duminică, 10 ianuarie 2010

INVINGETI NESIMTIREA, DACA PUTETI !

foto: www.pesurse.ro
Sloganul lui Crin Antonescu, la prezidentiale, nu m-a convins. Intr-o lume certata cu bunul-simt impactul nu putea fi covarsitor. Mult mai interesant mi se pare cel adoptat de acelasi Crin Antonescu si candidatul Radu Stroe pentru colegiul 1 din Capitala : "IMPREUNA INVINGEM NESIMTIREA". Scurt, la obiect si mult mai convingator. Chiar "mishto", as spune, cu priza la o populatie la care mesajul negativ este mai bine receptionat. Iar prezenta lui Crin pe afis este inspirata, mai ales ca pe Radu Stroe nu prea il ajuta figura. Efectul il vom vedea pe 17 ianuarie.

4 comentarii:

Anonim spunea...

scuzati-ma,dar nu sunt de acord cu aceasta postare.antonescu nu poate vorbi de bun simt,e fals si alunecos.diferenta dintre cei 2 candidati e doar una de varsta,ei fiind respingatori,chiar si fizic.votez vadim si prm. de ani de zile si nu ma intereseaza ce fac alte partide,in special cele de dreapta.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
In primul rand va multumesc pentru faptul ca votati cu noi si sper sa o faceti in continuare.
In al doilea rand, nu faceam decat sa comentez sloganurile PNL si impactul la public.Trebuie sa ne intereseze si ce fac celelalte partide. Reiau ce am scris de nenumarate ori: prin legea uninominalului, PNL a contribuit, din plin, la scoaterea PRM din Parlament, scapandu-si pielea proprie, asa ca nu le plang de mila. Pe de alta parte, PNL a luat in cei 4 ani de guvernare multe masuri de stanga, aiuritoare. Dar despre "dreapta" si "stanga" in Romania vom mai vorbi.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Prigoana e de toata jena, dar si Stroe m-a dezamagit cumplit spunand ca in parlament ar trebui sa intre doar cei cu experienta. Ce experienta? ORICE CETATEAN ARE DREPTUL DE A FI ALES. Dar boul s-ar vrea pe viata! Proasta alegere de ambele parti!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Proasta alegere, adevarat.