joi, 17 martie 2011

MAZARE, ASTA E NESIMTIRE !

Foto: Agerpres

Sunt satula pana peste cap de personajul Mazare!
Acum cateva luni spunea ca nu are suficient personal (pt. ca Boc l-a silit sa faca disponibilizari, iata!) ca sa imparta ajutoarele de la primarie. Haida-de! In toata Constanta nu s-or gasi 15-20 de tineri sufletisti care sa faca voluntariat, ca sa nu mai stea oamenii in frig de cu noapte pentru un kil de "mazare"? Chiar asa de hapsani sa fi devenit noi, romanii? Nu cred.
Baiatul vrea ca oamenilor sa le intre bine in cap ca PRIMARIA le da, le face, le drege. Astia sunt votantii lui fideli si nu-mi dau seama de ce isi bate joc de ei!

5 comentarii:

Anonim spunea...

are cineva o minima incredere intr-un primar putred de bogat,obsedat de haine militare? daca nu ai observa ca-i lipsesc gradele ,ai putea spune ca-i un reprezentat al diviziei de parasutism;PSD-ul e de stanga doar cu numele.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Unde mai pui ca se viseaza un fel de eliberator, revolutionar, un "Che" second-hand!

Cristina spunea...

umilirea este pe fata, ajutoare prin "europene" prin crucea rosie adica Mihaela Geoana se ocupa pe Romania parca , se dau si in sectoarele din Bucuresti, nu am vazut mediatizare totusi.

cineva vorbea de situatia financiara sau modul in care se imbraca, nimeni nu l-a vazut ca a pendulat de la PSD la PD, a revenit la PSD , etc - se poate numi traseism politic balansarea asta?

Anonim spunea...

o sa schimbe si numele constantei in marea jamahirie machedoneasca fasoleasca

Anonim spunea...

daca ajunge el presidente asa o sa fiti cu toti