joi, 11 martie 2010

INCALZIREA GLOBALA !



9 comentarii:

anca spunea...

interesant! chiar acum am comentat pe un blog despre incalzirea globala!!!si cum aluat un nene Nobelul pentru asta!! :))))))))))))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Manipulari de tot felul:))))

Alex sau cum vreți voi spunea...

Buna seara,
Am rugamintea, daca se poate, sa schimbati linkul catre blogul meu(uniristu) cu: www.uniristu.ro

Va multumesc!
Doamne ajuta!

prea mare tam tam pe tema incalzirii globale :), cand de fapt se numeste prostirea globala

Anonim spunea...

Corespondeta speciala :
BASESCU S-A INTALNIT CU IMPARATUL JAPONIEI AKIHITO SI IN CURAND SE VA INTALNI CU CEAUSESCU !
- Vizita se bucura de insuccesul asteptat -
PRINCIPALELE ZIARE JAPONEZE AU PRELUAT PE PRIMA PAGINA CELEBRA POZA A PRESEDINTELUI ROMAN LOVIND UN COPIL. STATIA DE TV NHK AU TRANMIS IMAGINI DESPRE GREVA FOAMEI DECLARATA DE CINEASTII ROBERT & KIYOKO HORVAH ,STIRE A FOST PRELUATA DE MAJORITATEA STATIILOR TV DIN JAPONIA. . GREVA FOAMEI SE DESFASOARA IN PARCUL DIN FATA PALATULUI IMPERIAL. CU OCAZIA CONFERINTEI DE PRESA- SOTIA MEA A PREDAT UN PLIC AMBASADORULUI ROMAN DE LA TOKYO . IATA CONTINUTUL MESAJULUI CATRE PRESEDINTE.

  DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
 VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII  ROMANE  DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL SECURITATII NUMIT " DARIE"  DIN TOKIO. -UN MICROFON SUB MASA ! ) DESCHIDETI http://devanewyork.blogspot.com

Anonim spunea...

DATE IMPORTANTE PENTRU PRESEDINTELE VADIM TUDOR PE
http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

DIPLOMATIA SECURISTULUI BASESCU DESCONSPIRATA LA NEW YORK!

http://andreisamericandream.wordpress.com
MESAJ CATRE PRESEDINTE
Nu credeam că aşa ceva se mai poate întâmpla. Mesaje adresate şefului statului, deturnate sau rămase fără răspuns. De fapt, nu credeam că o să mai aud de Simona Niculescu, şeful misiunii României la ONU-New York. Nici măcar nu pot să înţeleg, cum de acest diplomat, mai este în funcţie. Şi nici de ce. Tot ce ştiu, aflat pur întâmplător, este că exact în ziua anterioară alegerilor preşedintelui, aceasta a primit un claculator, de la cineva care nu a dorit să-şi comunice numele. Eram în sediul întunecos al Misiunii, în timp ce misteriosul personaj a lăsat la portar, un colet, desfăcut, probabil pentru instalarea unui soft. Spunea că ştie doamna ambasador despre ce este vorba şi de la cine primeşte acel calculator. După care a plecat. Cred că trebuie să ştim şi noi, deoarece pentru asta plătim diplomaţii peste hotare. Şi tot aşa, trebuie să primească şi un răspuns oficial,Robert Horvath cel care s-a adresat blogului meu. Am început şi eu să fiu curios, drept pentru care, vă mulţumesc anticipat tuturor celor care prin comentariile lor, pot aduce puţină lumină, în acest întunecat, dr important ungher al problematicii româneşti.
DATE PERSONALE :
Telefonul meu este: 0742 088 805
Emailul este andreiusapress@hotmail.com

DESCHIDETI :
Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

Domnule Vadim Tudor
Va trimet din tara soarelui rasare o veste buna .
BANDA SECURISTA BASESCU DIN JAPONIA DESCONSPIRATA.

Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
NOTA INFORMATIVA :

BANDA SECURISTA BASESCU DIN JAPONIA DESCONSPIRATA.

TOTI CONSILIERII DE LA AMBASADA ROMANA DIN TOKYO SUNT SAU AU FOST SAU SUNT OFITERI ACOPERITI. LA CONFERINTA DE PRESA DE LA CLUBUL DE PRESA JAPONEZ AM PREZENTAT CARTILE DE VIZITA A SECURISTILOR LUI BASESCU.
(Cartile de vizita ale "diplomatilor" SIE la Tokio sunt in limba engleza si japoneza. De observat ca ei nu s-au obosit sa-si ascunda nici macar numele real cum fac agentii sub acoperire.)
 
