marți, 17 mai 2011

CE E DEMN DE RETINUT DIN CONVENTIA PDL

Din Conventia PDL nu am retinut decat un singur lucru: ca vor fura 1 milion de voturi in 2012. Din strainatate, ca cele furate din tara sunt alta mancare de peste. Si, uite cum nu fac 2 parale sondajele de opinie (oricum mincinoase) cu care se imbata USL.
M-au distrat copios comentariile unor penibili care plangeau ca PDL a ratat sansa de a se reforma.(???!!!) Adica de a aduce in frunte pe Buldog, alt "specialist" in "organizarea" alegerilor, dupa cum s-a dovedit deja.
Treziti-va din somn, astia nu pleaca de la Putere "nici morti" cum se pare ca ar fi zis, la un moment dat, Goebbels, la vremea lui.

Un comentariu:

Cristina spunea...

bai acum un an , intr-un interviu doamna Udrea spunea ca poate avem nevoie de o dictatura luminata, dupa cum a inceput sa se stinga lumina in unele cartiere cred ca ne intoarcem in trecutul apropiat cam cu 23 de ani.

de ce sa plece daca oamenilor le este frica sa protesteze, par dependenti nu stiu de ce, prefera chiar sa-si ia viata decat sa iasa in strada , asta cand nu mai au nimic de pierdut ( deci nici viata)