luni, 2 mai 2011

L-AU INMORMANTAT CONFORM "TRADITIEI" PE BIETUL OSAMA ! CATA GRIJA ! CAT RESPECT !

Cu noaptea-n cap, sotul meu m-a anuntat ca OSAMA BIN LADEN a fost prins si ucis de americani! I-am spus: "Bine, trezeste-ma cand arata astia cadavrul" si m-am intors pe partea cealalta, caci nu-mi revenisem, din somn, pe deplin. Nu c-as fi crezut in orice fotografie sau filmulet cu "corpul neinsufletit". Pe de alta parte, va dati seama ce s-ar fi intamplat daca ma lua in serios?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca americanii l-au confundat pe Osama cu Jack Sparrow si conform traditiei marinaresti i-au aruncat corpul in mare. :) :) :)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Numai ca Jack Sparrow n-a murit, pare-mi-se! Sau tocmai asta era ideea:))))

Cristina spunea...

da, anonimul are dreptate, ieri au fost invitati la unele posturi TV cetateni de religie musulmana care spuneau ceva asemanator

totusi nu sunt convinsa ca a existat acest Osama,in decembrie 1989 au fost oare 60000 de morti?, razboiul din Ksosovo cine la inceput (parca initial vinovati erau sarbi pentru ca la sfarsit sa aflam ca a fost inscenarea poate a albanezilor??) , razboiul din Irak unde trebuia democratizata populatia si confiscate armele de distrugere in masa se pare inexistente.
mai potem sa credem ce vor alti sa vedem si sa auzim, nu cumva ne vor interesati de nimic pentru a putea sa ne controleze pana si gandurile, inducandu-ne concluzii de parca am trai un film prost?

anca spunea...

Ruxi,eu am indoieli ca acest personaj chiar a existat ,dapoi sa ma pun botu' la toata mascarada americanilor! eee,m-am inselat si in privinta lui Obama :)

batagan spunea...

Anca avea perfecta dreptate