vineri, 30 martie 2012

PIEDONE S-A SUCIT. IAR!

A zis ca pleaca in UNPR, dup-aia s-a sucit. Candideaza sub sigla USL. Cum l-or fi convins, oare?

2 comentarii:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

un binevoitor spunea...

Este adevarat ce scrie aici: http://anaforul.wordpress.com/2012/04/03/cititi-si-va-cruciti-subteranele-brailei-politice/ ?
Daca il dati afara pe moisescu si ii aduceti pe neicanimeni o sa ramaneti doar cu Trtibunul. Cine vrea destabilizarea Prm? Chiar nu vedeti ca sinteti atacati si acolo unde v-au mai ramas o bruma de sustinatori? Ce organizatie urmeaza? A intrat buldozerul in prm!