luni, 2 mai 2011

DE NUNTA REGALA N-AM MAI SCAPAT, DE DATA ASTA !

Prin anii '80-'90 era la moda sa te intalnesti cu prietenii la vizionat de filme, chiar si o noapte intreaga, la cate unul-una, fericiti posesori de "video". Intr-o seara, am fost invitata la o astfel de actiune, cica venise unu "din vest" cu ceva deosebit. OK, ne-am adunat la ora fixata. Surpriza: omul adusese inregistrarea integrala a nuntii lui Charles cu Diana. Dupa 2 ore, m-am plictisit si am plecat spre stupoarea asistentei care nu pricepea de ce nu "gust" asemenea eveniment remarcabil. Nici azi nu va pot explica de ce nu ma intereseaza astfel de chestiuni, relatate in extenso. Ca subiect de stiri, chiar dezvoltat pe larg, e atractiv, dar sa nu exageram. Si iata, ca, dupa aproape 30 de ani, se repeta "chestia". N-am avut scapare, de data asta, era pe toate posturile TV. Era, deja, "nunta secolului", aflat abia la inceput, la naiba! Ce va fi cand se vor casatori copiii lor, tot in acest secol, evident? Va fi nunta "mileniului", "mezozoicului", "cretacicului"? Hai, lasati-ne, avem si alta treaba!
Cat despre comentariile stupide si inepte ale invitatilor din platouri sau paralelele complet nepotrivite si insistente cu nunta si mariajul parintilor lui Wiliam (sfarsite tragic si controversat) ce ar mai fi de spus?

Un comentariu:

Cristina spunea...

nu numai ca peste tot vedeai nunta ( vorbesc de posturile TV), dar invitati din studio erau imbracati de parca participau efectiv la petrcere.

totusi, sa nu uitam ca premierul Tony Blair a reintrat in atentia populatiei, dupa ce scazuse in sondaje pentru anuntul gemenilor pe care ii astepta ca viitor tatic. Ma asteptam ca englezi sa exagereze tinand cont de reactia din trecut , dar comicul de la noi i-a intrecut.