miercuri, 16 iunie 2010

CARAŢI-VĂ ! PE PROPRIILE PICIOARE !

DIN ZIARUL "TRICOLORUL"
Să plece Băsescu, să vină Vadim!
De RUXANDRA LUNGU
"Nici nu ştim cu cine să începem, ca să nu nedreptăţim pe careva. Cu cei care au vîndut Petrom şi Sidex Galaţi? Cu devalizatorii Bancorex? Sau cu vînzătorii ALRO Slatina, BCR şi Romtelecom? Sau, poate, cu "iluzioniştii" care au făcut Flota invizibilă? Lista este cel puţin la fel de lungă, ca şi cea pe care se află numele jefuitorilor acestei ţări.
Prezenţi în toate partidele care au guvernat în ultimii 20 de ani: PSD, PDL, PNL, UDMR. Mafia transpartinică şi-a creat pîrghiile de înăbuşire în faşă a oricărei iniţiative de a demasca şi sancţiona imensa caracatiţă care secătuieşte România de ultimele resurse care i-au mai rămas, atentînd acum la pensii, bursele studenţilor şi alocaţia copiilor. Ba, mai mult, cu tupeul caracteristic, diverşi "oameni de afaceri", îmbogăţiţi prin relaţii dubioase cu Statul Român, propun autorităţilor amnistia fiscală.Nu, nu înţelegeţi greşit! Nu amnistie fiscală pentru românii de rînd aflaţi în imposibilitatea de a-şi plăti datoriile la bănci, impozitele sau factura la întreţinere! Nu pentru IMM-urile aflate în pragul falimentului sau pentru firmele care creează locuri de muncă! Ci pentru hoţii care şi-au dobîndit marile averi pe spinarea muncii românilor de dinainte de '89.
Pentru ei vor amnistie, rezumată la plata unui impozit de cîteva procente şi, gata, ilicitul devine licit, negrul devine alb imaculat. Ei vor ca românii să uite, să pactizeze cu cei care i-au jefuit. Victima trebuie să-şi ierte călăul. Mai mult, şeful ANAF propune impozitarea averilor nedeclarate (dacă vor fi găsite?!) cu 16%. Adică "albirea" fără ruşine a banilor negri prin aplicarea cotei unice, atît de dragă profesorului de istorie Crin Antonescu, incapabil să priceapă ceva din mecanismele economice ale unei ţări. La fel de competent într-ale economiei precum filozoful Emil Boc sau procurorul Victor Ponta.
Şi, că tot veni vorba, PSD, obligat să rămînă într-o relaţie amiabilă cu PNL, tace în mod suspect în legătură cu necesitatea aplicării impozitului progresiv, palid promovat în discursul public, dar, actualmente, singura formulă care ar putea aduce echitate şi pace socială. Confuzia doctrinară, complicităţile, trădarea şi urmărirea exclusivă a interesului personal au compromis, în ochii cetăţenilor, pluripartidismul şi principalele instituţii ale democraţiei.
Singurul partid care nu s-a abătut de la doctrina sa şi care s-a luptat pentru Interesul Naţional, cu riscul de a fi înlăturat, prin fraudă, de adversarii politici, din Parlament, este PRM. Echipa de patrioţi şi justiţiari are voinţa politică de a dizolva structurile de tip mafiot din Administraţie şi Justiţie, precum şi grupurile economice infracţionale, străine intereselor cetăţenilor României. Gîndul că artizanii privatizărilor frauduloase ar putea fi aruncaţi în puşcărie este revigorant, numai că acţiunea, în sine, nu mai poate aduce înapoi industria vîndută la fier vechi, agricultura fărîmiţată sau sistemul bancar lăsat pe mîna străinilor.
Confiscarea averilor ilicite este o soluţie, dar pe termen extrem de scurt, dacă, în paralel, nu se operează schimbări fundamentale în viziunea asupra direcţiei în care trebuie să se îndrepte România. Mai ales că Mafia ştie să-şi ascundă profiturile, iar hăţişul legislativ şi procedural face aproape imposibilă o acţiune de asemenea anvergură. Cu aceeaşi clasă politică "la butoane", reşapată, revopsită, recondiţionată, ţara noastră nu îşi va mai reveni, material şi moral, niciodată. Aşadar, soluţia imediată ar fi să dispăreţi, rapid, domnilor! Să vă căraţi, cu căţel şi purcel. Am merge pînă-ntr-acolo încît să vă lăsăm să vă luaţi averile, neamurile, amantele, jeep-urile, iahturile şi avioanele. Copii, părinţi, nepoţi, unchi şi mătuşi, cu riscul că depopulăm administraţia centrală şi agenţiile guvernamentale pe unde v-aţi pripăşit rubedeniile şi prietenii politici. Lăsaţi soluţiile halucinante prin care vreţi să-i faceţi pe români părtaşi la jaful naţional pe care l-aţi iniţiat şi desăvîrşit. Luaţi-vă averile, aşa neimpozitate, şi dispăreţi cu totul! Ziceţi mersi că scăpaţi de puşcărie. Ziceţi mersi că scăpaţi, cu viaţă, de furia populară, iminentă.
Acţiunile voastre au devastat România mai ceva ca un război mondial. Deconectarea voastră de la conducta banului public face cît 10 măsuri anti-criză. Dispariţia voastră din peisajul public poate fi punctul zero de la care PRM, alături de forţele naţionale, de milioanele de români, poate începe relansarea producţiei de bunuri şi servicii româneşti şi, mai ales, poate gestiona resursele naturale ale ţării în interesul întregii populaţii. Neamul nostru a mai trecut prin astfel de vremuri tulburi. Dar nici turcii, nici fanarioţii, nici cele două războaie mondiale şi nici perioada stalinistă a anilor ‘50 nu l-au zdrobit. A renăscut, uneori, din propria cenuşă. Cu atît mai mult, nu se va lăsa acum, sărăcit şi umilit de o mînă de politruci lacomi şi de camarila din spatele lor, îmbogăţită din bani publici şi din jefuirea avuţiei naţionale. De aceea, vă sfătuim de bine. Luaţi-vă bagajele şi scutiţi-ne de prezenta voastră, de incompetenţa cu care aţi gestionat problemele ţării, de reaua-credinţă, de demagogia şi minciunile pe care le revărsaţi la televiziunile prietene, de dimineaţa pînă seara!
Plecaţi din timp, cu primul avion, de bunăvoie! În imensa lui generozitate, de care aţi abuzat de 20 de ani, Poporul Român vă poate face acest ultim dar, cu condiţia să nu vă mai vadă niciodată chipurile avare, vilele, maşinile, ceasurile şi poşetele de lux. Să rămînă aici, dintre voi, cîţi am botezat noi. Ca, mai apoi, să ne apucăm, în linişte, cu responsabilitate şi curaj, împreună cu toţi românii patrioţi, de Marea Reconstrucţie Naţională. Drum bun şi cale bătută!"

4 comentarii:

Anonim spunea...

O CE VESTE MINUNATA ... !!! :)

http://www.napocanews.ro/2010/06/dumitru-costin-demisioneaza-de-la-conducerea-bns.html

Anonim spunea...

Nu se cara astia, nici morti!!!!

Anonim spunea...

anonim nr2
care dreaqu, caine, pleaca de la macelarie?

Anonim spunea...

Anonim nr.3,
Cainele amenintat cu zgarda si cusca departe de macelarie.