joi, 13 septembrie 2012

PRM A AVUT MEREU DREPTATE

http://www.ziartricolorul.ro/
PRM A AVUT MEREU DREPTATE
2012-09-13 » Categorie » Editorial de Ruxandra Lungu
"Ecourile referendumului pentru suspendarea lui Traian Băsescu sînt departe de a se fi stins, mai ales că perdanţii fac tot posibilul să diminueze numărul de alegători, ca să justifice un soi de cvorum, iar aşa-zişii învingători caută din răsputeri să demonstreze că nu mai puţin de 1.500.000 de voturi au fost fraudate prin metoda turismului electoral şi a CNP-urilor inexistente. Pentru prima oară în România, din interes personal sau de partid, evident, cineva a dat undă verde instituţiilor statului să cerceteze modurile de fraudare a alegerilor.
Ce mai contează că PRM este singurul partid care a semnalat acest fenomen, l-a descris amănunţit şi a adus o sumedenie de dovezi în acest sens? Ce au făcut instituţiile „statului de drept”? Absolut nimic. Ce au făcut alegătorii noştri? Unii au dat din umeri, neîncrezători. Alţii, mai naivi, nu concepeau că în România democratică se poate întîmpla aşa ceva, altii au zîmbit, ironic, ştiau ei de ce. Iar cîţiva, puţini la număr, lucrau temeinic la scoaterea singurului partid autentic de Opoziţie, apărător al Interesului Naţional, în afara forului legislativ suprem: Parlamentul.
Vremelnic, forţele antinaţionale şi-au atins scopul. Acum, îi hrănesc pe români cu sondaje mincinoase, demne de batjocura oricărui om cu o fărîmă de creier. Revenind la fraudele semnalate la referendum, considerăm că procurorii sînt extrem de blînzi, blazaţi sau timoraţi. Presupunem că Traian Băsescu a declanşat această acţiune şi bănuim şi din ce motiv. Problema este că nu ne interesează cine, ce, cum şi de ce acţionează în acest sens, cîtă vreme acest buboi al fraudei trebuia spart odată şi odată de cineva, indiferent de motive, poate discutabile. Afirmaţia lui Victor Ponta, din 2009, cum că maşinăria PDL de furat voturi a funcţionat mai bine ca aceea a PSD, nu ne iese din cap şi pace! Trebuia să dea de gîndit întregii naţiuni. Trebuia să dea de gîndit „instituţiilor statului”, care nu au mişcat un deget pentru a demara o anchetă serioasă, urmată de consecinţe de ordin penal. Preşedintele abia cîştigase alegerile, la mustaţă, iar Parlamentul Ruşinii nu avea de gînd să se lase dizolvat de un Traian Băsescu furios. Acum, lucrurile s-au schimbat. Alegerile bat la uşă şi iniţiatorii turismului electoral trebuie descurajaţi. Inconştienţii care îşi vînd votul trebuie opriţi. Analiştii politici abonaţi la anumite televiziuni susţin că populaţia se va speria de anchete şi nu se va mai prezenta la vot. Aiurea, cine nu are nimic de ascuns nu are de ce se teme. În final, în cabina de vot este doar alegătorul, însoţit de isteţimea şi conştiinţa sa, indiferent cîte kile de ulei, mălai sau peşte a primit de la candidaţi. Din acest motiv, cifra de 1.500.000 de voturi considerate fraudate ni se pare mult prea mică. Presupunem că se bazează doar pe dovezi palpabile, găsite în urma studierii listelor electorale, a listelor suplimentare, a decedaţilor şi a comparării CNP-urilor celor care au votat pe ici şi pe colo. Unii, de 28 de ori! Ce ne facem, însă, cu aceia care au votat presaţi de autorităţile locale, la care sînt angajaţi să plimbe trei hîrtii în patru zile şi şantajaţi cu pierderea locului de muncă, ce ne facem cu cei care au votat DA sau NU, chiar nu mai contează, influenţaţi de primari şi intimidaţi de jandarmul de serviciu prezent cu urna mobilă, în faţa porţii, în miez de noapte? Ei nu apar în statisticile procurorilor. Numai că, din proprie experienţă şi din informaţiile însoţite de dovezi furnizate de filialele PRM din oraşe, comune, sate, frauda depăşeşte orice imaginaţie. Şantajul moral şi financiar dă roade excelente, se pare. Disperate nevoie mare, unele trusturi de presă ameninţate cu decredibilizarea în urma tornadei de minciuni aruncate în urechile românilor îi cheamă în stradă pe cei 7.500.000 de nedreptăţiţi, fără să ia în calcul că, dintre ei, poate numai 3.000.000, cu aproximaţie, au votat „pe bune”! Restul… Aşteptăm să ne contrazică Istoria. Aşteptăm să-i vedem pe cei 7.500.000 de români apărîndu-şi votul. În stradă, evident! Unde sînt ei acum, domnule Crin Antonescu, domnule Victor Ponta, domnule Daniel Constantin? Unde?"
UPDATE: INAINTE SA LI SE URCE UNORA SANGELE IN CAP, VREAU SA VA SPUN CA INDIVIZII CARE VOTEAZA MULTIPLU, INDIFERENT DE MOTIV, AR TREBUI TAVALITI IN SMOALA SI FULGI SI PLIMBATI IN FATA INTREGII TARI IN DRUMUL LOR SPRE PUSCARIE! ACEST LUCRU NU SE VA INTAMPLA, EVIDENT. POATE VOR INCASA MACAR O AMENDA, ASA, DE OCHII LUMII. STIU CA TRAIAN BASESCU SE RAZBUNA ACUM. STIU CA RUPE INTELEGEREA TACITA: NOI NU VA DAM PE VOI IN GAT, VOI NU NE DATI PE NOI IN GAT. DAR MIE IMI CONVINE CIRCUL ASTA CHIAR DACA E DE FORMA.
SI PENTRU ACIZII MEI CRITICI MAI AM UN MESAJ: MAI LASATI PROSTIA ASTA CU CEI 7.500.000 DE ROMANI CARE AU VOTAT, PENTRU CA CIFRA E UMFLATA. MULTI AU VOTAT PENTRU CA AU FOST AMENINTATI, SANTAJATI, ETC. IAR GENUL ACESTA DE FRAUDA NU POATE FI DOVEDITA USOR.

