luni, 10 ianuarie 2011

SOV FUGE DE PUSCARIE !

Postul "Realitatea" a devenit basist si pe fata si pe dos. Las pentru o postare separata modul tendentios in care a prezentat evacuarea abuziva a PRM.
Azi s-au apucat sa ia la puricat averea Dacianei Sarbu si a Adinei Valean, sotiile liderilor PSD si PNL. Cum au ajuns cele 2 doamne in Parlamentul European e alta treaba. Printre altele, s-au maritat cu cine trebuia, ceea ce nu poate fi rau. Iar veniturile unui europarlamentar sunt considerabile. Doar de ce credeti ca n-a vrut Stolojan sa dea cioara din mana pentru vrabia de pe gard, mai ales in vremurile tulburi care se configurau?
Revenind, cele 2 europarlamentare si-au cumparat si ele, ca fetele, niste bijuterii, de vreo 10.000 de euro, sunt convinsa ca din venituri usor de justificat. De ce trebuia sa stie toata natia romana chestia asta, prezentata cu talc taman cand se contureaza o mare alianta contra actualei puteri? Si, mai apoi, la trosneala, "jurnalistii" pretind ca vizata este si EBA, mititica si-a sporit averea, a facut economii de 25.000 de euro. Bravo ei, bani albi pentru zile negre, inteleapta fata!

Un comentariu:

Anonim spunea...

si asta nu e totul........... pacat ca nu-l mai invita pe domnul Vadim mai des :(