marți, 22 noiembrie 2011

SUNTEM NEBUNI DE LEGAT ?

foto:www.agentiadecarte.ro



In locul statuii lui Lenin, care trebuia data jos, nu intelegeti gresit, a aparut o porcarie sinstra. Un rahat...rosu. Sau, poate nu inteleg eu mesajele "artei contemporane". Nu incepeti sa ma intrebati ce trebuia pus acolo. Exista zeci de carturari romani care meritau aceasta onoare. Bineinteles ca autorul are o explicatie pentru "opera" sa. Dar locul ei era in alta parte, daca tot era nevoie sa se cheltuiasca niste bani. Sper ca nu bani publici, nu m-am interesat, inca.

6 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Bine ca nu au pus poneiul roz al ICR-ului!

Anonim spunea...

au gresit culoarea! eroare fatala!trebuia portocalie(dine germania:-))

Anonim spunea...

"Am avut dreptate! Tadici l-a mintit pe Presedintele Romaniei inca odata. Negocierile comisiei mixte cu Serbia esuate."

http://www.rgnpress.ro/categorii/politic/3861-am-avut-dreptatetadici-l-a-mintit-pe-presedintele-romaniei-inca-odata-negocierile-comisiei-mixte-cu-serbia-esuate.html

"Asociaţia Romano-catolicilor din Moldova cere Parlamentului să oprească maghiarizarea forţată a romano-catolicilor din Moldova"

http://www.rgnpress.ro/categorii/asociatii--ambasade/3849-asociatia-romano-catolicilor-din-moldova-cere-parlamentului-sa-opreasca-maghiarizarea-fortata-a-romano-catolicilo-din-moldova.html

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Si eu m-am gandit la poneiul roz, culmea:))))

Anonim spunea...

Excrementul ocupantului strain. Coprocultura ar putea indica gradul de infestare.

Ne-am pierdut demnitatea si curajul.

Anonim spunea...

Trebuia sa faca monumentul somerului roman pe strazile din Italia alergati de macaronari si batjocoriti decorcituri franceze.Apropo, stii ca Vartan Arachelian a facut parte din grupul comunistilor care au preluat depozitele germane pentru armata sovietica?