marți, 26 octombrie 2010

POSTARE PENTRU MINTI INTELIGENTE

A cedat Vantu "Realitatea"? In schimbul a ce, oare?
IAR A AVUT VADIM DREPTATE, N-AI CE-I FACE!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Vă contactăm în vederea stabilirii unei întrevederi pentru un interviu ce are ca scop introducerea biografiei dumneavoastră în a 6-a ediţie a seriei Hubners Who is Who – Enciclopedia Personalităţilor din România. Editura noastră lucrează din 1976 la redactarea enciclopediilor de personalităţi, care publică biografii ale persoanelor de o importanţă internaţională, naţională şi locală, cu o viaţă de succes, din diferite domenii de activitate, cum ar fi: politică, economie, ştiinţă, cultură, sport etc.
Enciclopediile de persoane sunt publicate, până la ora actuală, în limba naţională, într-un ritm anual, respectiv bianual în zece ţări din Europa Centrala şi Europa de Est Acestea cuprind biografiile actualizate a personalităţilor marcante în ţara respectivă.
Preluarea şi includerea biografiilor sunt gratuite! O reţea proprie de intervievatori, alcătuită din 300 de redactori internaţionali, pregătiţi special pentru această activitate, verifică fiecare biografie printr-un interviu, pentru a garanta actualitatea şi seriozitatea lucrărilor noastre.
Convingeţi-vă de multiplele utilităţi ale enciclopediilor noastre pe următorul site www.whoiswho-verlag.ch (în limba naţională)! Pentru a stabili o întrevedere cu unul din redactorii noştri (în localitatea de domiciliu sau unde vă desfăşuraţi activitatea – în România), vă rog să ne contactaţi telefonic la 021-224.57.70 (luni-vineri, orele 10.00-16.30) sau pe email la office@whoiswho-verlag.ro şi să ne comunicaţi un număr de telefon personal (de preferinţă mobil) pentru a fi contactat de noi.

Cu stimă,
Dana Ţicu
România Hubners Who is Who

anca spunea...

e o intrebare retorica,nu? :))
doar naivii cred ca tranzactia e pe bune!!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Baiatul care a preluat a fost sponsor PDL in 2009. Asa zice presa:))

Valerius spunea...

”IAR A AVUT VADIM DREPTATE, N-AI CE-I FACE!”

Vă rog, dați un răspuns pentru o minte insuficient de inteligentă: în ce sens a avut Vadim dreptate ? Am lipsit de la lecția asta.

Mulțumesc.

Valerius spunea...

Aaa ! Cred că am priceput: ”Baiatul care a preluat a fost sponsor PDL in 2009”.

Anonim spunea...

eu stiam ca e sponsor PSD ?!?!?!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Vadim e cel mai bine informat, dar uneori cred ca ii mai baga pe gat si informatii false!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Valerius,
Vadim a spus de foarte multa vreme ca Presedintele a "pus ochii" pe Realitatea TV. Fie sa o cumpere prin interpusi,fie sa o controleze in acelasi mod, fie sa o desfiinteze. Acum CNA a amanat dezbaterea privitoare la prelungire licentei, ceea ce nu poate fi o coincidenta, pur si simplu. Cred ca inca nu s-au "clarificat" apele:)))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
E sponsor transpartinic precum orice "baiat destept".