duminică, 9 noiembrie 2008

NU MINIMALIZATI, NICIODATA, PUTEREA PRESEI!

Sau

HOW LOW, CAN YOU GO?

Deunazi, ma aratam revoltata ca, din cauza, sau datorita unor conjuncturi, depinde din ce unghi privesti, anumite intamplari, "intamplatoare", ajung " stiri", "dezvaluiri" si "subiecte" de prime-time, in plina campanie electorala, la ore de maxima audienta, la posturi TV care, de altfel, ti-ar ciuguli din buzunar ceva MII de euro, daca intamplarea respectiva n-ar fi transformata, miraculos, in "stire", de interes national, peste noapte!
Din acest motiv, scandalul PNL-PNG a atins cote apocaliptice pe TV-uri, iar "disputa" Udrea- Anghel a fost mediatizata in exces.
Am facut sedinta si mi-am intrebat consilierii: Noi ce facem? Sau, cu cine ne prefacem ca ne luam la bataie?
Satmareanca, o ziarista SUPER, roscata, frumoasa si bataioasa, din Satu-Mare, evident, mi-a dat o idee: "ia si tu la palmi, pe cineva, daca vrei publicitate, gratis!"

Aici intervine dilema: n-ar fi, mai bine, sa fiu eu, cea luata la "palmi"? Victimizarea functioneaza, oriunde, in lume! N-ar fi, mai bine, sa apar cu ochiul vanat si mana in ghips?
Firmele tari, de consultanta, ar sti ce sa-mi spuna!
Vezi lozinci si afise expirate (ca forma si continut), de 2 lei, care ne asalteaza de pe panourile electorale, zambarete!
Care cersesc voturi, in cel mai discutabil mod!
Dar, ghinion de nesansa, n-am nici bani si nici vreo dorinta, ascunsa, sa platesc, consultantilor, pentru conceptiile si elucubratiile despre cum trebuie sa arate o campanie!
Desi, iata, in cazul lui Tariceanu, sacul de box al lui Basescu, sfaturile "consultantilor" au dat roade! Oare sunt platiti din bani publici?
P.S. Chiar acum, pe Antena 2, Marius Pieleanu imi da dreptate, in emisiunea Oanei Stancu "Tara pe care o meritam!"

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ruxi, nu pot spune decat ca asta e tara pe care o meritam!