 
FILIERA JAPONEZA CONDUCE SIE

Din surse neoficiale am aflat ca la ultimile alegeri, actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset bateau din palme de bucurie. Astazi, conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost “diplomati” in Japonia. Fara sa-si ascunda adevarata identitate. Generalul Valcea venise pe filiera Brasov-Fulga. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi “ la post “ pe filiera Ministerului Economiei si Comertului.
La sfarsitul conferintei de presa am facut o vizita colectiva la restaurantul securitatii de pe artera principala Ghinza numit "Darie" unde sub fiecare masa este instalt un microfon iar inslatia de video acopera vizual fiecare invitat. Restaurantul “ Darie “ ( personajul  central al romanului “Descult” de Zaharia Stancu ) din Tokio este hogeacul actiunilor informative romanesti pe teritoriul Japoniei. Aici ambasada organizeaza chiolhane
monstruase si astfel sunt mentinute legaturile fratesti cu partidul comunist japonez Kominto si cu membrii lumii interlope. Dupa mese copioase distractia este continuate cu grupuri pe alese de talentatele stripteuze romance ( 8.000 la numar ) care se perinda in Japonia in diferite scopuri. Despre acest resturant relateaza Kiyoko Horvath in memoriul
adresat Presedintelui Basescu. Cu ocazia vizitei Presedintelui in Japonia in prezenta Primului Ministru la conferinta oficiala de presa, memoriul a fost predat ambasadorului Romaniei la Tokio, Aurelian NEAGU.
http://devanewyork.blogspot.com/
Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan Foreign Press Center Japan

Anonim spunea...

TRAIAN BASESCU UN ACTOR PENTRU ETERNITATE

Pe blogul mogulului Voiculescu subiectul este filmul si teatrul romanesc. Din fascinatie pentru Presedinte si extrem de apropiat de dansul la propriu cat si la figurat, fiind in greva foamei la Tokio am postat un comentariu.
TRAIAN BASESCU UN ACTOR DE GENIU
Avem in Presedintele nostru un mare actor de compozitie. Imaginati un un betivan de factura extrem de modesta provenind din lumea interlopa a portului,
cu o educatie rudimentara care nu a citit in viata lui nici o carte ( cu exceptia codului penal ), jucand rolul de sef de stat in" fata alesului lui dumnezeu" imparatul Japoniei. Astept cu infrigurare rolul "BALCONULUI ", care este intradevar rolul vietii ,o superproductie romana -americana cu o figuratie de sute de mii oameni si cu un helicopter pe acoperis. Sunt convins ca scena finala a intalnirii cu Ceausescu va fi proiectata cu deosebit succes in furul lumii. Astern aceste randuri in dubla calitate......de cineast si patriot.

Robert Horvath DEVA Tokio
http://www.devagallery.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

IN ATENTIA PRESEDINTELUI VADIM TUDOR .
RETEAUA NKVD TRANSMISA DE LA ILIESCU LA BASESCU.
( RASPUTINII DIN JURUL LUI BASESCU SUNT AGENTI RUSI )
CITITI IN CURAND IN NEW YORK MAGAZIN UN SERIAL SENZATIONAL BAZAT
PE DOCUMENTELE CIA, SERVICIUL FRANCEZ, ENGLEZ CA SI DIN SURSE PERSONALE . RH
REACTIVAREA RETELEI KGB ROMANIA!
( SPIONI RUSI LA VARFUL STATULUI ROMAN )
Tismaneanu, Leonte,”Ciungul”, se lauda ca pierduse o mana pe cand era in brigazile teroriste bolsevice contra Spaniei. Era agent sovietic, NKVD. Dupa vizita lui Hrusciov a fost avertizat sa termine cu spionajul. Ceausescu i-a zis lui Hrusciov, inainte de momentul ‘68, la vizita acestuia la Bucuresti: “tovarase, noi promitem sa va informam, mai aveti si consilieri sovietici dar va rugam sa terminati cu agentii dintre noi”. Si-atunci Hrusciov i-a zis: “Pai considerati ca n-avem nici un agent la voi. Nici in China n-avem…” Si astfel sa dat dezlegare sa fie chemati 700 de agenti rusi si avertizati Sa aleaga: ori Romania, ori Rusia! Si asa s-a intamplat si cu Tismenitki. Dar ilegalistii au ramas pro-sovietici si agenti rusi.
Conform unui raport CIA aceasta retea a fost reactivata la ordinul Evghenii Primacov seful KGB care sa intalnit in secret cu Magureanu directorul SIE. Seful statiei CIA de la Bucuresti J Nicholson care a fost desconspirat agent rus, a desvaluit intreaga actiune.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
Astfel linia doua a spionilor rosii Tismanetky, Roman, Patapievici……etc a ramas desconspirata, dar nu pentru mult timp.
Cititi Serialul de 12 articole DESCONSPIRAREA SPIONULUI VOLODYA TISMANETKY ! DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie SUA
http://www.devagallery.com/

PS SUNT IN PRINCIPIU DE ACORD CU OPINIA LUI CORNEL DINU DE SI DATELE REALE SUNT DIFERITE ! “În decembrie 1989 în România erau 1.100 de spioni ruşi. În 2002 erau 10.000, iar acum sunt 22.000”,