luni, 25 ianuarie 2010

LUPTE IN PSD. SUPERMEDIATIZATE.

"Stânga este în impas, pentru că a renunţat la demersul ei critic faţă de capitalism, la atitudinile ei radicale în materie de drepturi şi libertăţi cetăţeneşti, la valorile clasei muncitoare. Ni se spune că nu mai există o clasă muncitoare în România. Poate. Dar sigur există o clasă populară, care trăieşte din muncă, fie ea fizică sau intelectuală. Dar de ce s-ar identifica aceşti oameni cu Geoană, cu Dâncu, cu Mitrea, cu Diaconescu, cu Năstase? Ce le spun ei ? Ce au ei cu problemele lor, cu nevoile lor, cu aspiraţiile lor?"
www.constantingheorghe.blogspot.com
De aceea nu scriu despre vanzoleala din PSD. Daca este mana lui Traian Basescu, sau nu, pentru a sparge in bucatele principalul partid de opozitie, chiar nu ma intereseaza. Probabil ca isi merita soarta, pentru ca a tradat idealurile stangii. Dupa cum nici PD-L nu are vreo legatura ideologica cu "dreapta". Dar, cui naiba sa explici lucrurile astea?

8 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

"Cui sa explici" Iti dau dreptate ca nu prea ai cui, dar nu trebuie sa te opresti. "Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina" zicea un jidov, si cam avea dreptate.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ION,
Cat optimism:)))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Si asa trebuie sa-ti umpli timpul cu ceva, nu-i asa?

Goran spunea...

Nu are cum sa fie mana lui Basescu deoarece in PSD se petrece un "razboi civil". Nu stiu care pe care sa se mai acuze pentru pierderea alegerilor( in privinta mea Geoana e vinovat). Unii zic ca Hrebenciuc e vinovat deoarece el a condus campania electorala; altii spun ca Mitrea e mana lunga a lui Basescu si ruineaza PSD-ul.
Greseala este a lor! Punct.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Goran,
Spargerea PSD si PNL i-ar veni manusa lui TB.
Din partea mea, sunt cel putin 10 insi de la conducerea PSD care ar trebui sa ia o pauza.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Sper ca nu las impresia ca n-am cu ce sa-mi umplu timpul. Dimpotriva.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Era o gluma)))

Anonim spunea...

good start