marți, 12 iunie 2012

ORICE SUT UNDEVA INSEAMNA UN PAS INAINTE?!

Deocamdata ma ocup de problemele lasate balta la serviciu si in familie, pentru ca m-am dedicat total campaniei electorale. Nu-mi pare rau. Am castigat experienta. Am participat la dezbateri. Am intalnit personaje interesante...Am privit MAFIA in ochi!
Dar nici n-am de gand sa trec cu vederea nedreptatile sesizate. Le voi strange, probabil, intr-un editorial pentru TRICOLORUL.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Un timp placut impreuna cu familia si serviciul!Cu toate acestea cred ca PRM-ul a facut si el erori.
Rezultatele candidatului Popeanga sint sub orice critica. Nu spun ca nu o fi omul competent dar mai bun era o fata cunoscuta(acto,sportiv eu stiu..) care tragea dupa ea si partidul.
Ar fi extraordiar daca ati afec si o analiza (sinteti o buna analista) a erorilor PRM-caci daca PRM-ul cauta ADEVARUL atunci erorile PRM fac si ele parte din acest tablou..ca sa fie complet.

Anonim spunea...

semnul intrebarii denota descumpanire?Fraude,nefraude,romanii sa-i manance fripti,isi merita soarta.Daca USL si scarbosenia PP-DD inseamna schimbarea,atunci sminteala romanului e infinita si fara leac.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Candidatul Popeanga este profesor universitar si, pe deasupra,specialist in economie. Dar nu se poate pune cu un sistem atat de pervers ca cel pe care l-am descris in editorialul de mai sus.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anonim,
Nu e descumpanire, poate putina autoironie legata de faptul ca multi credem ca actuala Mafie transpartinica poate fi destructurata prin alegeri "democratice".
Cat despre PP-DD nu ma pronunt pana nu vad cu cine va face aliante in Consiliile locale.:)