luni, 28 martie 2011

SCUIPATI si AICI !

Unii "jurnalisti" de la Realitatea sunt cretini. Pardon, sunt condusi de oameni specializati in manipulari ordinare. O "stire" de azi dimineata a fost redactata asa: "Adrian Severin, huiduit de colegi, a fost trimis in ultimele banci ale Parlamentului European, alaturi de Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali." Vedeti cat de tendentioase sunt alaturarea celor 3 nume si contextul voit ambiguu in care apar? Care era relevanta, ma rog, langa cine va sta fripturistul nerusinat care ne-a facut de rasul lumii? Probabil ca in acele banci stau parlamentarii neafiliati vreunui grup si atat, lucru care le-a "scapat" celor care au redactat stirea. Nu e bine sa vrei raul aproapelui, dar tare as vrea sa-i vad pe nemernici someri, cersind pe strada! Cat despre trustul in sine, e clar ca SOV e speriat de moarte, ca doar n-o sa credem vrajeala ca a renuntat la controlul asupra televiziunii proprii.

18 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Lasa-i in pace Ruxi, vor pieri pe limba lor. Cand ma gandesc ca slugarnicia lor e platita cu vreo 900 de lei pe luna, ma apuca mila.

Nicolae Nicu spunea...

Am sesizat şi eu aspectul semnalat în text. Chiar aşa au spus. Dar, cînd toţi ciuşii şi toate putoretele se împăduchiază în presă, de unde profesionalism şi probitate profesională în branşă? Le-am mai spus-o eu şi prin alte locuri, le-au mai spus-o şi mulţi alţi binevoitori, dar bunul simţ stă pe ei ca socialismul pe social-democraţii lui Ponta. Ca şaua pe vacă!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ion,
Tocmai asta e ca cei la care ma refer sunt platiti cu mii de euro pe luna.
In alta ordine de idei ce ma enerveaza cel mai rau este faptul cum bogatii (moderatori, invitatii lor fie politicieni, fie sindicalisti etc.) vorbesc despre saracie si caineaza de mama-focului poporul roman, ei neavand habar pe ce lume traiesc.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Domnule Nicolae Nicu,
Nici vorba de probitate in presa autoproclamata "libera". Manipularea este regula generala. Ca si partizanatul politic in functie de dosarele penale ale patronilor. Aici doreau sa impuste mai multi iepuri deodata si "stirea" nu a fost redactata din prostie sau nestiinta, ci cu un scop clar.

Anonim spunea...

CIA ; ROMANIA …..PERICOLUL IMINENT AL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!

S.O.S
URMARITI UN RAPORT DE URGENTA CIA DESPRE PERICOLUL EMINENT AL
UNEI EXPLOZII IN ROMANIA. ALERTA GENERALA.
CENTRUL DE CERCETARI NUCLEARE BUCURESTI ESTE O UZINA NUCLEARA SI NU UN SIMPLU INSTITUT DE CERCETARI. FOTOGRAFIILE DIN SATELIT PROBEAZA UN PERICOL DE EXPLOZIE.
CIA : ROMANIA …..PERICOLUL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!
CONSPIRATIA CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA !
CIA ; ROMANIA …..PERICOLUL IMINENT AL UNEI EXPLOZII NUCLEARE !!!

CONTRAR INFORMATILOR CIA ....MAPN SUSTINE CA NU EXISTA RISCUL UNEI NOI EXPLOZII LA LABORATORUL LA CENTRUL NUCLEAR BUCURESTI SOSEAUA OLTENITA
IMEDIAT DUPA PUBLICAREA ACESTOR RANDURI AM FOST SUSPENDAT DEPE BLOGUL DAN VOICILESCU. CONSPIRATIE CRIMINALA IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CONTINUA.
ROMANI SPARGETI TACEREA SI ACTIONATI..........

MAINE VA FI PREA TARZIU !
http://devanewyork.blogspot.com/
URMARITI RAPORTUL DE URGENTA CIA :
ROBERT HORVATH DEVA BLOG

Anonim spunea...

ADRESA TRICOLORULUI
tricolorul2004@yahoo.com.
NU ESTE CORECTA.
VA MULTUMES ANTICIPAT PENTRU ADRESA NOUA !
ROBERT HORVATH

http://niculinamoisescu.weblog.ro spunea...

Niste dobi asta sunt cei ce au dat pe gurita lor parfumat asemenea stire.

http://niculinamoisescu.weblog.ro spunea...

Apropos de ce nu pot sa intru pe Tricolorul?

Anonim spunea...

ONSPIRATIA ANTI ROMANEASCA ! 10:29:41, 30 Mar 2011
CIA : DEZASTRU NUCLEAR-ROMANIA ! : IN CURSUL ZILEI DE IERI AM POSTAT UN RAPORT CIA DESPRE O IMINENTA EXPLOZIE NUCLEARA IN ROMANIA. DIN ACEASTA CAUZA AM FOST SUSPENDAT DEPE BLOGUL VOICULESCU SI ALTE BLOGURI POLITICE, SE CONSIDERA CA ROMANII NU TREBUE SA AFLE ADEVARUL. ROMANI TREZITI-VA......MAINE VA FI PREA TARZIU DESCHDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

Anonim spunea...

