duminică, 2 noiembrie 2008

AU MURIT DEGEABA?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Inaltator si impresionant.Ne aflam intr-un moment deosebit pentru tara. Cand vom sarbatorii Ziua Nationala maghiarii din tinuturile secuiesti vor sa obtina prin referendum semnaturi pentru independenta. Rusine!Guvernantii nu iau nici o pozitie . Opozitia, la fel, a avut doar o palida luare de pozitie prin C. Diaconescu dar, care a tras la raspundere tot guvernul,fara sa-si asume o declaratie ferma, pentru a nu supara un eventual partener (abonat) la guvernare: UDMR.
Este foarte grav. Se doreste oare o enclavizare a Romaniei? Avem politiciei sau prosti sau vanduti altor puteri interesate in faramitarea zonei balcanice ca sa-si realizeze telurile dominatoare cu complicitatea actualei clase politice care nu urmareste decat propria imbogatire cu orice pret. Si cum se poate face asta decat perpetuand la guvernare?
Atentie, referendumul va avea loc dupa alegerile parlamentare. Deci, sa fim atenti pe cine alegem ca sa nu le dam posibilitatea UDMR-istilor sa-si realizeze visurile separatiste si iredentiste!Daca vom avea in continuare un parlament las si o guvernare vanduta altora, vai de tarisoara noastra!
Ion si Marilena Luciu

Anonim spunea...

Ce parere aveti despre globalizare. Se pare ca granitele nu mai conteaza.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Despre globalizare voi vorbi intr-un articol amplu.Ca si despre referendum.