2011/01/12/atac-fara-precedent-in-presa-romana-care-tine-de-terorismul-de-stat-la-ordinul-lui-traian-basescu-serviciul-de-telecomunicatii-speciale-impiedica-zi-de-zi-difuzarea-pe-internet-a-publicatiilor/

Donkeypapuas spunea...

Doamnă Ruxandra Lungu,

Am şi simpatii şi antipatii faţă de Vadim Tudor. Asta nu este un impediment pentru a nu-i fi alături în momentul în care un regim securisto-stalinist de tip nou îl vizează în mod deschis. Sunt mai multe măsuri care ar trebui luate în acest moment:
1. Din punct de vedere politic o apropiere de celelalte partide de opoziţie şi demararea unui protest comun în Parlamentul European. Unul virulent. Apropo! Gigi cum mai poate sta alături de gangsterii din PeDe-L la Bruxelles?
2. Diseminarea discursului vadimist prin reţeaua de bloguri (cam la fel cum a procedat Assange). Apariţia manifestelor peremiste de tip samizdat. Eu sunt gata, de e nevoie, să găzduiesc pentru un timp la mine pe blog "Săptămâna pe scurt". O informaţie astfel diseminată e mai greu de anihilat.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumim tuturor pentru mesajele de solidaritate!
Pe blogul Presedintelui Vadim cineva se intreba de ce presa nu e solidara cu cele 2 publicatii sabotate?
Din acelasi motiv pentru care SINGURA formatiune care a protestat cand a fost inchis OTV a fost PRM-ul!
Ceilalti sunt lasi, cred ca isi imagineaza ca nu le va veni si lor randul. Sau, au pactizat cu puterea, varianta pe care inclin sa o cred mai degraba!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Donkeypapuas,
Multumim pentru oferta, imediat ce primesc textul vi-l trimit!

Anonim spunea...

vai sunteti sabotati !!!! poate ne-am saturat de voi si de imbecilul vostru ! femeie aia isi facea mereria ( ceea ce nu pot spune despre voi , pentru ca nu faceti nimic ) oare la judecatorul care a dat sentinta sa gandit vreun idiot dintre avocatii vostrii ? nu de alta dat executorul judecatoresc pune in plicare decat titlurile . el nu ia hotarari ...

Anonim spunea...

nu nu ma astept sa imi aprobi comentariul .. e ceva normal , doar nu am dreptul sa ma exprim liber ... comunistilor

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonimul cu probleme cu executorul,
Bineinteles ca ne-am gandit! Numai ca sentinta e nedreapta, bazata pe acte false (dar, probabil nu te-ai confruntat cu o asemenea situatie, INCA!) si un alt executor a priceput ideea si a amanat executarea din motive obiective.Pe care, slinoasa de serviciu nu le-a luat in considerare Capisci?!

Anonim spunea...

Maine ( vineri ora 13.00 ) unde o sa aiba loc Conferinta de presa saptamanala ? In fata casei lui Base ? :) ( care din ele ? )

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonimul care ne face "comunisti"!
PRM nu este partid "comunist" , ci nationalist!
Despre ce cred eu despre "comunism", (in particular) putem discuta, la o adica, pentru ca vad ca ai un limbaj civilizat si dialogul este posibil. Dar numai pornind de la programe social-economice argumentate!OK?
P.S. Las comentariile de orice fel, mai putin cele care contin injurii ale postacilor portocalii platiti!

Anonim spunea...

Pentru cei care nu stiau din ce directie bate vantul...

www.cotidianul.ro/134707-Victoria-KGB-din-Palatul-Victoria

silvia spunea...

SINGURA SOLUTIE PTR, ROMANIA- VADIM PRESEDINTE!!!!!!!ASA DE GREU A FOST FARA TRICOLORUL,CAND SE VA ACTUALIZA SI ROMANIA MARE?

Anonim spunea...

Tricolorul si RMare erau singurele surse de informatie credibile pe care le indrageam, acum iar suntem orbi si surzi in tara unde un demeent alcolic si o tigaanca proostituata fac legea !
De ce nu iesim fratilor, mai mare rusinea au iesit arabii, au iesit si africanii, numai noi, cei mai saracii din Europa stam ca niste lasii si lasam sa falimenteze DEEMENTUL asta tara, copiii vostrii or sa va reproseze peste ani, pasivitatea si lasitate si faptul ca le vom lasa o tara scufundata in datorii imposibil de achitat. TREZITI-VA PANA NU ESTE PREA TARZIU, NU LASATI TARA PE mana a doi saatanisti, inconjuratuti numai de vrajitori, mai rau ca in evul mediu.