sâmbătă, 23 iunie 2012

NASTASE IN SPITAL. PONTA CONTINUA JAFUL NATIONAL IN SPIRITUL MENTORULUI SAU!

Am vrut sa-mi adun gandurile inainte de a comenta "sinuciderea" lui Adrian Nastase. Ca niciodata, am avut timp si rabdare sa ascult toate scenariile posibile si imposibile. Sunt convinsa ca si voi aveti parerea deja formata, fie intr-un sens, fie intr-altul, aveti dreptul la opinie.
3 chestiuni mi-au atras si mie atentia in aceasta mare nebunie de vesti contradictorii:
a) Pe un post de televiziune s-a afirmat ca Salvarea TREBUIA sa intre cu totul in garajul familiei. Nimeni nu s-a gandit ca nu se va putea, din cauza inaltimii, iar PRESA va filma si fotografia tot ce nu era menit sa fie facut public. Inclusiv celebrul fular de 300 de euro. Imbecilii vor spune, bine d-le, un fost prim-ministru nu are voie sa aiba un fular de firma? Raspuns: poate, dar nu in tara in care costa cat salariul unui om obisnuit pe o luna (in cazuri mai fericite) si nici in contextul in care esti dus cu targa la spital in urma unei condamnari pentru coruptie. Pute, intelegeti? Exista fulare de firma care nu pot fi identificate asa usor, par banale, la prima vedere, asa cum pareau banale, la inceput, camasile cadrilate, "muncitoresti" ale lui Traian Basescu, dar la fel de costisitoare! Veti spune ca pe asta l-a apucat, in graba, din cuier...in miezul verii... Hai sa fim seriosi. Oamenii astia traiesc in alte sfere care nu au nici o legatura cu omul de rand! Care voteaza, in continuare, cu ochii inchisi.
b) Andrei Nastase are nervi de otel. Cand se presupune ca tac-tu e pe moarte mai ai putere sa te urci la volan si sa te concentrezi la condus masina? Se pare ca da!
c) Adrian Nastase a fost operat abia  dimineata, tarziu. Dupa care ni se spune ca glontul a trecut la 2 mm de carotida. Mai, dle doctor Beuran, ai avut ruleta cu tine in operatie? Si apoi, de ce te-am crede pe cuvant? Si, daca este asa, cum v-ati permis sa tineti un om, ore bune, neoperat, cu o rana aflata la 2 mm de carotida si care, la orice miscare, cat de mica, putea sa se mareasca? Pe cine pacaliti voi?

 Prin aceasta postare doresc doar sa-mi exprim niste nedumeriri legitime.

Nimeni si nimic nu ma va abate de la convingerea ca acest fost premier se numara printre cei mai mari banditi devalizatori ai economiei nationale. Indiferent cat de inteligent este (sau cu atat mai rau). Indiferent cate doctorate si lucrari publicate are (sau cu atat mai rau). Indiferent de ce simte familia sa la ora actuala. Indiferent de isteria cucoanelor pesediste dichisite foc, in ciuda varstei, venite sa-l felicite la poarta din Zambaccian. Indiferent daca in spatele sentintei este o rafuiala politica. Indiferent daca este viu sau mort.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Gandurile d-voastra sunt corecte! Si eu m-am gandit la fel! Nu stiam ca fularul cadrilat este atat de scump!Eu credeam ca totusi exista o procedura la ambulanta si anume sa-l bandajeze cu fase septice! Intre timp am inteles ca OMU s-a si schimbat de maieu si de camasa,lucru total interzis! Si de medici si de politie! Unde mai pui ca el a facut asta cu politistii de fata!El nu trebuia deloc miscat ,pus pe targa si apoi la spital asistentele ii taiau hainele cu foarfecul si pus direct pe masa de operatie! Toate unitatile spitalicesti si ambulanta si Smurdul,lucreaza dupa proceduri!Oricum sunt multe semne de intrebare!Parca ar fi tras cu Laser si cu micrometru!Dar daca glontul a fost tras inainte si recuperat! Si el a tras cu un cartus orb,fara plumb si el doar a avut niste simple arsuri! Pare o conjuratie,dar este! Sunt tot acei oameni,care au organizat puciul din 89! Acelasi stil de diversiune!
Problema este ca suntem pierduti! Toate cele bune!NC

Anonim spunea...

"Din realizarile Guvernului Nastase si performantele “nationaliste” ale Guvernului Ponta: Bustul Maresalului Ion Antonescu jos, busturile criminalilor de razboi unguri Wass Albert si Nyiro Jozsef, tot mai sus"

http://www.napocanews.ro/2012/06/din-realizarile-guvernului-nastase-si-performantele-nationaliste-ale-guvernului-ponta-bustul-maresalului-ion-antonescu-jos-busturile-criminalilor-de-razboi-unguri-wass-albert-si-ny.html


Si da, JAFUL CONTINUA!!!

"F-16 sh olandeze sau portugheze... sigur"

http://rumaniamilitary.wordpress.com/2012/06/23/f-16-sh-olandeze-sau-portughezesigur/

Anonim spunea...

Nici eu n-as fi dat doi bani pe fularul acela hidos! Intamplator, niste prieteni de-ai mei cunosc aceasta firma care produce si haine si parfumurin si genti, parca. Oricum, culorile sint nasoale nu stiu ce gasesc fanii la acest brand care ar trebui sa-i dea lui Nastase un comision gras pentru reclama.

Anonim spunea...

uau, aveti curaj, nu gluma. PSD il va razbuna pe puscarias si va aflati printre cei vizati, doamna!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Vai, ce sperietura am tras!:))))
De-aia n-avea coada urs!

Anonim spunea...

Spuneti ce ganditi, doamna Lungu, nimeni nu poate sa ne fure asta, inca!

Anonim spunea...

Ponta are multe bube-n cap si el. basescu il pandeste la cotitura dar "carlanul" e prea plin de el, propria persoana, nevasta, socru etc. Va sfarsi penibil...

cristinel spunea...

Ma uita spre Romania si incerc sa inteleg cum acea gradina a Maici Domnului, poate fi invadata de asemenea poluatorii de suflet si nu numai.Eu am plecat din Romania sub mirifica orinduire a lui Iliescu si am ramas cu acceiasi greata perpetua.M-am intors o vreme de 2 ani si jumatate si am fost alaturi de Vadim si am crezut ca acei devotati tovarasi ai lui erau reali(Tanasescu,Codrin,Bolcas,Simion etc..).Am participat la toate actiunile de strada si aproape conferintele de presa in anii 2008-2010 unde Vadim a fost prezent.Nu am aderat la planul si la conceptul lui Milton Friedman sub nici un fel desi traiesc si platesc statului in care traiesc de 15 ani, direct sau indirect astfel de concepte costisitoare, cu final tragic pentru populatia globului.Vizionati acest film si gindurile imprastiatile celor ce inca nu pricep ce se intimpla in lume.Acum inteleg bine rolul unor veniti si plecati de linga Vadim.Cred ca l-au considerat pe Vadim un "Economat" sau ceva de genul asta!?Eu, de la distanta voi ramine linga el.
Nastase?Asta e subiect?Daca se discuta despre justitie, era ok ,dar asta-i justitie?Oare de ce nu-i corecteaza poporul?Raspuns:POPORUL ESTE DEJA =O POPULATIE
'POANTA' e priministru!
Daca o poanta e priministru ce sa mai zicem de un PAMFLETAR CA VADIM.... TREBUIE INCORONAT REGE.

http://divxonline.biz/documentary/4632-the-shock-doctrine.html