sâmbătă, 5 iunie 2010

AUCHHH! DOARE !!!

"Democratia este un mecanism care ne garanteaza ca nu putem fi guvernati mai bine decat meritam"
G.B.Shaw

5 comentarii:

Anonim spunea...

BOMBA NUCLEARA ROMANEASCA DETONATA IN AFGANISTAN !

O VESTE TERIFIANTA PENTRU INTREAGA LUME
BEN LADEN A TESTAT "A DIRTY BOMB" ( O BOMBA ATOMICA IN MINIATURA )
IN KUNAR , AFGANISTAN !
- URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA A FOST VANDUT CATRE BEN LADEN PRIN MAFIA UCRAINIANA ARATA UN RAPORT AL
SERVICIULUI M 15 BRITANIC.//cbrayton.wordpress.com/2008/03/09/farc-sought-romanian-uranium-from-russian-mobster-with-israeli-passport/
- BOMBA A FOST CREIATA DE OAMENI DE STINTA ROMANI RACOLATI DE MEMBRII ARABI AL SERVICIULUI SECRET ROMANESC.

Noi amanunte despre intalnirea intre Leon Paneta si Traian Basescu.
Daca primele 50 de minute ale intalnirii au fost tensionate dar acoperite de politetea diplomatica, in momentul in care Panetta a prezentat un document Britanic despre TESTAREA DE CATRE BENLADEN A UNEI BOMBE RADIOACTIVE IN MINIATURA ( DIRTY BOMB ) CREIATA DE OAMENII DE STINTA ROMANI CU URANIUM PROVENIT DIN ROMANIA discutia a devenit exploziva.
"There are over 40 documented cases of persons attempting to purchase special nuclear material (stuff to make bombs) or tactical nuclear weapons on the Romanian black market
- There are over 10 "suitcase bombs" missing from the Romanian nuclear inventory"
Presedintele Roman Traian Basescu a negat orice amestec a statului roman in aceasta afacere., negand deasemenea autenticitate probelor prezentate. Cu totul pe neasteptate Directorul CIA declarand " ca nu are timp de pierdut " sa ridicat de la masa, spre stupefactia gazdelor si a plecat spre usa. spunand doar ca va trimite un raport Departamentului de stat despre cele discutate la Bucuresti. ( Sursa SRI participanta la discutie )
BOMBA RADIOCTIVA ROMANEASCA DETONATA IN KUNAR
AFGANISTAN !

"By 2000 bin Laden had hired a large number of atomic scientists from Romania for $5,000 a month " "They working in a highly sophisticated and well-fortified laboratory in Kandahar, Afghanistan."
Oamenii de stinta din Romania au lucrat intr-un program creiat de Sadam Hussein pentru creiarea unei bombe nucleare portabile. Programul a fuctionat pana la bombardarea facilitatilor de catre israelieni. Reintorsi in Romania ei au fost reactivati acum doi ani si trimisi in provicia Kunar. Actiunea a fost corelata de armata " secreta a lui Basescu " ofiterii arabi ai serviciilor romanesti.
Specialistii romani au lucrat in laboratoare secrete alaturi de oameni de stinta rusi ,pachistanezi si turcmeni. In timpul experientelor un roman si-a pierdut vederea si alti doi au fost grav iradiati. Testul a fost un succes

The report was based on previously undisclosed evidence released by the U.K. authorities, including intelligence reports from British agents who had infiltrated al Qaeda training camps in Afghanistan.
MESAJUL ADRESAT CATRE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU DE CATRE PRESEDINTELE OBAMA:
DOCTRINA AMERICANA ESTE CLARA. CINE SPRIJINA, ASCUNDE SAU INARMEAZA PE TERORISTI ESTE CONSIDERAT TERORIST SI VA FI PEDEPSIT CONFORM LEGILOR SUA SI A CELOR INTERNATIONALE !

Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
Corespondenta speciala pentru Nipon Press

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Toni spunea...

OK. Dar dictatura?!
Ce ne garantează ea?!
Cred că G.B. Shaw nu are nici cea mai mică idee...
Noi, da!

Anonim spunea...

o fi adevarat ? http://www.youtube.com/watch?v=dtr1HaYdqzc

murariu cristinel spunea...

Ma bucur sa aflu ca mai avem oameni de stiinta.Ma intristeaza ca mintea lor este folosita distructiv ,in acest mod.Oare nu pot folosi mintea lor sa alunge paduchii "chiori" de pe camasa noastra?Cu ce am pacatuit Doamne, de trebuie sa plecam ,dintre semeni nostri si sa ratacim prin lume; gind care eu recunosc nu l-am avut pe vremea unei dictaturii ceausiste?Dupa cum ne comportam in exterior asa si sintem tratati.Vin unii, care, ne scot ochii cu astfel de probleme, ca vezi doamne sintem obraznici, da de-si extind "olecuta" piata lor de vechituri militare ,pe aceste meleaguri!Si interlocutor, mai bun decit unul care "focalizeaza" si slanina si faina deodata, nici ca aveau ocazia sa le iasa in cale.Dupa turci,fanarioti si binefacatorii evrei emigranti, in a -II- a lor mare emigrare mondiala, poticniti si pe aceste meleaguri, sa nu ne mai miram ,ca am devenit un fel de populatie.Ma bucur ,ca nu sint atins de aceste gene ,a nici unui neam mai sus amintint.Ramin, un descendent al razesilor liberi si membru PRM.A fi nationalist nu e o rusine ,dar este o mare onoare.

Goran spunea...

Depinde cum privim dictatura. Și depinde ce fel de dictatură, dragă Toni!