marți, 9 martie 2010

VA UREZ O PRIMAVARA FRUMOASA!


"Ieri, cu prilejul zilei de 8 Martie, Biroul Permanent Naţional al Organizaţiei de Femei a PRM le-a sărbătorit pe membrele de partid, într-un cadru festiv, la sediul central din Str. Emil Zola nr. 2, din Bucureşti. Au participat un mare număr de doamne şi domnişoare, activiste de nădejede ale sectoarelor Capitalei.
Preşedintele PRM, domnul dr. Corneliu Vadim Tudor, a fost invitat de onoare, prilej cu care femeile - culmea - i-au cîntat "Mulţi ani trăiască!". Tribunul a adresat activului OFRM urări de sănătate, de împliniri profesionale şi familiale."
Copyright Tricolorul



5 comentarii:

Radu Bogdan Ghelu spunea...

V-as ramane indatorat daca mi-ati putea inlesni posibilitatea de a comunica gandurile noastre si mesajele de aceeasi orientare national-patriotica,( pe care le scriem pe un site bacauan: www.balaceanca.net )cu factorii decizionali ai revistei si ziarului partidului Dumneavoastra! Va multumesc anticipat si va doresc O PRIMAVARA PLINA DE IMPLINIRI!

Anonim spunea...

DOMNULE VADIM- GANDURI DE BINE !

Ambasada Japoniei in RomaniaIN
ATENTIA
Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
NOTA INFORMATIVA:
CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Radu Bogdan,
Cu mare placere. Deocamdata site-ul partidului este in reconstructie. Daca vrei sa comunici direct cu redactia ziarului poti sa trimiti un mail la tricolorul2004@yahoo.com. Sunt presedinta OFRM, membra in Biroul Permanent si editorialist la "Tricolorul", asa ca m-ar bucura sa va gazduiesc orice fel de comentariu,deocamdata in acest spatiu, mai ales ca sunt printre putinii peremisti cu blog.

Anonim spunea...

Frumoasa zi! De altfel ziua este legata de miscarea femilor socialiste americane(da se aude corect!!) de la fabrica textila COTTON din SUA(ptronii au aprins fabrica si multe din cele 130 de protestatare au murit)Azi in multe tari ale lumi femeile sint inca private de drepturi elementare.Indeosebi in Emirate Oman sau Quatar(in Brunei situatzia e mai buna) se intimpla asa ceva.Nu aud insa din partea tarilor care se considera democratice(SUA pe locul intii dar nu numai) proteste de nici un fel.Nu pentru ca petrodolarii sint mai importanti decat femeile de acolo.La fel cum va recomand cu placere filmul "Bordertown" in care suferinta femeilor si complicitatea politicienilor USA si Mexic ies la iveala,Din Frankfurt totusi o floare femeilor din lumea intreaga si o dedicatie

http://www.youtube.com/watch?v=l9lukUxH1N8

Radu Bogdan Ghelu spunea...

Multumesc pentru promptitudinea raspunsului. Este o dovada in plus ca Seriozitatea poate face "casa buna" cu Frumusetea! Asa voi face...