18 comentarii:

Ghita Mihai spunea...

Dar dvs. nu ati avut oameni repartizati in sectiile de votare, care sa supervizeze, sa pazeasca alegerile ?
Poate dvs. ati vandut voturile cu buna stiinta si atunci putem sa va acuzam de tradare din interior a PRM. Poate ca acesta este adevarul si daca dotiti va fac un desfasurator detaliat al acestor impostori din cadrul conducerii acestui partid.
Ce rezultate ati avut la alegerile locale ?
Nu va este rusine sa calcati in picioare munca de partid pura si curata, a mai multor zeci de mi de peremisti ?
Mai discutam.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Scuze, dar nu mai discutam:))))Si nu calcam in picioare munca nimanui, cred ca se intampla taman pe dos!Munca noastra este calcata in picioare si nerecunoscuta asa cum meritam, unii dintre noi. Asadar, faceti desfasuratorul ala detaliat, chiar ma intereseaza. Pe de alta parte, alegerile nu se mai "fura" numai in sectia de votare unde reprezentantul PRM ar trebui sa fie extrem de vigilent, iar eu am cunoscut, personal, pe unii...vai, vai, vai! Subliniez ca nu eu i-am trimis acolo. Jocurile se fac dupa...se falsifica procesele verbale, se umbla la soft, etc.
Daca romanii suporta astfel de practici, atunci, sa fie sanatosi si la punga grosi!
Si grija mai mare la ortografie, ca tot va dati expert: "zeci de mi de peremisti"!UAU!

Ghita Mihai spunea...

Da ai dreptate am pierdut un i, imi cer scuze....
Cu tot respectul pentru dvs. nu vreau sa mai aud ca se fura alegerile dupa ce se intocmeste procesul verbal in cadrul sectiei de votare. Daca exista aceasta varianta atunci Conducerea Partidului nu este buna de nimic, sa plece, sa se duca, deoarece se face de ras. Un proces verbal incheiat, semnat, se poate centraliza foarte usor la nivel de comuna, oras, judet, tara.
Ca o numerotare paralela si chiar un punctaj. Atunci se vede clar unde sunt abaterile, daca sunt.
Aici Draga Geta, esti obligata sa fi de acord cu mine. De furat, vandut, cumparat, inselat, tradat da se petrece, dar pina la incheierea procesului verbal in cadrul sectiei de votare.
De aceea spun ca noi PRM-isti suntem de vina, pentru rezultatele proaste, deoarece nu am reusit sa contracaram propaganda lor nefasta, a altor partide.
Draga Geta te rog mult sa analizezi de ce electoratul nostru al PRM-ului nu mai este cu noi, de ce oamenii care sunt pusi la sectiile de votare, din partea PRM, nu isi fac datoria si se vand pe nimic ? De ce mii de PRM-isti, au plecat din partidul nostru, care indiferent ce spun altii este foarte bun si necesar mai ales in aceasta perioada. De ce am exclus din partid fara nici un cadru legal , mii de PRM-isti, mii de cadre de conducere ?
De ce partidul se afla in situatia de a nu avea Departament Organizatoric si de propaganda ?
CINE GETA VREA RAUL ACESTUI PARTID ?

