duminică, 10 ianuarie 2010

BUCURESTENII SUNT EXTREM DE USOR DE MANIPULAT ! PROBABIL SI PENTRU CA STAU PREA MULT LA TELEVIZOR.

Am explicat, intr-o postare mai veche, de ce nu ma vaccinez si de ce nu cred povestea asta cu gripa porcina. Ce este in capul celor care stau la cozi imense pentru a-si introduce un virus(mutant) in corp nu inteleg. Dar taman cand ma intrebam cum de niciun alt membru al echipei "carcotasilor" nu a fost atins de boala aceasta atat de grava si "molipsitoare", desi au stat zile in sir "nas in nas", deja au aparut voci care pun la indoiala ca Tecuceanu ar fi murit din cauza virusului AH1N1. Vezi mai multe informatii pe www.bebelusaoana.ro

6 comentarii:

anca spunea...

nu am crezut nicio clipa versiunea asta! poate ca Tanarul Tecuceanu avea vreo boala,nu pot sa cred ca se moare din asta! doar asociat cu o alta boala!
cat despre Streinu,nu e patetic,cum zice bebelusa,e manipulator(poate si manipulat de...oaresce interese financiare)!

dramoleta spunea...

Cred ca romanii abia acum au aflat ca vaccinul se face gratis.Altfel nu-mi explic fenomenul :))
Daca le dai gratuit medicamente expirate, mancare expirata,orice rahat mizerabil, se duc sa le ia pt. ca nu costa.

Cristian Lisandru spunea...

Începe să se discute din ce în ce mai mult despre acest deces... În ultimă instanţă, indiferent de cauză, rămâne decesul...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Dramoleta,
Si cine i-a adus pe romani in starea asta?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Cristian,
Moartea nimanui nu trebuie sa devina pretext de campanie pentru vanzarea vaccinurilor sau a medicamentelor controversate. Dar in Romania, este posibil orice.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Posibil ca se moare si din asta. Cum spui tu, asociat cu alta boala sau cu o imunitate scazuta, cauzata de regimul alimentar si stilul de viata in general. TBC-ul, boala mizeriei, aproape eradicata inainte de 89, provoaca mult mai multe decese in ziua de azi in Romania.