vineri, 17 iunie 2011

GUVERNANTII IL IGNORA PE EMINESCU

Ieri, la Cimitirul Bellu,
PELERINAJ LA MORMÎNTUL LUI MIHAI EMINESCU


În aceste vremuri triste, de batjocorire a valorilor naţionale, PRM este singurul partid care cinsteşte memoria marelui nostru Poet Naţional, Mihai Eminescu. Marţi, 15 iunie, la împlinirea a 122 de ani de la trecerea în eternitate a Luceafărului poeziei româneşti, la mormîntul lui Mihai Eminescu a fost depusă o frumoasă coroană cu panglică Tricoloră din partea domnului Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, preşedintele Partidului România Mare. Au fost prezenţi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinte al PRM, Mihaela Ionescu, fostă deputată, Ruxandra Lungu, preşedinta Organizaţiei de Femei România Mare, Ştefania Banea, din partea OTRM. S-au rugat, de asemenea, pentru odihna sufletului marelui poet numeroşi membri şi simpatizanţi ai PRM. Din Sectorul 6, a participat la această ceremonie prof. Florin Bezdadea, împreună cu cîteva zeci de tineri reprezentanţi ai partidului. Un grup de copii, de la Şcoala Generală 194 „Marin Sorescu", conduşi de profesoara Aniela Ciliban, a susţinut un recital de poezie şi de cîntece pe versurile marelui poet. Cei prezenţi la Cimitirul Bellu au ţinut să-şi arate recunoştinţa faţă de domnul Corneliu Vadim Tudor, care, în fiecare an - de 15 ianuarie şi de 15 iunie - omagiază memoria celui mai mare poet român al tuturor timpurilor, Mihai Eminescu.

5 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Eminescu nu va fi iertat niciodata, stii tu de catre cine! Deja se incearca minimalizarea poeziei sale, a rolului sau ca gazetar si analist. Cu timpul il vor radia. Stra-stranepotii nostri vor invata ca cel mai mare poet roman a fost(!), tineti-va bine, Ana Blandiana:)))

PS Ptiu drace!

Anonim spunea...

daca ar fi numai politicienii,numai ca il igora multzi din cei care nu il ignora pe gutza sau copilu minune.SI din cauza lor avem acel "minunat" Parlament.(asta ca o legatura cu cealalta postare a dvs.).
din Germania...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Musca-ti limba! Ca o ramane picior de roman pe aici!

Anonim spunea...

@Anonim din Germania,
Nu stiu daca din cauza lor sau a celor care nu vin la vot din "superioritate":) Si, dupa aceea, incep sa se vaite...E categoria cea mai ipocrita si perfida...

Anonim spunea...

Ioane,
Stra-stranepotii nostri vor invata ce le spunem noi, stra-strabunicii lor,ca alta treaba n-avem, sa fie clar.