luni, 14 martie 2011

OAMENII VOTEAZA! ANIMALELE, NU !

DIN ZIARUL "TRICOLORUL"
10.03.2011

Hingherii de la Putere


"Românii încearcă să protesteze la benzinării după ce a fost înstrăinat Petrom-ul. Bugetarii protestează după ce le-au fost tăiate salariile. Pensionarii, după ce le-au fost amputate pensiile. Studenţii protestează ca urmare a adoptării Legii Învăţămîntului. Sindicatele, în urma adoptării noului Cod al Muncii. În România, protestele au loc după ce răul a fost făcut şi devine aproape imposibil de îndreptat. Altfel, nu se explică lipsa de reacţie a unei mari părţi a populaţiei faţă de consecinţele marelui Jaf Naţional care a văduvit România de importante resurse naturale, materiale şi umane. Ea contemplă resemnată modul în care Mafia transpartinică a pus stăpînire pe Bugetul Statului, care ar trebui să asigure siguranţa materială pentru milioane de români. Lungul şir al protestelor fără efect a fost înterupt, temporar, de Mitingul iubitorilor de animale care se opun eutanasierii acestora, ca „soluţie“ a gestionării căţeilor fără stăpîn. Acesta s-a dovedit a fi un succes, în sensul că, pentru încă 3 săptămîni, legea va fi reanalizată la Comisia de Administraţie din Camera Deputaţilor. Am cîştigat o bătălie, sperăm că vom cîştiga şi războiul. Fără a intra în detalii, trebuie consemnate două particularităţi care rezultă din această acţiune, susţinută în mod direct, la nivelul Parlamentului European, prin discursul incendiar al preşedintelui PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor. La Mitingul de Protest desfăşurat pe parcursul a cîteva ore în faţa clădirii Parlamentului României au participat personalităţi ale vieţii publice, numeroase ONG-uri din ţară şi străinătate, un mare număr de membri ai conducerii partidului nostru. Gravitatea intenţiei guvernanţilor de a măcelări căţeii fără stăpîn este accentuată de contextul în care se prezintă, şi anume că o lege aprobată de Senat poate rămîne blocată la Camera Deputaţilor, ani de zile, numai pentru faptul că iniţiatorul ei nu este pe placul actualei Puteri. Mai grav, s-a urmărit ca aceeaşi iniţiativă legislativă să fie deturnată, pur şi simplu, de la scopul iniţial şi modificarea acesteia în sens contrar voinţei legiuitorului. Care legiuitor reprezintă, în mod normal, voinţa electoratului. Incredibil, dar atacuri mai violente la sistemul pe care îl considerăm democratic nu s-au mai văzut în această regiune a Europei, şi aşa zguduită de sărăcie, corupţie şi degradare morală.
Pe de altă parte, există şi creiere tulburate de propagandă, înfierbîntate de ură prostească sau înceţoşate de neştiinţă care gîndesc ceva de genul: „de cîini ne arde nouă acum?”, „de ce nu protestaţi pentru copiii cu dizabilităţi?”, „bătrînii ne mor de foame, pentru ei ce faceţi?”, „legile pentru protecţia animalelor nu sînt o prioritate în vremuri de criză” etc.
Este neapărat necesar să reamintim acestor promotori ai „apărării” drepturilor oamenilor că Partidul România Mare a acţionat întotdeauna de partea categoriilor defavorizate, atît în Parlament, cît şi prin numeroase activităţi caritabile desfăşurate prin propria fundaţie, cît şi la nivelul Filialelor Judeţene şi ale Organizaţiei de Femei. Faptul că nu au fost aduse la cunoştinţa publicului larg este lesne de înţeles şi de explicat, dar nu vizibilitatea în mass-media a fost intenţia noastră.
Liderul PRM, dr. Corneliu Vadim Tudor, semnalează de 21 de ani pericolul polarizării sociale, al deposedării cetăţenilor ţării de baza economico-materială pe care au creat-o în regimul anterior, drama pesionarilor, a cetăţenilor cu handicap, a chiriaşilor din casele naţionalizate, starea deplorabilă a învăţămîntului şi sănătăţii, lipsa unui viitor previzibil pentru tinerii noştri.
PRM a semnalat, la timp, drama tuturor cetăţenilor României, indiferent de etnie, aruncaţi, fără voia majorităţii lor, într-un sistem de factură mafiotă, denumit, eufemistic ,de „tranziţie” şi deghizat în spatele unor cuvinte răsunătoare precum „democraţie” sau „stat de drept”.
Aşadar, nu trebuie să fie de mirare că, printre numeroasele cauze pentru care am luptat şi luptăm - în ciuda tuturor opreliştilor, defăimărilor şi persecuţiilor la care sîntem supuşi - ne preocupă şi soarta căţeilor fără stăpîn.
Ne opunem maltratării şi cruzimii faţă de animale şi considerăm că guvernanţii au datoria să aplice legile conform normelor UE, unde ne-am străduit să fim parte, plătind un preţ considerabil. Credem că nu ar trebui să amintim nimănui că un Guvern incapabil să gestioneze corect, fără brutalitate, problema unor animale lipsite de apărare, victime ale violenţei şi sadismului, nu poate cîştiga încrederea oamenilor. De aceea, sînt necesare activităţile realizate de ONG-uri şi sprijinul personalităţilor publice din România şi din străinătate dedicate protecţiei animalelor.
Pentru că oamenii pot să-şi apere drepturile încălcate şi singuri. Animalele, nu! Oamenii pot să se opună legilor care le periclitează sănătatea, nivelul de educaţie şi de trai. Animalele, nu! Oamenii pot să răstoarne guverne, să schimbe sisteme inechitabile, să hotărască soarta Planetei. Animalele, nu!
În final, oamenii votează! Animalele, nu!"

Un comentariu:

Vlad Craioveanu spunea...

Prin acest tertip ticalos, prin refuzul de a adopta Legea Marinescu 2, mafia Udrei se face vinovata de TOATE agresiunile comise de canii fara stapan in intreaga tara! ONGurile, ca si persoanele particulare, sunt OPRITE din a incepe amplele campanii de sterilizare, cipare si inregistrare a cainilor! Milioane de euro donate de ONGurile din strainatate, exclusiv din dorinta de a AJUTA populatia Romaniei sa isi rezolve aceasta problema, sunt OPRITE din a intra in tara si a fi investite!

Astazi un ticalos ramas neidentificat mi-a pus la poarta un caine strangulat! Am anuntat politia si le-am cerut sa inregistreze cazul, in baza legii de protectie a animalelor iar politistii m-au amendat pe mine, ca i-am "deranjat"! Asta este Carpathian Garden, asta este Land of Choice!