duminică, 7 martie 2010

CONGRESUL PNL

Am urmarit pe sarite Congresul PNL. Intuiam ca va castiga Crin Antonescu. Foarte bine. Si mai bine a fost ca s-a gasit cineva sa-l puna la punct pe Catarama. Nu stiu de la cine primeste ordine, dar devalizatorul SAFI a manifestat un tupeu incredibil, pentru care ar fi trebuit sa zboare din PNL. Pana la urma, e treaba lor. Comportamentul lui Ludovic Orban nu a fost de inteles. Mai nou, se considera un "brand". Sa nu exageram. In afara de dat din gura la tv. nu retin, in sarcina lui, vreo realizare notabila pentru tara asta. In final, felicitari noii echipe, cata vreme e hotarata sa ramana in opozitie.

4 comentarii:

Anonim spunea...

PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU VA FACE O VIZITA OFICIALA IN JAPONIA IN PERIOADA 9-11 MARTIE. PROFITAND DE ACEASTA OCAZIE SOTIA MEA KIYOKO HORVATH , FOTOGRAF JAPONEZ, AI VA PREDA ACEASTA SCRISOARE. ROBERT HORVATH CINEAST SUA.
DOMNULE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU
VA DAU O VESTE PROASTA- AGENTURA SECURITATII ROMANE DIN JAPONIA SA PRABUSIT !
( O SEARA SPECIFICA ROMANEASCA LA RESTAURANTUL" DARIE" DIN TOKIO. UN MICROFON SUB MASA ! )
Totul a inceput a inceput pe GINZA la un restaurant al securitatii Romane in capitala Japonei. Fara sa stiu acest lucru ne-am deplasat acolo acum doua seri cu un grup de prieteni. Scopul a fost petrecerea intr-o atmosfera romaneasca si punerea la punct a unui tur al Transilvaniei, urmand sa anunt familia mea din Romania de aceasta intentie.
La un moment dat vorbindu-se despre Ceausecu un prieten ( un important sculptor japonez ), facand o gluma a intrebat daca nu avem sub masa plasat un microfon. Si intradevar spre stupefactia generala gluma a devenit realitate. Sub masa era intradevar un microfon, conform unei tradiiti vechii ce pare de neschimbat chiar de o revolutie.
Am devenit atenta analizand cu atentie fetele de la alte mese. Datorita meseriei de fotograf posed o memorie vizuala excelenta. Nu dupa mult timp la un bar unde ne-am dus cu tot grupul, am recunoscut un individ care fusese la ‘” DARIE ”
Simtind ca sunt urmarita ca la New York ( Studioul este tinut sub observatie neintrerupt, …..au fost doua spargeri cosecutive etc ) am anuntat discret politia. A doua o zi o alta persoana care ma urmarea a fost retIinuta de politie. Persoana “retinuta” ,un cetatean japonez a inceput sa vorbeasca. Se pare ca are multe de spus. Eu voi posta amanunte despre acest caz care incepe sa preocupe media japoneza pe http://devanewyork.blogspot.com/
Concluzia cazului se regaseste in titlul acestui comentariu. In decursul vizitei dumneavoastra voi face cunoscut mediei japoneze acest caz. Sa va fie rusine !
KIYOKO HORVATH TOKYO JAPAN Date de contact personal http://www.devagallery.com/

Ion de la Chiuiesti spunea...

Catarama si-a facut datoria de a creea "atmosfera". Si stii bine de cine a fost pus! Iar Crin e perceput de prostime ca un crin, alb si neprihanit. Mai vedem!

Anonim spunea...

România Rosie-Portocalie-Galbena : Hotie / Bla... Bla... Bla... / Congres / 2 Tradari / Bla... Bla... Bla... / Hotie !

PNL ? Congres ? Nu ma intereseaza !!!!!

anca spunea...

mai are o realizare: canta la chitara! :))))))))))