miercuri, 16 iunie 2010

UNINOMINALUL SE INTOARCE IMPOTRIVA CELOR CARE L-AU CREAT !

Bravo, Teo Trandafir !
Stiam ca nu ma vei dezamagi !

5 comentarii:

Anonim spunea...

EXTREM DE IMPORTANT
IN ATENTIA PRESEDINTELUI VADIM !

SENZATIONAL ! TERMINAL ! FINAL !
SERVICIUL BRITANIC ANUNTA SFARSITUL REGIMULUI BASESCU.
” CONCLUZIE : ROMANIA ESTE CENTRUL MONDIAL PENTRU TRAFIC ILEGAL
DE ARME, EL SE DESFASOARA CU SPRIJINUL AUTORITATILOR ROMANE.
CELE MAI IMPORTANTA ORGANIZATII TERORISTE SE INARMEAZA CU ARME ROMANESTI SAU INTRATE PRIN CONTRABANDA.”
“Behind all these people – representing links of a mob-like structure – there are hidden
interests that target the Romanian political and economical environments. In other words,
organizations such as AL QUEDA PKK, Cosa Nostra, The Red Japanese Army, The Muslim Brothers etc.. have extended their ramifications in Romania.
“ACTIUNILE SUNT CONCETRATE IN JURUL CERCURILOR MILITARE DIN JURUL
PRESEDINTELUI ROMAN TRAIAN BASESCU IN TIMP CE SERVICIILE SECRETE ROMANESTI AU SCAPAT SITUATIA DE SUB CONTROL”
SPECIAL PENTRU EXPLOZIV -NEWS
ROBERT HORVATH DEVA ZIARIST DE INVESTIGATIE SUA- SPECIALIZAT IN TERORISM
SI TRANSPORT ILEGAL DE ARMAMENT.
CITITI RAPORTUL COMPLECT
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Emilian Avirescu spunea...

http://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname=102790966376676821211&target=ALBUM&id=5475423609980942177&authkey=Gv1sRgCJPv24_1_oTHwAE&feat=email

http://procuroriprofesionisti.blogspot.com/2010/06/bun-venit-in-asociatia-procurorilor.html


http://salvativalorileromaniei.blogspot.com/?psinvite=ALRopfVMOx8d7ijSg6_40B04u1tl9hBePAb5uFgwvhD_F9Y-usIrVGySva5PJTeQA4lIC8pv5qablUtVKkUnvMf1tE1qi0dCgg

Ion de la Chiuiesti spunea...

Iubesc tradarea, dar nu si pe tradatori!

Anonim spunea...

VESTI GRELE PENTRU VADIM .

ATENTIUNE ! IMPORTANTA MAXIMA !
SERVICIUL BRITANIC DESPRE STAREA SANATATII LUI BASESCU :
PRESEDINTELE ROMANIEI NU VA PRINDE CRACIUNUL!
M 15 are un serviciu specializat de urmarire a sanatatii fizice si mentale a conducatorilor politici din tarile de interes. In timpul razboiului rece el a capatat informatii despre Hrusciov, Brejnev, Tito, Fidel Castro etc. REZULTATELE TESTELOR DE SANGE SI CHIAR URINA LUI CEAUSESCU ERA TRIMISA LA LONDRA SAPTAMANAL. Uneori rezultatele erau " scapate " presei pentru a informa opinia publica despre conditia fizica si mentala a unor adversari politici incomozi. Am capatat de la surse demne de toata increderea urmatorul raport despre starea sanatatii a Presedintelui Romaniei Traian Basescu :
Traian Băsescu s-a deplasat, în mare secret, cu un avion particular, închiriat de la o companie cipriotă, în Nordul Italiei, la Bolzano. A doua zi, în zori, a fost supus unui control medical amănunţit, rezultatele acestuia fiind extrem de proaste. După cîteva zile, un medic de la acel spital a sosit la Bucureşti, i-a făcut o serie de injecţii pentru oxigenarea sîngelui, dar efectele secundare au fost îngrijorătoare şi s-a renunţat la această terapie.
Basescu a apelat şi la medicii basarabeni. El s-a folosit de vizita pe care a efectuat-o în Republica Moldova, sau poate această vizită a fost aranjată doar ca pretext al urgenţelor sale medicale. Astfel, în cel mai mare secret cu putinţă, miercuri noaptea, Băsescu a fost consultat de un important personaj al medicinei din spaţiul ex-sovietic, prof. dr. Ghenadi Markov.
Teribila boală de care suferă Băsescu îşi pune amprenta, din ce în ce mai grăitor, pe comportamentul şi prestaţia sa. E vorba de stări de somnolenţă care alternează cu o irascibilitate şi violenţă , care îi îngrozesc, pe cei din jurul lui.
BASESCU SUFERA DE CANCER GENERALIZAT DIAGNOSTIC AL SPITALULUI ONCOLOGIC CLUJ VIZITAT LA INCEPUTUL ACESTUI AN. REZULTATEL MEDICALE CA SI ESANTIONUL DE URINA AU INTRAT IN POSESIA M15.
Robert Horvath ZIARIST USA
SPECIAL PENTRU EXPLOZIV NEWS
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

este de admirat teo pentru pozitia ei insa in prm nu poti face opozitie lui vadim pentru ca la fel zbori.pentru ce iese acest om pe posturile tv sa-i faca pe cei de la tv sa plateasca amenzi pentru aberatiile pe care le debiteaza,nici o masura reala nimic pentru acest popor amarat ci isi etaleaza cultura,ba bine ca nu ne intereseaza vrem sa vedem daca va merita vreodata ca acest om sa mai fie votat,deoarece nu l-a furat nimeni la alegeri ci capacitatea si stilul lui dictatorial v-au aruncat afara din parlament