marți, 30 martie 2010

LOCUITORII COLEGIULUI IN CARE A CANDIDAT CATALIN VOICU AU FACUT O TREABA BUNA! GENERALIZAND, BRAVOS NATIUNE !

"Felicitari" locuitorilor din colegiul nr. 9 din Bucuresti care au facut posibila pripasirea in Parlament a unui individ precum Catalin Voicu. Indiferent ce se va intampla cu el, arestat sau nu, condamnat sau nu, inca o data adresez felicitari celor care l-au votat, contribuind la "primenirea" clasei politice, asa cum ne-a promis vajnicul nostru Prezident, care i-a prostit pe cetateni cu sloganul respectiv. Unicul scop al votului uninominal a fost inlaturarea PRM din Parlament, ca sa ramana mafiotii numai intre ei. Care se mai si cearta, na, de ochii lumii. Nu-l cunosc personal pe candidatul PRM din colegiul respectiv, dar nici nu sufera comparatie cu personajul de mai sus. In niciun caz! Dar deh, pe el nu l-a votat lumea. N-a avut suficiente galeti de impartit si nu a fost "garantat Vanghelie"

18 comentarii:

Anonim spunea...

Aici parera mea e vorba de mai multe aspecte.PRM-ul a fost inlaturat din Palament pentru ca spune adevarul si pentru a primi mai putzini bani din campanie.Si chiar PRM-ul a pus punctul pe i.Ca vin firme straine( de altfel nume serioase sint mai degraba exceptiile) care vin si fac afaceri oneroase in Romania e condamnabil dar orice tara sisi sustine, corect sau incorect interesele,firmele proprii.Grav e ca sint atatia complici in Romania si cum fizicienii sau informaticienii colaboreaza global asa si HOTZII se globalizeaza, cei din Parlametul Romaniei si Guvern sint partasi la aceste privatizari oneroase!Deseori mi-e teama ca putem deveni o noua Grecie..Din Germania, anonim.

Anonim spunea...

Parerea mea e ca tevatura in cazul Voicu, s-a iscat cind Basescu a auzit despre existenta unui dosar ( nr. 18 ) care a ajuns la Voicu. Iar acesta intentiona sa-l lanseze pe piata. Dosarul proba faptul ca Traian Basescu era ofiter SIE sub acoperire chiar si in perioada 1996-1999 cind era ministru al Transporturilor. Documentele din dosarul 18 il incrimineaza pe Traian Basescu si prin aceea ca, la ordinul sefilor sai din SIE, profitind de autoritatea conferita de functia de ministru, a falsificat unele documente de transport si a sustras altele, cu scopul de a acoperi o firma clandestina de transport apartinind SIE care functiona intr-o tara vecina Romaniei. Care tocmai fusese depistata ca fiind implicata in traficul cu armament romanesc. Rezultatul scontat si obtinut astfel de catre Traian Basescu fiind pasarea raspunderii pe umerii a doi subordonati ai sai din ministerul Transporturilor, care in urma manipularii mass-media de catre Traian Basescu au fost linsati mediatic, apoi arestati.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@ Anonim 1,
Bine spus,
Si Hotzii se "globalizeaza"!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim 2,
Sincer, nu cred ca romanilor le mai pasa daca TB a fost sau este ofiter SIE. Eu, una, nu mi-as fundamenta o campanie electorala pe demonstrarea acestui fapt, de domeniul evidentei pentru cei care au trait acele vremuri. In campania trecuta, multi candidati au cazut in capcana asta. De exemplu, nu cred ca romanilor le mai pasa de rapirea din Irak, de Omar Hayssam sau de casa din Mihaileanu. Nu intr-atat incat sa voteze contra.

Anonim spunea...

