marți, 17 mai 2011

CE APETISANTE TREBUIE SA FIE CAMERISTELE DIN GHANA!

Foarte amuzant ce i s-a inscenat viitorului candidat la presedintia Frantei. Unii sugereaza ca "apetisanta" camerista ar fi fost platita cu bani multi. Posibil, numai ca in hoteluri de asemenea staif, unde se perinda oameni grei, nu orice "simplu cetatean" ajunge portar, barman sau camerista, fiti siguri. Unii mai au si alte "raspunderi". Oricum, nu ma dau in vant nici dupa "frantuzul" Sarkozy, nici dupa "frantuzul" Kahn. Culmea e ca, la noi, intr-o lume politica manelizata total, o astfel de situatie te creste in sondaje si aduna mai multe voturi. Sa vedem cum va fi la ei:)))

4 comentarii:

Cristina spunea...

nu vad diferente in conducerea Frantei, Italiei sau la noi


diferentele sunt la participarea civica, au protestat cand s-a marit varsta de pensionare spre exemplu francezi, la noi credeti ca se va intampla un protest de amploare? ce asteptam sa fim in groapa ?, cum ne vom ridica? , poate o alta generatie sa miste ceva?

daca nu luam atitudine cand putem, nici nu avem nevoie de dictatura pentru a fi sclavi

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Cristina,
Au protestat si tot degeaba! Intr-adevar, conducerile Frantei si Italiei sunt incredibil de...

Donkeypapuas spunea...

Nu a fost nici o înscenare. Acestui obsedat i s-a părut că îi merge la infinit. Doar că în alte părţi nu este ca în Franţa unde presa este în mâinile cui trebuie şi apare numai ce este voie de la oculta iudeo-socialistă. Şi cazul lui Berlusconi tot degenerare este dar cel puţin omul apela la curve, la profesioniste PLĂTITE. Ăsta a crezut că dacă este cel mai puternic om de pe planetă poate să facă orice vrea după poftele sale de dereglat. Vă reamintesc (pentru a vedea cum se muşamalizează lucrurile grave) şi de "afacerea Dutroux", pedofilia de la nivel înalt din NATO.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Donkeypapuas,
Da, e un punct de vedere interesant. Dar, poate tocmai pentru ca a fost catalogat drept "obsedat", inscenarea a fost atat de usoara incat nici nu a mai fost nevoie de EA. De inscenare:)