joi, 10 iunie 2010

ASTA ATI VRUT, ASTA ATI AVUT !

Tulburare mare in mass-media si pe unele bloguri legata de posibila numire a lui Tokes ca vicepresedinte al Parlamentului European, sustinut de PDL. Si care e problema? La alegerile europarlamentare din 2007, PRM a fost inlaturat din PE, in schimb Tokes a intrat. Romanii nu s-au sinchisit sa se deplaseze la vot pentru candidatii PRM, inlesnind, prin neprezentare, functionarea masinariei de fraudare, desavarsita cu trecerea timpului. In judetul Vaslui, unde traiesc vreo 30-40 de etnici maghiari, omul a obtinut fix 1.000 (UNA MIE VOTURI)! Iar de o vreme, Ardealul voteaza cu oricine, numai cu cine trebuie NU! Multi rad cand spunem ca alegerile sunt fraudate. Cand spunem ca UDMR face politica pasilor marunti. Ca Imperiul Austro-Ungar se reface(d.p.d.v. economic e ca si rezolvat!).
Nu-mi permit sa vorbesc si in numele colegilor mei de partid, acesta fiind un blog personal.
Acum, insa, rad eu ! Cu hohote !

5 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nasol moment!

anca spunea...

da,da,da! cum l-a felicitat urata aia mica a lu' base!!!bravos,natiune!!!

Emilian Avirescu spunea...

http://procuroriprofesionisti.blogspot.com/2010/06/bun-venit-in-asociatia-procurorilor.html

Emilian Avirescu spunea...

Va admir pentru curajul cu care abordati teme politice sensibile.
Si frumoasa si desteapta!
Va rog sa aruncati o privire pe blogul Ascoiatia Procurorilor Profesioni http://procuroriprofesionisti.blogspot.com/2010/06/bun-venit-in-asociatia-procurorilor.html
sti

Anonim spunea...

APEL CATRE SECURITATE !
Nu am nici-o simpatie pentru aceasta organizatie ci dimpotriva. Am scapat de infernala ancheta securitatii dupa un an jumate de an fiind invinuit de inalta tradare, pentru transmiterea in occident a unui material filmat despre Ceausescu. Imediat dupa terminarea facultatii am fost trimis sa fac un film la Scornicesti . In sat a avut loc o nunta unde unde Ceausescu a vorbit in fata unor tovarasi despre .....o bomba atomica. Am scapat cu viata printr-o scrisoare adresata de Presedintele SUA. Carter.
In ancheta ( securitatea era divizata din 1977 ) am cunoscut " securisti buni " care au incercat sa-mi salveze viata " si cei rai " care se pregateu sa-mi puna streangul pe gat. Cu alte cuvinte am cunoscut securitatea pe pielea mea atat la figurat cat mai ales la propriu.
Cu toate acestea ma simt moral obligat sa spun doua mari adevaruri, fara de care socitatea romaneasca nu poate merge inainte,
- Securitatea a reusit sa cuprinda cu anumite exceptii elita societatii romanesti. Fiecare valoare a cestei tari a avut intr-un fel sau altu relatii cu securitata. Acest lucru sa intamplat atat in Germania lui Hitler sau Rusia lui Stalin.
- Securitatea a fost elementul hotarator in caderea si lichidarea lui Ceausescu.
In aceste zile istoria se repeta, Basescu ca si Ceausescu a declarat razboi
poporului roman. Asistam la o atmosfera prerevolutionara asemanatoare cu cea din ...1989.
In serviciile romanesti se gasesc oameni de tote felurile....Gasim patroti si oportunisti, oameni tineri care nu au cunoscut comunismul alaturi de " vechea garda care are sansa de a-si sterge pacatele.
Cunosc de la sursa faptul ca " securistii " sunt nemultumiti de faptul ca nu sunt lasati sa-si faca datoria devenind un fel de garda pretoriana a clicii Basescu.
In concluzie ma adresez fiecarui om de bine din servicille romanesti sa arate demnitate si sa se alature poporului mereu jignit si acum infometat, exact ca in... 1989. .Cetateni acestei tari va vor recunoscatori si va vor strange mainile mainile iar copii vostrii vor fi mandrii de voi ! Dumnezeu sa va ajuta sa gasiti calea cea dreapta .

Robert Horvath DEVA
Cineast- New York

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/