CIA IA POZITIE OFICIALA IMPOTRIVA UNEI CARTI SCRISE DE AGENTII
TISMANEANU- PACEPA !
Intr-o luare de pozitie fara precedent si definitorie, Agentia Centrala de Informatii a Statelor Unite ale Americii se spala pe maini de asa-zisul agent CIA Ion Mihai Pacepa, fostul adjunct al DIE considerat agent pe deplin conspirat al KGB.
Clarificarea se face pe site-ul oficial al CIA, prin intermediul unei cronici la ultima carte a celui care semneaza sub numele de Pacepa, banuit a fi de fapt Vladimir Ilici Tismaneanu. Este vorbaProgramat sa Ucida: Lee Harvey Oswald, KGB, si Asasinarea lui Kennedy", prin care Pacepa/Tismaneanu incearcasa acrediteze ideea imbecila ca Lee Harvey Oswald ar fi fost agent KGB. Tismaneanu, ca orice nu stie nici macar faptul ca desecretizarea unor documente ale CIA si US SS din dosarul asasinarii lui Kennedy au dovedit deja ca bietul Oswald era agent al ONI, CIA si FBI trimis in URSS cu misiune. Volodya considera pe coperta volumului lui Pacepa ca aceasta "fascinanta si provocatoare" carte "va schimba definitiv intelegerea noastra despre unul dintre cele mai tulburatoare episoade ale secolului al XX-lea". Nu aceeasi este si parerea CIA.
Traduc din comentariul CIA despre aceasta imbecilitate marca Tismaneanu - Pacepa "Programat sa Ucida prezinta o explicatie imaginara a asasinarii lui Kennedy, dar care este de asemenea neverosimila. Pacepa nu a conectat puncte, ci a adaugat altele noi. Un avertisment de sănătate se justifică."
Deci duetul tembel este trimis la analiza psihiatrica sau la casa de nebuni.
Cititi articolul complect care face parte din serialul de 12 articole " DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY.
Deasemenea pe acelasi blog cititi : ATAC BANDITESC IMPOTRIVA ANTENA3 ( BASESCU ANCHETAT DE FBI )
Robert Horvath Deva ziarist SUA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol52no2/intelligence-in-recent-public-literature.html

Ion de la Chiuiesti spunea...

Teo Trandafir e garantata de Negoita? Sau de Ontanu?

anca spunea...

sarbatori fericite,draga Ruxi! te sarut!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
E garantata de Base' himself!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Multumesc pentru urari. Si tie, Paste fericit!

manoliu spunea...

