duminică, 23 noiembrie 2008

N-AU MURIT, DEGEABA! VOI HOTARATI! PE 30 NOIEMBRIE 2008!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am mai ascultat cantecul asta de multa vreme. Mie imi placea "Noi suntem romani".

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nici nu s-a mai "difuzat", pentru ca suntem prea "romani"!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nici nu s-a mai "difuzat", pentru ca suntem prea "romani"!

Anonim spunea...

P.S

Acum am citit commentul tau la mine:)

Nu plang, dar ma emoţioneaza, recunosc.

Anonim spunea...

Stimata Ruxandra ,

imi place blogul dvs.Sincer. In ce priveste " diferentza de opinii politice" nu cred ca e atat de importanta.Eu locuiesc in afara (D) nu sunt membru PDL-PSD-PNL-PRM , sunt cu " Die Linke ", dar aici.
In ce priveste PRM - cred ca starea actuala a RO i se poate imputa si PRM.Daca avem un asemenea pres, nu oare V.T a pus umarul la reusita ???!

Unknown spunea...

Mi-e rusine ca's Roman! Cred ca acum un astfel de cantac trebuie inventat.
Nu vreau sa ma leg de vremurile apuse, nici nu ar avea rost, dar asa cum au fost ele, patriotismul lui Ceasca si-a aratat valoarea pana in zilele de azi. Acum tot ce stim e sa fugim, iar unii dintre noi furam si apoi fugim. V.T. probabil a avut dreptate cand a spus: "voi face lege cu arma in mana", dar prostii s-au speriat, defapt s-au lasat cumparati de vorbe Pesediste si peneliste si pediste si dracu' sa-i ia pe toti... Sunt mandru ca sunt Roman intr-o romanie apusa de vremuri stravechi. Trecea armata plina de marsavi si hoti!!!

Anonim spunea...

Stimata Doamna Lungu,

Nu am votat niciodata PRM. Daca nu ma insel partidul Dvs. s-a opus votarii uninominale. In ceea ce ma priveste sunt pana acum decis sa va votez tocmai pentru ca datorita uninominalului am putut sa fac o comparatie intre candidati. Mi se pare ca sunteti persoana cea mai interesanta dintre concurenti. In ochii mei subordonarea Dvs. fata de domnul VCT este mai degraba un dezavantaj decat un atu. Il plac pentru ca este un intelectual veritabil, pentru ca nu se sfieste sa se ia de piept, in vorbe, cu toata lumea, dar mi se pare narcisist si infatuat. Este in ochii mei la fel ca si dl. Gigi cel pe care il admir pentru marinimia unor gesturi ale sale, dar il desconsider datorita "toparlaniei" ce-i iese la iveala in ciuda costumelor sale de firma sau a palatelor aurite. Cresteti doamna in partid si in viata publica ! Si alaturi de alti oameni de calitate aduceti va rog normalitate si bun simt in politica romaneasca. Domnul Bolcas mi se pare a fi un bun exemplu in acest sens in partidul Dvs. Nu am fost membru de partid nici inainte si nici dupa 1989. Faceti Dvs. ca PRM-ul printr-un mesaj moderat nationalist si moderat de stanga sa atraga catre sine pe multi atii care ca si mine s-au tinut departe de viata politica ! Din sila !
Cu salutari prietenesti,
Andrei Nitelea (andrein@hotmail.com)

PS. Poate ca nu ar strica sa ne prezentati si noua o situatie a bunurilor Dvs. mobile si imobile si sa ne spuneti daca mai profesati ca si cadru didactic

Goran spunea...

Tocmai ca suntem romani ar trebui sa luptam impotriva dusmanilor interni si externi care doresc sa accentueze procesul de uitare la care este supus acest popor, poporul roman, popor care a suferit si inca mai sufera.Unire frati romani!