miercuri, 12 noiembrie 2008

TEO TRANDAFIR


Zilele acestea, am aflat ca Teo Trandafir nu va mai avea emisiune la PRIMA TV.
Am citit si cateva interviuri pe care le-a dat sau "nu", in presa. Am urmarit si reactia lui Mircea Badea, din care am "citit printre randuri" ca Teo nu pare a fi ocolita de televiziuni (A 3 si altele).
Multe s-au schimbat si nu in bine in mass-media de dupa 2000. Aparitia tabloidelor care-si intind influenta nefasta si asupra televiziunilor, a dat peste cap sistemul de valori din Romania.
Despre Teo si echipa ei atat: PROFESIONISTI!
In 1998, am pus in practica un proiect: "XANDRA MAXI", o linie de productie, destinata siluetelor mai corpolente din Romania. Am primit sprijinul Antenei 1, deschisa, pe atunci, ideilor indraznete si am reusit sa o conving pe TEO sa apara in prezentarea mea.
Nici acum nu sunt sigura daca am reusit sa-i transmit ca m-am simtit onorata de prezenta ei. De profesionalismul ei. De suflul pe care l-a imprimat echipei cu care am colaborat! De naturaletea si dezinvoltura ei!
Stiu, doar, ca, dezinteresat, Teo m-a ajutat sa promovez productia romaneasca de confectii si sa explic tuturor cu ce se confrunta micile intreprinderi, in multe emisiuni.
De atunci au trecut 10 ani si productia romaneasca a fost distrusa INTENTIONAT!
Economia se prabuseste, somerii se inmultesc, firmele straine ("investitorii") pleaca din Romania!
In schimb, siliconatele din Playboy, animatoarele din cluburi, baietii cu creier de bibilica si limbaj licentios fac rating.
Daca nu e paine, macar circ sa avem!

4 comentarii:

Anonim spunea...

ruxi, ai dreptate. si eu am cunoscut-o pe teo trandafir si mi-a facut impresia unui profesionist. poate a gresit putin ca nu a mai schimbat formatul. sunt sigur ca va reveni cu ceva trasnet. oricum locul ei este in televiziunea de buna calitate.
cornel

Anonim spunea...

Or sa o recupereze Antena1.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Ar fi pacat sa renunte la televiziune!

Anonim spunea...

Nu vreau nici animatoare, nici siliconate, nici barbati cu muschi dar fara creier la tv! Dar nu8 te supara pe mine...dupa atatia ani unii mai mari de pe acolo cred ca si-au dat seama ca lumea s-a cam saturat de strambaturile, uitaturile in crucis si te miri ce alte maimutareli ale lui Teo. Deja numai cand auzeam de Teo ma oripilam. Numai schimonoseli, un ras fals si tipator. Romanul, prost asa cum e considerat de multi, inghite o data, de 2 ori. Dar atatia ani, si aceleasi scheme. Macar daca invata si ea ceva nou. Sa dau o data pe PRO Tv si sa o fi vazut stand in cap, sau o roata, spagat ceva. Dar....nu....pacat, ca poate mai era pe ecran daca aducea ceva nou. Ca sa nu mai zic ca marea ei prostie a fost ca a plecat de la o emisiune care a facut-o vedeta la un post nu atat de important ca PROT Tv ul. Asta este, eu o iert, ma bucur sincer chiar si sper ca data viitoare cand o vad pe sticla sa vina cu acrobatii noi.


PS: in asta consta profesionalismul?