STS: Convorbire-Stenograma UDREA - BASESCU :10 09 2010

-Buna zeus, ce faci.
-Bine Udi, la scarbici.
-Ce facem cu astia daca intra pe judecatori si scapa?
-Stai fato linistita, ca am ac de cojocul lor. Cine se ia de tine se ia de mine, se ia de fabrici si uzine. Nu au nici o sansa. A plecat morisca. Am speriat toata clasa politica, toti vor sa vina la mine in PDL, dar acum ii selectez, ca Piturca la nationala.
-Sefu, dar la nationala acum este Lucescu, ala micu,
-Nu conteaza, ii rezolv, iar daca ma supar scot GDS in strada si fac revolte, greve, demonstratii si ii pun cu botul pe labe. Si spun ca asta e vointa poporului si eu execut ce vrea poporul, adica ii bag la bulau pe toti care misca in front.
-Sefu ai vazut s-au luat de tine cu Casuneanu.
-Da. Si ce? Care este treaba? Ursu merge cainii latra.
-Dar, stii cu autorizatiile alea de trasport, sa nu spuna ca dadea 1000 de dulai pentru o viza.
-Lasa, Udi ca-i rezol eu, tu fii fata cumnite sa nu se mai ia astia de tine si nu le mai da apa la maora si nu te mai da pe sticla.
-Da, sefu cu Flota cum ramane?
-Lasa fato ca am prostit prosti labe 1. Nu exista Flota.
-Da, sefu dar cu FNI, Gelsor, SAFI cum ramane?
-Astea s-au evaoprat de mult.
-Sefu cu HAY cum ramane?
-Ramane in Siria este bolnav saracu si am trimis pe EBA inainte sa discute cu el sa tina pliscul mic, ca ramane voinic si cu averea intreaga si curata in Romania.
-Sa nu zica ceva de ziaristi, de arme, droguri BIO.
-Taci fato, este omul meu si a spus ca imi trmite ce vreu si cand vreau, numai sa deschid gura.
-Dar, cu Nico cum ramane? Sa nu zica ceva de CFR, de comision, de spaga de bani.
-Nico o sa vina in romania cand o sa-i dau eu voie sa intre in tara. Pana atunci se ocupa Obama de el. Sa stea acolo, ca sta bine si l-am rugat sa ii faca cunostinta cu Pacepa, poate mai iese de o Revolutie. Si, stai linistita ca l-am rugat pe Bergo sa se uite prin dosare si sa dea foc si sa distruga tot ce gaseste in minister cu numele meu, dar sa scoata cu Orban tot, ca vine si ziua lui. se lua de tine era tare. Acum sa-lk vad pe unde scoate camasa. L-am facut la el in partid cu Anto, daca nu a fost cumninte. Anto linge laba, pupa laba, cand i-am arata la confruntarea cu Prostanacul cate dosare i-am pregatit si lui.
-Sefu cu bani stau rau de tot, s-au dus si n-am facut nimic.
-Cum mai Udi, ti-am dat aprope 5 miliarde de coco, pai si s-au dus toti?
-Da, sefu. Pai, au vrut aia de la Euroconstruct 2 miliarde de coco, Tehnologica Radion 1,5 miliarde de coco, i-am mai dat si Cocoselului meu un miliard de coco si cam astia sunt.
-Bai, voi sunteti nebuni. Ati inebunit de tot. Boc zice ca nu are bani, Bergo nu are bani, Funeriu nu are bani, dar eu stiu ca v-am dat la toti.
-Da, sefu, dar au vrut sponsorii nostri pentru realegerea ta bani inapoi cu dabanda 90% si daca nu le dam bani ies in strada si vor alegeri libere si a zis ca o sugem cu toti.
-Astia sunt nebuni. Sunt membri PDL sau mafioti. Nu eu ii scap de dosare si de puscarie. Nu este suficient.
-Nu sefu. Au zis ca daca nu le dam cat vor, se fac si ei independenti si o sugem, adica mergem la parnaie.
-Bine, Udi o rezolv si pe asta cu bani, deja am vorbit cu FMI si i-am rugat ca 100 de milioane de coco din creditul de la Moldoveni sa ii trimita direct la tine in cont, sa-i plateasca ei nu noi. Ce suntem prosti lor, asta a fost asa de imagine politica, sunt patriot fata. Asta asa urgent, dar vine grosul de peste 20 de miliarde de coco. E batuta in cuie treaba. Vin coco rapid.

manoliu spunea...

STS: Convorbire-Stenograma UDREA - BASESCU :10 09 2010
partea II

-Sefu esti tare. ma bucur ca stii sa rezolvi lumea.
-Asta e nimic. Ai vazut rusi s-au dat la mine. M-au facut si orb si schiop, dar le-am facut-o si eu. M-am adresat lui Dimitri Medvedev cu: Vladimir Medvedev, nu am vrut sa sar calul ca il faceam Dimitri putin, adica mic.
-Sefu sa nu ii suparam frati nostri ca nu este bine. Hai sa ne vedm de povestile noastre. dale bani cat vor la RAFO si ARLo si sa ne lase in pace sa fura, ca furam si pentru ei.
-Ce zici Udi ti-a placut de pasti cum am ciocnit outele de tine, la Sinaia.
-Da, zeul meu mic, dar cand mai cionim outele de mine.
-Lasa pana de sfanta Marie. Atunci mergem la mare este vacanta parlamentara, este liniste toata lumea este in vacanta. Nu sunt greve. _Sindicatele sunt si ele la munte si la mare. Il fac pe Sarbu ministru muncii si-l trimit si pe el ataturi de sindicate cand la munte, cand la mare sa aiba omul activitate ca de asta il platesc, sa prosteasca prosti.
-Bine sefu te pup, mai vorbim. Pa.
-Pa. Pa, Udi.

