marți, 25 septembrie 2012

NU CADETI PE STRADA! FERITI-VA DE SPITALUL UNIVERSITAR!

Tata, un om incapatanat, ca si mine, a ignorat avertismentul meu si a plecat sa cumpere ceva, nu mai conteaza ce, la circa 100 m de casa. La 86 de ani, a ametit si a cazut gramada. O spun cu furie pentru ca i-am interzis sa o faca pe "aventurierul", pentru ca eu ii asigur orice are nevoie. Se pare ca un cuplu de tineri milosi a anuntat salvarea si tata s-a trezit la Spitalul Universitar unde i s-au facut investigatii complexe si ne-au anuntat, la timp, si pe noi, familia. In procesul-verbal facut la spital s-a consemnat ca el avea asupra lui doar cheile de la casa si verigheta!Atata tot!Adica, nici 2-3 lei?! Asa, macar de forma, banditii puteau sa consemneze ceva! 1-2-3 lei, de rahat, pentru un pensionar neimportant nu puteau sa scrie in registrul lor ACOLO, CEVA?! Tata plecase sa plateasca telefonul, lumina si o rata la banca!. Pentru ca asa a vrut ELsi nu am stiut ca pleaca, nu a vrut sa deranjeze pe nimeni, nu a spus nimanui, s-a crezut SUPERMAN!
 Oricum, avea asupra lui cateva sute  de lei !Bune!! CARE AU DISPARUT IN TIMPUL "INVESTIGATIILOR". Prinde orbul, scoate-i ochii!
Nu sunt om rau la paguba, dar cine a profitat de TATA si l-a furat in halul acesta, sa se pazeasca, sa se pazeasca bine !

6 comentarii:

Marius spunea...

http://www.art-emis.ro/jurnalistica/1171-angela-merkel-si-privatizarea-oltchim-ului.html

http://www.art-emis.ro/editoriale/1181.html

Revista ART-EMIS vă recomandă să vizionaţi:

Parlamentul European
http://www.youtube.com/watch?v=ioxurFpwc7EMasacrele comise de unguri asupra românilor http://www.youtube.com/watch?v=HDHMaJi6H6EA fost odată în Transilvania
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=8CdKq8U3wuI&NR=1

Marius spunea...

REVISTA ART - EMIS, este o revista in care scriu foarte bine, chiar foarte bine multi nationalisti ca noi, ma refer la Gh. Buzaru, Coja, Maldarascu etc.
Vam transmis aceasta revista cu materiale la toata conducerea PRM, la toate filialele, chiar si dvs.
Marius

Alimanescu Alexandru spunea...

O investigatie serioasa se impune in acest caz. Nu este de vina tatal domniei voastre, ca a plecat de acasa sa achite niste obligatii de plata.Este de vina, asistenta de pe salvare, care a facut "totul" ca sa dispara urmele... Nu tinerii care au anuntata salvarea au vreo vina, ci "brancardierii".Ei curata si vii si mortii mai ales, iar hainele sunt spalate si vandute la SH. Banii se consuma repere, iar aurul se preda la amanet, pe seama unor "necunoscuti". Fertiti-va de brancardieri si de spitale...

Anonim spunea...

Nu stiti de ce siteul Ziarului Tricolorul --www.ziartricolorul.ro nu mai este actualizat din data de 18 septembrie, lipsiind articolele ce au aparut de atunci si pana azi in editia tiparita pe hartie????Este pacat ,caci acest ziar este o sursa buna de informare pentru cei ce vor sa se informeze despre adevaratele tradari si uneltiri din politica romaneasca si o sursa buna de comunicare cu simpatizantii si votantii PRM,mai ales acum cand exista o cenzura generala si interdictie a membrilor Prm la televiziunile din Romania.Daca doriti sa castigati un procent important din voturi la aceste alegeri si ma refer la Partidul PRM si este necesar pentru viitorul dramatic al acestei tari ca PRM sa fie in Parlament in urmatorii 4 ani,este nevoie sa spargeti in aceste luni pana la alegeri,bariera aceasta a cenzurii si sa promovati prin toate mijloacele posibile(presa scrisa locala/nationala, aparitii la televiziunile locale/nationale a membrilor din fruntea PRM,care sa sustina un program electoral comun,bine structurat pe cateva puncte clare,care sa fie intelese si receptate de alegtori, caci PRM e solutia si reala alternativa a Romanilor si nu aliantele escrocilor sau partiduletele-tv.
Daca este din nou o problema la siteul www.ziartricolorul.ro de sabotaj informatic sau este in concediu administratorul care trebuia sa posteze zilnic articolele pe site ,este regretabil.
Regretabil este si faptul ca Ziarul Tricolorul tiparit nu are o distributie nationala ,prin marile retele de distributie sa poate sa ajunga in intreaga tara, zilnic.Cu siguranta ar fi un ziar de Top, mai ales acum cand presa scrisa a disparut si este loc pe piata.Va rog sa ma scuzati pentru mesajul lung scris , dar ma irita faptul ca nu pot citi ziarul pe site,iar pe blogul oficial nu apar decat editorialele si acelea nu toate.
Pentru Romania de Maine,Pentru Romania Moderna ,Partidul Romania Mare!Acum ori niciodata!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Alexandru,
Nici nu m-am gandit la tinerii respectivi. Nu am ce investigatie sa fac. In Romania s-a furat totul si nimeni nu a fost pedepsit. Politia e depasita...se intampla lucruri mult mai grave si nu se iau masuri. Astia sunt...emanatii revolutiei.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim dar si multi altii,
PRM are interdictie la televiziuni. Din cand in cand este invitat liderul nostru care face rating, asa ca toti isi trec peste mandrie si orgolii de dragul ratingului. In timpul campaniilor electorale in care avem ceva concret de spus nu suntem invitati sau programele noastre sunt luate in ras. Cred ca s-a intamplat ceva cu administratorul site-ului. Dar gasiti pe Facebook ziarul integral pe www.facebook.com/PRMPRM/notes sau cele mai importante articole pe www.corneliuvadimtudor.blogspot.com