marți, 6 decembrie 2011

LA MULTI ANI !

PENTRU NICOLAE, NICU, NICUSOR, NAE, NICULINA, NICOLETA, NICOLE, ETC., "LA MULTI ANI!, SANATATE! SI MULTI BANI!"

5 comentarii:

kinga spunea...

Multumesc pentru urari

Nicolae Nicu spunea...

Mulţumesc frumos, doamnă Ruxandra! Sănătate şi bucurii tuturor.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Nu trebuie sa te superi ca nu-ti public comentariul, sunt convinsa ca vei gasi spatiu pe multe alte site-uri. Ciudat, editorialele mele nu sufera modificari din partea nimanui. Poate, uneori, titlul, dar eu pe blog public versiunea initiala. Cat despre anumite greseli de ortografie nu il poti face raspunzator pe seful/patronul publicatiei.

Anonim spunea...

Nu ma supar, nu-l publica, este blogul tau, dar tin sa adaug doar atat: am vazut eu, cu ochii mei, diverse articole (nu doar de-ale mele) scoase la imprimanta, inainte de publicare, si "corectate" DE MANA LUI VADIM (ii cunosc scrisul), exact in spiritul greselilor de ortografie mentionate in comentariul meu.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Tot ce se poate, nu am argumente sa te contrazic atata vreme cat nu am vazut aceste lucruri cu ochii mei:) Cat despre substantivele comune scrise cu majuscula, desi nu sunt nume proprii, exista si explicatia ca autorul a vrut sa sublinieze importanta lor pentru opinia publica, pentru cititorul articolului respectiv, folosind acest mijloc, un fel de "licenta poetica", acceptata de lumea literara.