Anonim spunea...

Au modificat sistemul de vot, acum se pregatesc sa modifice pragul electoral (10%) si maine
durata mandatului prezidential : 6 ani (7 ani)!


P.S. 1 : http://www.inpolitics.ro/halucinant-csat-ii-blocheaza-analizele-medicale-lui-basescu-art56135.aspx

base a recunoscut ca este boooooolnaaav !!!

P.S. 2 : Va spune Voicu tot ce stie despre rapirea din Irak ??? Sau ....

manoliu spunea...

RAZBOI TERORIST PE CALEA UNDELOR

Mercenari, teroristi, comunisti, agenti secreti sprijiniti militar de SUA-ISRAEL, RUSIA, FRANTA si altele pentru actiuni teroriste, revolte populare si lovituri de stat.
RADIO FREE EUROPE
RADIO LIBERTY
ARE TERRORIST

http://www.youtube.com/watch?v=hc072wKlLyE
http://www.youtube.com/watch?v=3nEjQLmd2mo
http://www.youtube.com/watch?v=WV1uuoztlGw
http://www.youtube.com/watch?v=0k0wxP30iEg
http://www.youtube.com/watch?v=wICxTuaDLIs
http://www.youtube.com/watch?v=Xpy4mqGykxM
http://www.youtube.com/watch?v=4R3YWTv6kX0
http://www.youtube.com/watch?v=-Q-PbZCnHnI
http://www.youtube.com/watch?v=B7CYWq1FwN0
http://www.youtube.com/watch?v=6xuyIZfOEdk
http://www.youtube.com/watch?v=6pKjcpD21C8
http://www.youtube.com/watch?v=EtK3Ms4yu30
http://www.youtube.com/watch?v=9q6KHLUKRUk

7. HITLERISM, COMUNISM SI PRIN TERORISM LA SIONISM

Atacurile militare si atentatele de pe suprafata globului sunt provocate de sionismul mondial, prin NATO, GRU, CIA, MOSSAD, SAS, FSB-KGB, DST, MAD, CESIS si altele, pentru destabilizare economica si politica pentru COLONIZARE EVREIASCA PLANETARA.



http://www.youtube.com/watch?v=ZPQn0AOaQxs
http://www.youtube.com/watch?v=tCOw0fMyL3w
http://www.youtube.com/watch?v=KrdZRSDNh6Y
http://www.youtube.com/watch?v=nnRPX_BAcFc
http://www.youtube.com/watch?v=l_xZidTy388
http://www.youtube.com/watch?v=Dv7icoQSSY0
http://www.youtube.com/watch?v=M7IAdr3hT9s
http://www.youtube.com/watch?v=z8pu_u7McDI
http://www.youtube.com/watch?v=AjKVTZZFF_g
http://www.youtube.com/watch?v=f2duEE8XhAs

manoliu spunea...

Referendum pentru alegeri anticipate

http://www.petitieonline.ro/petitie-p05085049.html

destinatar: Parlametul Romaniei, Guvernul Romaniei, presedintele Romaniei, partide politice si toate asociatiile din Romania.

Referendum pentru desfiintarea Comisiilor Prezidentiale

http://www.petitieonline.ro/petitie-p49875060.html

destinatar: Parlametul Romaniei, Guvernul Romaniei, presedintele Romaniei si toate asociatiile din Romania.

BASESCU RISIPESTE BANII ROMANILOR PE COMISII PREZIDENTIALE si fabrica dosare politice folosind CSAT, SRI, DNA si Justitia romana, iar daca priviti dosarele fabricate au STAMPILA BASESCU:
ATAC LA SIGURANTA NATIONALA SI TREBUIE ARESTATI DE URGENTA BECALI, VOICU, CALTABOS-REMES, SERES-SPIONI si alti.