GHITA MIHAI spunea...

VAI..., VAI... te-a laudat Corneliu Vadim Tudir. Ai drija de caini, de multi caini, le cumperi saci intregi de mancare, peste sase saci... Ce rusine...
Daca te lauda ca te ocupi de partid, de Organizatia de femei, de ativul de partid, de revigorarea acestui partid, de demnitate, de corectitudine fata idealurile acestui partid justitiar si nationalist...
TE FELICITAM SI EU.
ASA CA IMI PARE RAU.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Draga Mihai,
Uite ca ma lipsesc de felicitarile tale. Cred ca pomenirea numelui meu nu le-a picat multora prea bine la stomac, dar era vorba de context... inca o data, nu vrei sa vezi contextul, nu vezi imaginea de ansamblu, se discuta strict despre catei si despre costurile intretinerii lor. Asadar, cred ca ne despartim, cata vreme mai pot sa o fac civilizat... esti la Spam iar pe alea chiar nu le citesc. BYE!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Mihai,
Iar nu intelegi ce citesti. Acest comentariu ti l-am vazut dupa celalat in care ti-am replicat ca mergi la SPAM. Asadar, raspund. De mult timp nu mai cred in fraudarea proceselor-verbale si atat. In 2009 PSD a venit cu o groaza de CAMIOANE de procese verbale si...nimic!Eu consider ca FRAUDA se pretrece cu precadere INAINTE DE VOT, CE DRACU' N-AI CITIT UPDATE-UL? Oamenii sunt santajati sau platiti sa voteze intr-un anumit fel si din prostie sau frica o fac, treaba lor, viata lor, viitorul lor...
Iar viitorul tau e in SPAM, gaseste alt blog pe care sa-ti versi supararea pe conducerea PRM, ai avea mai mult succes, zau!

Anonim spunea...

Autoritatile romane lasa balta cea mai importanta organizatie romaneasca din Voivodina? Prostie sau ticalosie?

http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/asociatii--ambasade/6881-autoritatile-romane-lasa-balta-cea-mai-importanta-organizatie-romaneasca-din-voivodina-prostie-sau-ticalosie.html


9 avioane pentru 500 de milioane de dolari!

http://www.rumaniamilitary.ro/9-avioane-pentru-500-de-milioane-de-dolari

GELU spunea...

ALLO, NU VEDETI DOAMNA CA ACEST GHITA MIHAI ARE PERFECTA DREPTATE ?
Ce dumnezeu, nu vedeti de ce este instare acest Parlamentar European Corneliu Vadim Tudor ?
Diseara ne anunta :
Astăzi (marţi), începînd cu, aproximaţie, de la orele 17,30, preşedintele PRM va fi invitatul lui Mădălin Ionescu, la postul Kanal D. Tema? Incredibilul caz de pedofilie din comuna Singureni (jud. Giurgiu), unde un nemernic, Dorel Orticeanu, întreţine, de 2 ani, raporturi sexuale cu o fetiţă, sub privirile impasibile ale Poliţiei.
CE RUSINE PENTRU MILITANTII P.R.M
GELU - Focsani

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Gelu-FOCSANI
ALLO,m-am cam saturat sa tot spun poporului roman ca alegerile se fraudeaza, ca economia nationala a fost jefuita si vanduta strainilor.
O spunem de 20 de ani! ALLO, poporul vrea povesti despre violatoare si pedofili. Sa le dam ce vor, asadar! Noua sa ne fie rusine? Haida-de ca pleci si tu in spam, URGENT! Sa le fie rusine dobitocilor care voteaza cu hotii si tradatorii de tara! Si sa-i voteze in continuare, care e problema? Noi ne-am facut datoria, poate prea mult!

GELU Focsani spunea...

