miercuri, 17 martie 2010

VENITI SI VOI !

"VADIM, FUNAR ŞI ALŢI LIDERI AI PRM VOR PARTICIPA SÎMBĂTĂ, 20 MARTIE, LA MAREA ADUNARE POPULARĂ DE LA TOPLIŢA, JUDEŢUL HARGHITA! Răspunzînd invitaţiei pe care Filiala PRM Harghita, Organizaţia Judeţeană de Tineret şi numeroase forumuri, asociaţii şi fundaţii i-au adresat-o, Tribunul va lua parte la Marea Adunare Populară de la Topliţa, care va avea loc sîmbătă, 20 martie, începînd cu orele 11. Pentru buna desfăşurare a evenimentului, preşedintele PRM a vorbit telefonic, ieri, cu Mitropolitul Ardealului, Î.P.S. Laurenţiu Streza, cu chestorul Petru Tobă (şeful Inspectoratului General al Poliţiei) şi cu generalul Olimpiodor Antonescu (şeful Jandarmeriei). Toţi cei cu inima română sînt aşteptaţi, sîmbătă dimineaţa, la Topliţa! "
"TRICOLORUL"

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

CINEASTUL ROBERT HORVATH CERE SPRIJIN LUI ION ILIESCU IN ACTIUNEA DE DESCONSPIRARE A AGENTULUI ROSU VALENTIN TISMANEANU.
Domnule Presedinte.
Fara sa fiu vreun prieten politic ci dimpotriva , urmarit cu interes aparitia dumneavoastra la Antena 3. Am realizat fara prea mare surpriza faptul ca opiniile mele, coincid cu cele ale dumneavoastra in privinta lui Vladimir Tismaneanu.
Toate incercarile mele de a prezenta documente confidentiale ca si rapaoarte declasificate ale CIA, agentiilor speciale englez si francez ,despre agentul Voldya au fost refuzate de autoritatiile romane. Memoriul meu catre presedintele Basescu a fost respins fara vreo explicatie.
De asemenea memoriile mele adresate serviciului extern si intern au ramas fara raspuns ,impotriva prevederilor legale punand in primejdie siguranta nationala.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante confidentiale reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
Ma adresez dumneavoastra cu rugamintea de a face lumina in acest caz de impotranta deosebita. Poate este ultima sansa ca prin dumneavoastra romanii sa afle adevarul.
Va rog pe dumneavoastra si pe cei interesati sa citeasca pe blogul meu serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SPIONULUI VLADYMIR TISMANETKY !
Scrisoarea in intregime adresata lui Ion Iliescu BLOGUL http://devanewyork.blogspot.com/
Robert Horvath Deva New York
Date personale de contact http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.