BASESCU KAKADEMICIAN

http://basescukakademician.wordpress.com/

BASESCU UN INFRACTOR SI UN ESCROC JEFUITORUL VOTURILOR ROMANILOR KAKADEMICIAN

Basescu a vandut FLOTA

Basescu impreuna cu STOLOJAN au instrainat resursele energetice din MAREA NEAGRA

Basescu este beneficiar FNI-GELSOR-VANTU 3,3 miliarde lei

manoliu spunea...

A SOSIT CIP-UL

April 14, 2010 at 08:38
Home > Actualitati > Românii vor avea o amprentă electronică obligatorie, pe platforma eRomânia, pentru care vor plăti taxă

Românii vor avea o amprentă electronică obligatorie, pe platforma eRomânia, pentru care vor plăti taxă

manoliu spunea...

BASESCU DICATACHIORU M-UE ROMANIA I
http://www.youtube.com/watch?v=L_J0LX2eMRY
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA II
http://www.youtube.com/watch?v=Ay9Vmh9A3zM
BASESCU DICTACHIORU M-UE ROMANIA III
http://www.youtube.com/watch?v=DjTCixzJ6ps


LOVITURA DE STAT MODERNA a domnului VALENTIN STAN se aplica dupa LOVITURA DE STAT DIN decembrie 1989.
Vladimir Tismaneanu este adus din AMERICA de la UNIVERSITATE AMERICANA in UNGARIA in 1989 pentru a participa la pregatirea militara a refugiatilor romani impreuna cu generali NATO si GRU -sovietic sa atace militar terorist romania.
De asemenea, au fost invitati in UNGARIA VICTOR ATANASIE STANCULESCU si IULIAN VLAD pentru a participa la strategia militara NATO si GRU in romania in decembrie 1989 si sa sprijine atacul militar terorist impotriva Romaniei.
Acest Vladimir Tismaneanu a semnat o DECLARATIE IN 16 IUNIE 1989 LA BUDAPESTA, UNGARIA PENTRU ATACAREA MILITARA TERORISTA A ROMANIEI si pentru AUTONOMIE MAGHIARA IN ROMANIA( atentie, atentie este pe NET la: http://www.europalibera.org/content/article/1755023.html si la : http://analize-si-fapte.com/2008/03/03/incredibil-intre-semnatarii-declaratiei-de-la-budapesta-iunie-1989care-recunoaste-autonomia-transilvaniei-caspatiu-de-complementaritate-apar-si-tartorii-recenti-vladimir-tismaneanu/)
Nu intru in alte amanunte pentru ca este foarte mult de discutat, dar pot sa spun ca toate persoanele care au participat LA LOVITURA DE STAT din decembrie 1989 au semnat PROCLAMATIA DE LA TIMISOARA si APELUL PENTRU CONDAMNAREA CRIMELOR COMUNISTE IN ROMANIA, iar o parte din aceste persoane se gasesc in COMISIILE PREZIDENTIALE BASESCU, BASESCU FIIND PRIMUL BENEFICIAR SI CONDUCATOR AL LOVITURI DE STAT MODERNE.
ANI, ICCR, AVOCATUL POPORULUI si altele sunt create pentru a face locuri de munca pentru cetateni rusi-moldoveni-ucrainieni care sunt adusi la studii gratuite pentru a inlocui cetatenii romani din institutiile statului.
Alegerile prezidentiale din 2009 a facut parte din LOVITURA DE STAT MODERNA prin fraudarea lor si la care au participat studenti straini adusi la studii gratuite in romania rrusi-moldoveni-ucrainieni care au votat de mai multe ori in centre de votare speciale in toata romania, iar cei care au avut cetatenie romana si au fost in centre de votare au falsificat procesele verbale.