Poporul roma nu vrea povesti cu violatoare, cu pedofili, cu homosexuali. Numai niste oameni bonlavi la cap pot sa afirme asa ceva. V-ati indepartat de electorat, sunteti cu capul in nori. Coborati langa oamenii de rand sa vedeti ce greutati au, ce greu o duc cu traiul, cu sanatatea, cu invatamantul, cu agricultura etc. Ma ameninti cu "spam-ul" ? Rusine sa va fie, deoarece nu aveti argumente de aceea procedati asa. Sunteti cocotati in fruntea partidului fara nici-un drept.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ba,DOMNULE GELULE,
BATI LA O USA NEPOTRIVITA!
1. EU NU M-AM COCOTAT NICAIERI, NEAVENITULE, DEZINFORMATULE, AMATORULE!EU AM FOST ALEASA, DEMOCRATIC, IN MOMENTUL IN CARE CEI CARE DOREAU DEZINTEGRAREA PRM SI S-AU DAT PESTE CAP CA SA NU REUSESC. POATE, ESTI UNUL DINTRE EI,DINTRE SPIONII STRECURATI PRINTRE NOI SAU ESTI DOAR CAMUFLAT ACUM IN CINE STIE CE CREATURA FRUSTRATA DE VREO FILIALA CARE TE-A RESPINS, CU CARE NU AM NICI UN FEL DE LEGATURA SI NICI VREO VINA.
2.NU-TI CRAPA CAPUL DE RUSINE SI PROSTIE? NOI NU STIM CE PROBLEME AU OAMENII CU SANATATEA, INVATAMANTUL, LOCURILE DE MUNCA? ITI PERMITI SA NE ACUZI PE NOI DE ASA CEVA? AI BUBA LA CAP? AI CITIT EDITORIALELE MELE SAU NU STII ALFABETUL?
3.NU-MI E RUSINE,NESIMTITULE, TIE SA-TI FIE RUSINE CA ESTI PROST,TATA, BOLNAV DE PROSTIE! FA-TI DRACU'PARTIDU' TAU, CARE SA TE ASCULTE SI SA TE URMEZE PANA IN PANZELE ALBE!CE AI? CRAPI CA NU ESTI IN CONDUCEREA PRM? DACA NU, VEZI-TI,FRATE, DE TREABA TA, DACA AI VREO TREABA, EVIDENT!SAU POATE ESTI UN POSTAC INTERNAUT PLATIT DE PARTIDELE CARE NE DENIGREAZA?
4.CAT DESPRE SPAM, NU TE AMENINT, TE TRIMIT UNDE TI-E LOCUL TAU NEFERICIT!
HAI, FA-TI VANT PE SITE-URI OSTILE PRM, AI LOC MULT SA TE DESFASORI! IA UITE CU CINE IMI PIERD EU VREMEA!PTIU,DRACE!

Janeta - Bucuresti spunea...

Stimata doamna Ruxandra Lungu,
Fug femeile de dumneata doamna cu acest limbaj de majala. Dumneata esti presedinta Organizatiei de Femei si nu esti orsicine.
Pacat mare pacat.

Anonim spunea...

Stiti cumva ce se intampla cu site-ul Ziarului Tricolorul, adica www.Ziartricolorul.ro,caci de marti 18 septembrie, site-ul nu a mai fost actualizat , iar articolele din ziarul de miercuri, joi si vineri nu au fost publicate pe site.Lipsesc si articolele din data de 8 si 7 septembrie.Va rog sa sesizati aceste aspecte administratorului site-ului si sa posteze si articolele din urma,macar cele mai importante ,din zona politica.
Daca problemele la site sunt de alta natura--din nou cenzura,sicane, internet taiat, va rog sa postati pe blogul acesta un comunicat oficial.
Va multumesc .