@http://niculinamoisescu.weblog.ro

www.ziarultricolorul.ro

&

www.romare.ro

:) :) :)

Anonim spunea...

Noile site-uri:

http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/

http://www.romare.ro/

http://www.ziarultricolorul.ro/

http://www.e-otrm.ro/

Anonim spunea...

Nu ati inteles doamna Lungu ! In ultimele banci, in mintea acestui idiot, stau ultimii parlamentari, cei mai neinteresanti, asta a vrut sa zica individul de la Realitatea. Toti parlamentarii sunt divizati in grupuri (mai mult de interese decat politice)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonimul ultim,
Stiu ce a vrut sa zica idiotul. Dar acolo stau parlamentarii neafiliati vreunui grup. Iar Severin devine neafiliat, numai ca el a fost dat afara de la socialisti.

Anonim spunea...

Hai sa ne jucam.
1. Asumarea raspunderii pe o un nou proiect de lege care anuleaza dreptul profesorilor de a beneficia de o lege care a fost adoptata de Parlament si pentru care au hotariri judecatoresti definitive.

Legea de majorare a salariilor profesorilor a fost adoptata desi guvernul PNL-UDMR s-a opus. Au votat-o parlamentarii PD-L, PSD, PRM.

Dupa alegerile parlamentare din 2008, ministrul Invatamintului a fost E.Andronescu ( PSD ), care a refuzat sa aplice legea.

In toamna lui 2009, iesirea de la guvernare a PSD a facut ca ministru al Invatamintului sa fie Funieru de la PD-L.

Practic, toate partidele in afara de PRM s-au prefacut ca sustin profesorii, dar i-au tradat pe rind si definitiv.

Atunci de ce trebuie PRM sa se milogeasca de USL sa-l bage in seama ?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Bine, sa ne jucam:), mentionez ca sunt pareri strict personale:
1. Majorarea salariilor profesorilor se putea face, diferentiat, numai in favoarea salariilor cu adevarat foarte mici.E adevarat ca nu sunt bani la buget , dar motivul real este ca si aceia putini se sifoneaza si iau alte destinatii.
2. Prin salariu mic inteleg salariul aflat sub cel mediu pe economie, 1.500 lei brut(care, la randul lui, este artifical calculat, prin media salariilor din multinationale sau regii autonome si cel minim)
3. Nu cred ca PRM se milogeste de cineva.
4. In ultima emisiune la care a participat liderul PRM la Realitatea TV (presupun ca a fost postata pe www.corneliuvadimtudor.blogspot.com)domnia-sa a afirmat clar ce parere are despre fosta guvernare Nastase.
5. Publicatiile PRM critica frecvent si cu multa aciditate prestatiile liderilor USL, iar eu, personal, in editoriale, ma refer frecvent la Mafia transpartinica a celor care au guvernat dupa 1989, FARA EXCEPTIE.
6. USL se crede acum pe cai mari, sunt intoxicati cu procente de peste 60%. Parerea mea este ca PDL va inteti pomenile electorale in preajma alegerilor si isi va reveni. Romanul e credul si iertator. Am scris pe aceasta tema un articol intreg: "STRATEGIA PDL PE TERMEN LUNG".
7. In final, cred ca ei se vor milogi de noi, s-a constatat deja ca in alegeri si 1 procent conteaza extrem de mult.
8. Tot in publicatiile partidului se afirma raspicat ca nu avem de gand sa participam la inlaturarea unor hoti ca sa revina la putere alti hoti.
Ce ziceti?

Anonim spunea...

2. Dupa scenata cu spinzurarea lui Avram Iancu, turnatorii la ambasada SUA din PNL si PSD au devenit peste noapte nationalisti, cerind ca Parlamentul sa ia atitudine impotriva unui discurs de incurajare rostit de un demnitar al Ungariei. In acelasi timp, "nationalistii" PNL-isti si PSD-isti se umilesc pe linga UDMR pentru a parasi colitia de guvernamint pentru a forma impreuna noua majoritate. As fi capabil sa pariez ca daca miine PRM ar reveni la cele 25 % si USL ar cistiga alegerile, fara sa aiba majoritatea, ar considera din nou PRM-ul raul cel mai mare si etichetindu-l ca extremist, ar prefera sa se alieze du PD-L sau UDMR, impreuna cu care, de fapt au mai guvernat.
Parerea mea este ca PRM ar trebui sa-si fixeze alt public tinta decit restul partidelor. Pentru ca in total pentru USD, PD-L, UDMR vin sa voteze cam 30 % din cei cu drept de vot. Iar gargara propagandistica de la TV a acestora, are ca obiect ingrijorarea ca nu va mai veni nici 20 % la urmatoarele alegeri.

Anonim spunea...

foarte tare, cei de la RealitateaTV nu au postat emisiunea de marti seara cu domnul Vadim pe site-ul lor: http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/2011/03/aseara-la-bursa-pariurilor-de-pe.html . asteptam......

Anonim spunea...

Pentru penultimul anonim o precizare: in Tricolorul de azi, 2 aprilie, nu mi se pare deloc ca s-ar milogi careva de ponta sau antonescu. Dimpotriva, Vadim nu se lasa pacalit chiar daca unii din PRM vor tot felul de aliante.