Si acum priviti la EUGEN TOMAC SPION STRAIN INTR-O INSTITUTIE IMPORTANTA A STATULUI ROMAN cetatean ucrainian care a fost adus la studii gratuite in romania si acum este angajat in MAE ministru secretar de stat (prietenul lui EBA) care a dat dispozitie ambasedelor romanesti acreditate in strainatate sa nu trimita documentele de votare pana la noi ordine.

Si acum priviti cu toti cine negociaza cumpararea de AVIOANE F16, SCUT ANTIRACHETA AMERICAN si CU CINE DORESTE ACTIONARII DE LA FMI sa implanteze CIP in kurul ROMANILOR pentru a fi controlati si ucisi printr-o simpla apasare de tasta de calculator din AMERICA care emite unde electromagnetice in organismul uman si afecteaza anumite organe care duce la mortea persoanei respective?
EUGEN TOMAC si TEODOR BACONSKY ministru de externe, care din fosta functie de AMABASADOR LA PARIS a adus 3000 de voturi fabricate intr-o secunda pentru BASESCU SI care a semnat in 16 iunie 1989 DECLARATIA DE LA BUDAPESTA pentru atacarea militara terorista a romaniei.
UPS

JOS COMUNISTIIIIIII
FARA COMUNISTIII
REVOLUTIETIIIIE
MINERIADEEEEEEE

Si Basescu, Petre Roman, Iliescu, Blaga aducea minerii la Bucuresti pentru prosteala Romanilor care si atacul GDS-EUROPA LIBERA cu sticle incendiare asupar intitutiilor statului romana si venirea minerilor face parte din LOVITURA DE STAT MODERNA care a ajutat la instaurarea DICTATURI BASESCU-FMI in ROMANIA.

manoliu spunea...

LOVITURA DE STAT MODERNA II

Basescu va incepe sa ATACE toata ROMANIA, iar cu PONTA si ANTONESCU se JOACA, cum face PUTIN in Rusia.

Ponta : HA, HA, HA.
Antonescu; Discut cu el cand arata DEMOCRATIE

Dupa alegerile din 2004 Basescu l-a arestat pe MARIAN IANCU de la Politehnica Timisoara si sub presiunea ca va face PUSCARIA i-a cedat RAFO care acum este al lui BASESCU-PDL si pentru asta guvernul BOC-BASESCU au virat 360 de milioane de euro in contul RAFO-BOC-BASESCU si romanilor le spune ca este CRIZA.
Tot dupa alegeri a fost arestat PATRICIU, hotu, mafiotu, coruptu, iar sub presiunea ca va face PUSCARIE trebuia sa-i treaca ROMPETROL pe numele lui si PDL.
La fel a procedat PUTIN in Rusia cand a venit la putere si a facut comisii prezidentiele cu care conduce RUSIA, asa cumn si-a facut si BASESCU ilegal si abuziv cu care conduce romania si fabrica dosare penale si le prezinta mediei si arata ca lupta impotriva mafiei si consuma mai multi bani decat TOT PARLAMENTUL ROMANIEI.
Sub presiunea dosarelor penale si ca ii baga la puscarie cu comisiile lui prezidentie, multi depuatati si senatori au fugit la INDEPENDENTI, adica in subordinea lui BasescuI si asa are parlament cu care conduce romania si face legi in 10 zile si ne pune CIP in KUR sa scape de noi repede.
Asta este inceputul, dar va pune cu botul pe labe si ANTENA TV cu comisiile lui prezidentiale, mai mult are majoritate parlamentara si ataca toata romania si pe toti romani.
Astea se invata si se preda in Universitati AMERICANE, cum zice VALENTIN STAN si de unde a venit VLADIMIR TISMANEANU in 1989, dar mai intai pe la BUDAPESTA, UNGARIA, asa se conduce PLANETA.

manoliu spunea...

