luni, 15 noiembrie 2010

PROTOCOLUL DE COLABORARE PRM-PSD DE LA CALARASI


DESI SUNT CONVINSA CA VARIANTA TIPARITA A ZIARULUI NOSTRU CONTINE TOATE INFORMATIILE CORECTE, AVAND IN VEDERE CA SITE-UL PREZINTA STIREA INCOMPLET, VOI FOLOSI O ALTA SURSA DE INFORMARE PANA LA REGLEMENTAREA PROBLEMEI: http://www.dincalarasi.ro/



"Astăzi, 13 noiembrie, Partidul România Mare şi Partidul Social Democrat au încheiat, la Călăraşi, un protocol de colaborare la nivelul judeţului. În obiective, protocolul are trecut:
- construirea de locuinţe sociale în mediul urban- îmbunătăţirea infrastructurii rutiere prin reabilitarea şi modernizarea de drumuri judeţene, interurbane şi şosele de centură- acordarea de subvenţii de încălzire numai persoanelor care au nevoie urgentă de protecţie socială
- implementarea programelor de reabilitare termică a blocurilor de apartamente- ecologizarea lacurilor şi râurilor, lucrări de îndiguire a cursurilor de apă care prezintă pericol de inundaţii- reabilitarea unităţilor de învăţământ până la începerea anului şcolar 2011 – 2012
- consolidarea şi modernizarea spitalelor precum şi creşterea calităţii actului medical în judeţul Călăraşi- atragerea fondurilor europene nerambursabile prin elaborarea şi implementarea de proiecte finanţate din fondurile structurale ale Uniunii Europene, promovarea turismului- atragerea fondurilor europene pentru înfiinţarea de cămine pentru copii şi bătrâni în oraşele judeţului Călăraşi
Protocolul mai prevede că organizaţiile judeţene Călăraşi ale PRM şi PSD se vor sprijini reciproc la alegerile locale, parlamentare, pentru Parlamentul European şi pentru Preşedinţia României.
Protocolul de colaborare între PSD Călăraşi şi PRM Călăraşi este valabil din data semnării (13 noiembrie 2010) până pe 31 decembrie 2014, cu posibilitatea de prelungire, prin acordul părţilor.(...)
La tribună au stat conducerile celor două partide: PSD: deputat Oana Niculescu Mizil – preşedinta org. jud. PSD Călăraşi, Ion Ştefan – preşedinte org. mun. Călăraşi a PSD, Sergiu Manole – preşedinte Org de Tineret a PSD Călăraşi
PRM: parlamentar european Corneliu Vadim Tudor – preşedintele PRM, vicepreşedinte PRM – Marius Marinescu, preşedinte Organizaţia de Tineret Codrin Ştefănescu ( n.n: de fapt vicepresedinte PRM),Ruxandra Lungu – preşedinta organizaţiei de femei PRM.(...)
Întrebat dacă cine nu este de acord cu protocolul încheiat cu PSD va mai rămâne în partid, Corneliu Vadim Tudor a răspuns: „Care sunt ăia? Zboară. Ştii cum? Pleacă. Cine nu e de acord cu decizia conducerii centrale n-are ce căuta lângă noi.
Ţara trebuie condusă şi salvată şi aceasta e singura variantă la această oră. Avem timp acum să negociem şi să convingem pe fiecare în parte? Cine n-ar fi de acord?! Cu cine vor să facă? Poate cu ungurii… Cu UDMR?
Sunt opinii şi opinii, le respectăm, dar decizia politică e una singură, şi asta e decizia… Noi suntem partid de stânga. Cu cine să mă duc?” – a declarat Corneliu Vadim Tudor.

UPDATE: intre timp problema s-a rezolvat. Gasiti comunicatul oficial in numarul din 15.11.2010 din'' Tricolorul''

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu cred ca analizand la "rece" nemteste:) ne dam seama ca este un protocol de colaborare la nivel local pentru binele unei comunitati locale- i speta Calarasi( asta apropo de autonomia locala atata de mediatizata de UDMR) acum pusa in practica.
Deci nu este o pierdere a identitatii PRM si ceea ce sper ,nici o renuntare de la principiul acestui partid al combaterii mafiilor locale de care cu siguranta ca nici PSD-ul nu este suta la suta straina.
Din Germania..........

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ati surprins ideea perfect. "Nemteste" cu adevarat. Si cu multe nuante de subliniat!:)

Anonim spunea...

Katalin Avrameszku (papagalul lui Baszesku)sustine independenta Tinutului Secuiesc !!!

www.youtube.com/watch?v=qYeq-1690mI

P.S. Nici de stanga, nici de dreapta , NATIONALIST !