marți, 2 martie 2010

SANATATE MULTA TUTUROR "POLITICIENILOR" CARE AU FOST LA PUTERE!

Nu glumesc. Altfel, cum vor da socoteala, cel putin aici, pe Pamant, pentru Jaful National din ultimii 20 de ani? Pentru distrugerea si inrobirea unei natiuni? Pentru batjocorirea a 23 de milioane de romani si a muncii lor de cateva decenii?

7 comentarii:

Anonim spunea...

O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU. AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !
AMBASADA ROMANIEI IN SUA.
Ministru Consilier
Domnule Cristian Gaginsky
Va rog trimiteti Presedintelui Romniei acest document.

Presedintele Romaniei Traian Basescu.
Excelenta
Trimit atentiei dumneavoastra un memoriu cu o importanta deosebita. El relefeaza pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane. Surse absolut sigure documenteaza faptul ca infiltrarea
sa produs sub un nume fals cu un pasaport fals . In consecinta va adresez rugamintea de a deschide de urgenta o ancheta la nivel prezidential. Mentionez ca in calitate de cetatean american am cerut o ancheta organizatilor de investigatie si de emigratie a SUA. O copie a acesteui document a fost trimisa Ambasadei SUA de la Bucuresti.
Va rog a confirma primirea memoriul si numarul de inregistrare.
Robert Horvath Deva
cineast USA
DESCHIDETI: http://devanewyork.blogspot.com/

DESCONSPIRAREA AGENTULUI VLADIMIR TISMANEANU
Actiunea de infiltrare a Europei Libere cunoscuta sub numele de cod Cain a fost o
actiune bilaterala a securitatii romane ( Unitatea 0617 din Directia 2 DDS spionaj ) -Brigazile Rosii Intenationale format din fosti luptatori ai razboiului civil din Spania ( controlat de NKVD ) - Partidul Comunist Spaniol. Cordonarea sa facut zilnic prin mesajele codificate al postului de radio Pirinei in limba spaniola.cu sediul la Bucuresti. Documente despre aceasta actiune pot fi gasite in arhivele sectiei internationale a PCR.
In Septembrie 1981 Gizela Vass sefa sectiei deschide un pasaport cu o viza turistica unica pe numele Vladimir Tismaneanu cu dreptul de a vizita toate tarile din vestul Europei. Ajuns cu mama sa in Franta vorbeste la Europa Libera impotriva dictatorului Ceausescu si a familiei sale. In curand actiunea de infiltrare intra pe linia moarta. Cererea sa de azil politic in Franta este respinsa ca si cea de intrare in SUA . Intrand in filajul serviciului francez si a celui american agentul Volodea se ascunde sau calatoreste vestul european cu un pasaport fals, timp de 4 ani de zile. ( Ceausescu avea la dispozitie cinci sute de paşapoarte în alb, originale, obţinute de comuniştii lui care lucrau în poliţia spaniolă.).
Dupa patru ani situatia devenise disperata. Nu se putea intoarce in Romania, avea interdictia de a sta in Franta....etc. Cazul este transferat serviciului cubanez. Conform documentelor, Tismaneanu a sosit in SUA, prin Philadelphia, la 1 octombrie 1985, dupa ce i s-a refuzat a viza de intrare in SUA. Brigazile Rosii Internationale l-au ajutat sa plece in Venezuela si abia in 1985 serviciile roman si sovietic si-au realizat scopul. Sa organizat o casatorie ..... cu o cetateanca romana americana de care a divortat curand. --PENTRU A SE iINFILTRA IN SUA AGENTULUI VOLODYA I SA CREIAT O NOUA BIOGRAFIEi ,UN NUME NOU SI UN NOU PASAPORT !
PASAPORTUL DE INTRARE IN USA POARTA NUMELE VLADIMIR TISMANETKY SI ESTE DIFERIT DE CEL PE NUMELE VLADIMIR TISMANEANU, CU CARE A PLECAT DIN ROMANIA. AM LUAT CUNOSTINTA DE ACEST LUCRU FIIND PRIETEN CU FOSTA SOTIE A LUI VOLODEA, PE NUME TAMARA TISMANESKY CU CARE AM FOST CHIAR VECINI CU MAI MULTI ANI IN URMA. DOAMNA TISMANETKY ESTE UN TALENTAT ARTIST CARE PREDA ILUSTRATIA DE MODA LA UNIVERSITATE, (FIT NEW YORK.) DANSA A PRECIZAT CA A PRELUAT ACEST NUME PRIN CASATORIE. Orice comentariu in plus este de prisos, agentul Volodya fiind desconspirat.
Robert Horvath DEVA Cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

VALENTIN spunea...

E trist ca in 2010 ne punem speranta exclusiv in Dumnezeu.Observ ca scopul existentei guvernantilor,in ultimii 20 ani,este doar marirea permanenta a averilor.TRIST,dar echitabil pt. un popor orb si din ce in ce mai imoral.

Ion de la Chiuiesti spunea...

@Valentin, orice faci in viata, nu poti fara ajutorul lui Dumnezeu. Indiferent ce faci!

@Ruxandra: Indivizii astia sunt chiar inconstienti? Ei nu se gandesc ca sfarsitul poate surveni in orice clipa? Ce fapte bune iau cu ei la judecata? Se vor duce in iad si averile unde vor fi? Desertaciune!

Toni spunea...

Şi ne mai mirăm de kondukător!
Păi, nu-i aşa, în ţara orbilor chioru-i împărat!
Aferim.
Cât priveşte urarea, prefer să n-o comentez. Poate mai vară, când mi-o mai trece. Dacă mi-o trece...
Oricum, să fii iubită şi mărţişorită!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ion,
Ei cred ca vor fi ministri si "dincolo":)))

Anonim spunea...

INDUSTRIA ANTICOMUNISMULUI IN FUNCTIUNE !
IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE MICSOREAZA PENSIILE SI COPII PLING DE FOAME O DELEGATIE DE 12 PERSOANE ATERIZEAZA LA NEW YORK . SIMPOZIONUL ORGANIZAT DE ICR LA COLUMBIA UNIVERSITY A AVUT SUCCES DEOSEBIT...... IN FATA UNEI SALI ABSOLUT GOALE ! DEMENTA CONTINUA PE BANII CONTRIBUABILULUI ROMAN.
Simpozionul a oferit o analiză a evenimentelor din 1989 din spaţiul est-european şi a
evoluţiilor care le-au urmat, a modului în care au fost ele percepute în spaţiul american, a
schimbărilor intervenite în aceşti 20 de ani în percepţia asupra regimurilor comuniste şi a
schimbărilor de la sfârşitul deceniului nouă, a felului în care este definit “post-comunismul”, a
moştenirilor comunismului şi a mişcărilor de dizidenţă din regiune şi la nivel global.
Participanţii români invitaţi - Prof. Vladimir Tismăneanu (Director, Center for the Study of Post-
Communist Societies, University of Maryland); Prof. Paul Dragoş Aligică (Senior Research Fellow,
Mercatus Center din cadrul George Mason University); filosoful Vlad Mureşan; prozatorul, criticul
literar şi eseistul Angelo Mitchievici; Horia-Roman Patapievici, preşedintele, şi Mircea Mihăieş, vicepreşedinte
(Institutul Cultural Român) - au susţinut prezentări în cadrul simpozionului.

ACEASTA ESTE PROBABIL ULTIMA VIZITA A AGENTULUI VOLODYA TISMANEANU IN SUA DESCHIDETI :
Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/

sağlık portalı spunea...

Un foarte frumos site-ului. Datorită eforturilor din trecut ...