joi, 4 martie 2010

FUMIGENE, FUMIGENE

Acuzatiile aduse lui Antonie Solomon (luare de mita, 50.000 de euro, ha, ha !) sunt un fel de "termopanele" lui Nastase. Omului i se arata doar pisica, stie el de ce, dar nu va pati nimic, concret, daca aveati vreo grija!

6 comentarii:

anca spunea...

ruxi ,absolut nicio grija! am spus pe alt blog,i se arata pisica(i-au pus si clopotei) lui nenea asta! iar pe cei care protesteaza(sau ce fac ei acolo)in tara primariei i-as intreba: bre,pentru drepturile voastre cand ati iesit sa protestati?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Probabil ca asa e,Ruxandra! Dar nenorocitii aia de ce nu ies in strada sa ceara salarii si drepturi pentru ei? Mi se par prea multumiti, nu? Dubioasa manifestatie!

Anonim spunea...

RACHETELE LUI BASESCU UCID MILITARI AMERICANI IN AFGANISTAN
( UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL)
Reuters : ” Elicopterele americane cad ca mustele sub tirul rachetelor de tip STRELA vandute de dealerii lui Basescu. pe o filiera iordaniana insurgentilor. Rachetele romanesti sunt usor de indentificat..(Capul rachetet contine un disc modulator)…….. Rachetele sunt produse fabrica Electromagnetica Ploiesti ( Romania )
CITITI ARTICOLUL:" BASESCU SE INDREAPTA SPRE SCAUNUL ELECTRIC"
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/
SITE : http://www.devagallery.com/
ROBERT HORVATH ZIARIST NEW YORK
CITITI PE ACELASI BLOG ARTICOLUL: O LOVITURA TERMINALA PENTRU REGIMUL BASESCU.
AGENTUL ROSU VLADIMIR TISMANEANU A INTRAT IN USA CU UN PASAPORT SI UN NUME FALS !

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca si Ion,
Ce fac "protestatarii"este incredibil. Presupun ca unii sunt salariati in institutiile care depind de primarie, iar slujba la stat e calduta. Altii sunt platiti de mafia locala, n-am nici cea mai mica indoiala. Si poate, cativa, se lasa prostiti de cate o fantana, de cate un parculet, de cate o statuie, asa cum se intampla si in alte parti.
Te intrebi daca merita sa lupti cu Mafia din moment ce romanii o sprijina din interese atat de meschine...

Anonim spunea...

totul este numai exact ca in epoca romana..paine si circ!Din Ger un sfarsit de saptamina frumos (:- n-i spun weekend ptr ca aici miscarea impotriva anglismelor e puternica deja:-))

Anonim spunea...

REACTIVAREA RETELEI KGB ROMANIA!
( SPIONI RUSI LA VARFUL STATULUI ROMAN )
Tismaneanu, Leonte,"Ciungul", se lauda ca pierduse o mana pe cand era in brigazile teroriste bolsevice contra Spaniei. Era agent sovietic, NKVD. Dupa vizita lui Hrusciov a fost avertizat sa termine cu spionajul. Ceausescu i-a zis lui Hrusciov, inainte de momentul '68, la vizita acestuia la Bucuresti: "tovarase, noi promitem sa va informam, mai aveti si consilieri sovietici dar va rugam sa terminati cu agentii dintre noi". Si-atunci Hrusciov i-a zis: "Pai considerati ca n-avem nici un agent la voi. Nici in China n-avem..." Si astfel sa dat dezlegare sa fie chemati 700 de agenti rusi si avertizati Sa aleaga: ori Romania, ori Rusia! Si asa s-a intamplat si cu Tismenitki. Dar ilegalistii au ramas pro-sovietici si agenti rusi.
Conform unui raport CIA aceasta retea a fost reactivata la ordinul Evghenii Primacov seful KGB care sa intalnit in secret cu Magureanu directorul SIE. Seful statiei CIA de la Bucuresti J Nicholson care a fost desconspirat agent rus, a desvaluit intreaga actiune.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie prezentate Presedintelui Basescu.
Ea a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale audienta a luat sfarsit. La audienta au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York C.Berechet.
Astfel linia doua a spionilor rosii Tismanetky, Roman, Patapievici......etc a ramas desconspirata, dar nu pentru mult timp.
Cititi Serialul de 12 articole DESCONSPIRAREA SPIONULUI VOLODYA TISMANETKY ! DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/

Robert Horvath DEVA ziarist de investigatie SUA
http://www.devagallery.com/