vineri, 2 aprilie 2010

TEO TRANDAFIR, TE-AI GANDIT IN CE TE BAGI?


Intr-unul dintre primele mele articole de pe acest blog aratam ca, acum vreo 12 ani, am colaborat excelent cu Teo Trandafir si intreaga echipa de la Antena 1. Optiunile profesionale ulterioare au fost problema ei si atat, nu vad de ce lumea simte nevoia sa le comenteze cu atata ura, mai ales in epoca in care s-a inventat telecomanda. Acum, ca intra in politica damboviteana, cum mi-ar sta mie sa incep sa o balacaresc, numai pentru faptul ca nu imi convine partidul cu care s-a asociat, mai ales ca este la Putere? Cand, la randul meu, am dorit sa intru in politica, unul dintre numeroasele motive pentru care am ales PRM a fost acela ca este singurul partid care nu a fost partas la Marele Jaf National si la actele de Inalta Tradare, ramase, inca, nepedepsite. Si, iata-ma, nu am dat bir cu fugitii dupa ce a fost inlaturat, fraudulos, din Parlament, asa cum au facut altii. Dimpotriva.
Revenind la subiectul Teo, consider ca PDL se foloseste de imaginea si notorietatea ei pentru publicul lui tinta. Si, din toata povestea, chiar daca va fi aleasa, va iesi dezamagita. Deja, in Romania noastra impartita in doua, a pierdut jumatate din fani.


2 comentarii:

anca spunea...

n-am fost fanul ei,o urmaream pe cand facea matinalul antenist(cu Badea)apoi m-a dezamagit ,a inceput manelizarea emisiunilor de divertisment(pro tv)! si,iarta-ma Ruxi,comparatia e fortata ,tu ai ales prm-ul din convingere,ea a ales pdeleu fiind convinsa de unii si altii! sa fie sanatoasa,vorba aia unde este minte multa ,este si multa prostie!

manoliu spunea...

CASA REGALA CIUMA NEAMULUI

http://www.dailymotion.com/video/xjm6cv_casa-regala-ciuma-neamului_news

ABDICAREA REGELUI MIHAI, VOINTA REGELUI

http://www.dailymotion.com/video/xjm69c_abdicarea-regelui-mihai-vointa-regelui_news


ROMANIA IN PERICOL, ROMANIA ATACATA
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.172773912785727.46262.100001593577493