joi, 19 septembrie 2013

Am lipsit o perioda de pe blog.

Am lipsit de pe blog si de pe Facebook, o perioada, din diverse motive personale care s-au adunat toate gramada. N-am mai postat articolele din "Tricolorul" scrise de prin august din lipsa de timp si, de ce sa nu recunosc, scindarea PRM m-a suparat mult. Dar, asta este cand orgoliile sunt mari, desi nu inteleg de ce. Nu avem functii pe care sa ne batem, nu avem ministere sau directii de impartit. Ce-o fi o fi!

3 comentarii:

Batagan Marius spunea...

Cum stimata Ruxandra Lungu, poti sa afirmi ca nu cunoşti de ce a ieşit scandat în PRM ?
Ei, uite să-ţi spun eu. Datorita unora ca tine, care făcând parte din Biroul Permanent, au permis altora să-şi bată joc de partid. A-ţi permis să se ia decizii unilaterale, chiar de unul singur, făra a se cunoaşte realitatea, fără a analiza binele partidului, ci numai interesul personal al acestui individ numit Corneliu Vadim Tudor şi nu numai al lui.
Lîngă articolul tău citeşte te rog ceea ce scria Mihai Eminescu pe 13 februarie 1882.
Ruxandra Lungu, te implor trezeştete şi nu mai sluji aceşti profitori.
Hai să ne grupăm, să ne unim cei ce vor cu adevărat binele acestei ţări ROMÂNIA.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Hai ca stiu bine ce scria Eminescu. Problema este ca scindarea PRM nu a fost o solutie buna. Aproape toate filialele sunt scindate, nu mai stii cu cine vorbesti, de fapt. Cat despre ce voi face eu, personal, aproape ca m-am decis:iau o pauza, am prea multe probleme personale. Eu sunt bine dar membrii familiei mele au probleme de sanatate, iar profesia am mutat-o pe planul 2 cu consecintele de rigosre.

Bătăgan Marius spunea...

Geta dragă, îţi mulţumesc pentru răspuns. Îţi doresc multă sănătate ţie şi întregii tale familii, linişte sufletească pentru toţi ai tăi şi toate cele dorite să ţi se îndeplinească.