Veniti pe 31 mai 2010, ora 11 la GUVERN incepe:

OPERATIUNEA MATRIX SALVATI-VA VIATA, FAMILIA SI IDENTITATEA

http://operatiuneamatrixsalvati-vaviata.blogspot.com/

x Afara FMI din Romania, banii de la FMI se duc la firme particulare ale clasei politice si la corporatiile actionarilor de la FMI: Ford, Eads, bechtel, Airbus, dar nu sunt banii pentru salarii, medicamente, pensii si altele, iar romanii trebuie sa plateasca aceste datorii la FMI.
x Industrie, cercetare, invatamant, agricultura si economie de stat si nu particulare, mafiote si teroriste.
x Etatizarea resurselor energetice naturale ale Romaniei, sa treaca de urgenta in proprietatea statului si sa nu fie cedate precum Marea Neagra, ori cum vor acum cu Rosia Montana.
x Stop regionalisarii Romaniei, desmembrarii Romaniei la ordin extern FMI, SUA-Israel, Rusia, Franta, ungaria si altele.
x Afara NATO din Romania, pentru ca NATO a pregatit refugiati romani si maghiari in Ungaria sa atace Romania in decembrie 1989 si este o organizatie militara terorista.
x Stop CIP-urilor si vaccinarilor criminale evreiesti- sioniste pentru exterminarea poporului roman.
x Alegeri anticipate impotriva independentilor care s-au subordonat lui Basescu datorita presiunilor cu amenintarea dosarelor penale fabricate de comisiile lui Basescu si UNPR nu au participat la vot si nu au avut sigla si program propriu.
x Desfiintarea comisiilor prezidentiale ale lui Basescu pentru ca exista deja in parlamentul si guvernul Romaniei comisii identice si mai mult, aceste comisii se folosesc de STS, SRI si CSAT si fabrica dosare penale impotriva cetatenilor Romaniei. basescu a ajuns dictator in Romania: un infractor cu cele mai multe dosare penale din toata clasa politica din Romania de dupa 1989, face legi in 10 zile.
x Tineri cetateni romani trebuie sa intelegeti ca schimbarile dupa 1989 au fost facute in urma unei lovituri de stat organizata si finantata de actionarii de la FMI in Ungaria si la care au participat toate tarile membre NATO, SUA-Israel si Rusia care au implementat arma sionista: privatizare, restructurare si disponiobilizare, iar clasa politica manipulata de aparente si naiva nu a intrebat poporul roman daca este de acord sa instraineze resursele naturale energetice ale Romaniei, sa distruga industria si economia Romaniei si sa arunce romanii in strada, lasandu-i fara serviciu, slariu si pensie.
x Tineri cetateni romani, daca nu iesiti acum in strada, dupa terminarea studiilor sunteti someri, putreziti de vii pe strada, fara serviciu, salariu si pesnie si membri clasei olitice va fura si va jefuiesc zilnic prin firmele lor particulare, care nu platesc taxe si impozite.
x Romani, iesirea in strada pentru proteste este solutia, nu plecam din strada pana nu ni se rezolva problemele.
x Trebuie sa facem actiuni de protest zilnice, in strada la toate institutiile statului.
ROMANI – IN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN

STRAINI – AFARA DIN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN

X Singura lupta adevarata este STRADA, asa cum au facut mercenarii si teroristii de la Europa Libera si grupul pentru Dia log Social in Romania in ultimi 2 de ani, cum au facut semnatarii declaratiei din 16 iunie 1989 de la Budapesta, Ungaria pentru atacarea militara terorista a Romaniei in 15 — 22 decembrie 1989 care acum sunt membrii ai comisiilor prezidentiale cu care Basescu conduce Romania.
JOS DICTATURA MERCENARA SI TERORISTA

JOS DICTATURA BASESCU

De 20 de ani se fura tot, se rade tot.
STOP DISTRUGERII ROMANIEI.

STOP EXTERMINARII POPORULUI ROMAN

Cei care citesc acest mesaj si doresc sa-si salveze viata, bunastarea, casa, familia, copii si indentitatea sunt rugati sa trimita mai departe acest mesaj, care trebuie sa ajunga cat mai repede la toti cetatenii romaniei.