sâmbătă, 16 ianuarie 2010

IN CAT TIMP CREDETI CA INDUSTRIA, AGRICULTURA SI COMERTUL VOR REVENI IN MAINILE ROMANILOR?

"Industria trebuie să fie a naţiunii aceleia şi păzită de concurenţă iar purtătorul ei, comerţul, s-o schimbe pe aur, dar punga ce hrăneşte pe industriaş şi îmbracă pe agricultor, trebuie, de asemenea, să fie în mâinile aceleiaşi naţiuni."
MIHAI EMINESCU

4 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Niciodata Ruxi! Ba mai mult, impozitarea la valoarea reala a proprietatilor va duce la confiscarea in masa a averilor celor ce nu au bani. Degeaba ai casa daca nu vei avea bani sa platesti impozitul. Atunci vor interveni portareii!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Cine decide care este "valoarea reala"? Si asta este o diversiune menita sa-i scape pe MARII HOTI!
Revin cu un editorial pe tema asta!

Anonim spunea...

In acest timp in care scrieti Haiti este zguduit de un cutremur.Voi reda o remarca preluata de pe un site german.De ani de zile tarile europene trimi bani acolo, in Africa,Asia sau America Latina.Dar nici odata banii nu ajung la nevoiasi.Haiti a primit acesti bani dar regimul sustinut de SUA nu a investit acesti bani in dezvoltarea infrastructurii tarii ci i-a bagat in proprile buzunare iar SUA au inchis ochii..Alta era situatzia daca Haiti avea infrastructura.Acum pentru mii de raniti e in Port au Prince un singur spital.In tot Haiti-ul!!!!
Urmaream in acest timp un reportaj din Romania.Nimic contra romanilor obiectiv numa..Banii trimisi pentru infrastructura au fost totzi investiti pentru o primarie de comuna pedelista....Si nu sintem Haiti!!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Nu suntem in Haiti, adevarat. Dar vom deveni la fel ca ei, in scurt timp.