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Doamna Janeta-Bucuresti,
Va bagati intr-o discutie care a fost initiata in termeni de mahala de doua persoane care mi s-au si adresat intr-un fel deranjant.
Va spun de pe acum ca nu sunt adepta intorsului obrazului celalat!PRM are multi dusmani si mi-am asumat acest fapt cand am deschis acest blog, in 2008, dar nimeni nu a indraznit sa ma jigneasca aiurea. In urma unor restructurari la nivel central au aparut "nemultumiti" care cred ca acest blog poate fi tinta furiei lor. Le voi raspunde pe masura, asta in cazul in care am chef si nu ii trimit la SPAM de urgenta!In plus, nu inteleg de ce sunt facuta raspunzatoare de anumite decizii luate pe cand nu eram in PRM sau nu eram in Biroul Permanent. Nu inteleg cum isi permit niste nesimtiti (iata, revine limbajul de mahala, desi reflecta un adevar) sa-mi faca mie morala fara motiv. Cat despre Organizatia de Femei ori stiti prea multe, ori stiti prea putine. Nu cred ca m-am adresat cuiva vreodata nepoliticos, dimpotriva, am aplanat cu diplomatie cateva conflicte si am colaborat foarte bine chiar cu persoane cu care nu aveam afinitati. Sunt o fire impaciuitoare, dar cand se leaga cineva de mine FARA MOTIV ma transform, recunosc. Ati citit ce acuzatii ridicole imi aduc cei doi care nu mai contenesc sa spuna ca trebuie sa-mi fie"rusine"? Nu va dati seama ca e vorba de peremisti exclusi din partid din diverse motive si pe care eu nici nu ii cunosc si nici nu este de competenta mea sa ma ocup de excluderi.La inceput le-am raspuns civilizat, dar cand au sarit calul, adio! Asa ca, doamna Janeta nu intrati in polemici ale caror dedesubturi nu le cunoasteti. Si...inca ceva:nu fug femeile de mine, stati, va rog fara grija asta caci probabil aveti multe altele, ca orice roman.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Site-ul are probleme tehnice, dar principalele articole le gasiti pe www.corneliuvadimtudor.blogspot.com

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Anonimul care nu mai voteaza cu PRM "din cauza mea".
In primul rand cred ca minti de ingheata apele.Cred ca te simti nedreptatit pentru nu stiu ce si in acest moment nici nu ma intereseaza.
In al doilea rand, daca erai asa un infocat votant al PRM se presupune ca trebuia sa-ti indrepti dezamagirea fata de limbajul celorlalti si nu asupra replicilor mele. Sau fata mea iti spune ca sunt genul care suport asa ceva? Par oare asa de fraiera? Crezi ca nu imi dau seama ca se apropie alegerile si multi si-ar dori sa revina in PRM dupa ce si-au facut jocurile prin localitatile lor ca mai apoi sa tradeze a doua zi? Nu ne mai votezi? E treaba ta!

Anonim spunea...

Doamna Lungu,
De ce permiteti asemenea comentarii la adresa DVS.? ce rau le-ati facu acestor oameni, de ce le publicati aberatiile si de ce va osteniti sa le raspundeti? cred ca sinteti o persoana ocupata cu treburi mai importante.Eu nu am votat cu PRM dar anul acesta o fac.Daca ati pierdut un votant atunci ati si castigat altul.
Adrian

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Adrian,
Of, ce zi!
Public comentariile pentru ca am ocazia sa raspund in termeni pe care nu ii folosesc in postari. Prin "termeni" inteleg nu numai forma ci si fondul si substratul raspunsurilor mele. Imi dau seama ca multi simpatizanti ai nostri nu inteleg unele decizii ale PRM. Multi critica vehement conducerea centrala a partidului. Unii sunt prosti, domnule sau naivi. S-a spus ca reprezentantii nostri in sectia de votare au tradat si altele asemenea. Nu e exclus, dar la locale au participat partide-fantoma care nu au obtinut nici macar 1 vot, dar au avut reprezentanti in sectie, fiind satelitii-spion ai partidelor mari. Ce sa faca UN reprezentant PRM impotriva a 15 insi intelesi intre ei? Dar ce sa priceapa comentatorii de rea-credinta?
Altii spun cu nonsalanta ca ne-am indepartat de popor???!!! Cu astia n-am ce discuta. Altul vorbeste de zecile de mii de peremisti de buna-credinta. Zecile acestea de mii n-ar putea sa cotizeze 1 leu pe luna pentru chiria si intretinerea sediului central FARA DE CARE UN PARTID NU POATE FUNCTIONA? 1 LEU E CHIAR ATAT DE MULT? Sau toate cheltuielile trebuie suportate de cativa membri ai Biroului Permanent, asa "impostori" cum sunt catalogati apoi de unii? Eu nu m-am bagat niciodata in luptele din partid de aceea ripostez mai vehementla aiurelile care mi se transmit. Eu urmez niste idealuri si este suficient sa cititi editorialele din TRICOLORUL. PE ICI, PE COLO MAI POSTEZ SI LUCRURI MAI PICANTE, PENTRU DINAMICA BLOGULUI. DAR ATAT!
ACEST SUBIECT S-A INCHEIAT DEFINITIV!