luni, 21 martie 2011

UITE UNDE SE ASCUNDEA "UN ROMAN INFLUENT" : ADRIAN SEVERIN !

Un simplu "search" pe Google ne spune cine este Adrian Severin, personaj lansat in politica dupa 1989, dar cu activitate intensa si "inainte" de revolutie sau ce a fost ea.
Scandalul in care este implicat nu ma mira deloc. Politicienii se acopera de hartii, de contracte de "consultanta" care ascund diverse forme de mita, recunoscute ca legale in lumea lor mizerabila. Pe de alta parte, inscenarile facute adversarilor ni se perinda pe banda rulanta ca ceva normal, dar si tupeul de a nu recunoaste evidenta, pe principiul :"ce vedeti cu ochii vostri nu e adevarat" a fost ridicat la cote maxime in urma filmuletului care l-a avut ca personaj principal pe actualul presedinte al Romaniei.
Distractiva este incrancenarea cu care un om obisnuit sa traiasca foarte bine din bani munciti prea usor nu s-ar da dus din post nici mort, cel putin deocamdata. Desi Mafia transpartinica sigur i-ar gasi o alta sinecura pe bani publici.
Si mai amuzant mi s-a parut ca omul considera ca toata povestea e menita sa scoata din joc "un roman influent". "Roman"? De cand? "Influent"? De unde si pana unde?
Sunt subiectiva pentru ca la alegerile europarlamentare din 2009 nu mai contenea cu discursul anti-PRM, ca nu cumva romanii sa-si "iroseasca" votul pentru parlamentari care nu se vor afilia unor grupuri deja constituite. Plus alte afirmatii tendentioase pe care nu le repet aici.
Bine ca "ne fac cinste" specimene ca el si alde Bodu, alta caricatura sinistra ajunsa europarlamentar. Cei care i-au votat ar trebui sa intre in pamant de rusine!

7 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sper din tot sufletul sa dispara personajul asta. 21 de ani a fost mult prea mult.

Anonim spunea...

asa-i fiinta umana,e lacoma;cred ca majoritatea,daca ar avea ocazia,ar scapa la borcanul cu miere si nu ar refuza nici un venit imoral/ilegal.Infranarea e grea,dar e linistitoare.Pana una-alta,in Parlamentul European,Severin ne-a facut de ras,nu Vadim si prm-ul.

anca spunea...

pfff,ce jelanie pe 'mnealui ,tot el se considera victima!! du-te mai Severine si ascunde-te ,lasa-ne cu aerele tale de om influent!! aaa,inainte sa iesi din istoria post decembrista,scoate lista aia cu spioni :)))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Da, o tinea intr-una cu "irosirea" votului cu PRM care nu se va afilia unui grup etc. Acum, ca ramane in PE cu orice pret si neafiliat, nu s-a irosit votul???...

Anonim spunea...

Anca,
Mai avea putin si invoca pixelul albastru. Inainte de 1989 au vrut sa-l dea afara dintr-o institutie pentru PROSTIE. Si crede-ma, pe vremea aceea nu se dadeau oameni afara cu una cu doua !

kinga spunea...

E vorba de cel care era consternat, dupa 1990, ca apa are mai mult hidrogen decat oxigen?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@kinga,
Exact:)