miercuri, 3 iunie 2009

APEL CATRE SIMPATIZANTII PRM ! VENITI MAINE LA MITING !


PRM va organiza joi, în Capitală, un MITING şi MARS DE PROTEST împotriva fraudării alegerilor pentru Parlamentul European
Manifestarea va avea loc în MAINE, 4 iunie a.c., începînd cu orele 15,00, pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Universităţii - Reprezentanţa Comisiei Europene în România, situată pe Str. Jules Michelet, nr.18 .

Tocmai ma intrebam de ce nu au aparut sondaje de opinie in ultima perioada.
Ca sa se scoata pe piata ultimul sondaj, de departe mincinos, mai ales acum dupa semnarea pactului electoral dintre PRM si PNG. Facatura se vede de la o posta! PSD si PDL la egalitate, cu scoruri umflate mizerabil ca sa nu se certe taman inainte de scrutin iar PRM si PNL au scazut (???!!!), nu se stie din ce motiv?!
Politicienii aflati la putere si care controleaza "institutele" de sondare a opiniei publice, aflate in mana mogulilor, au intrat in panica. Revenirea PRM strica multe socoteli atat in plan intern cat si in plan extern, bineinteles.
Cele 3 "familii europene", cu interese precise in ceea ce ne priveste si care se lupta pentru impartirea celor 33 de mandate din Romania nu vor sa piarda locurile obtinute in 2007. PRM le strica si lor socotelile dar asta e o alta discutie. Si atunci, la ce ma astept de la actiunea de maine?
Sa-i puna pe ganduri pe hotii de voturi si sa FURE mai putin!

12 comentarii:

dramoleta spunea...

Ai vazut ce sondaj!? Ce nesimtiti!

Eu cred ca ei au 30% impreuna. Oamenii nu mai fac diferenta intre pd-l si psd.

Cristian Lisandru spunea...

Sper să vină cât mai multă lume!

vasile florin spunea...

nu am mai fost pana acum la mitinguri dar maine vreau sa ma fac util si sa particip intrebarea mea este cum va fi? o sa fie politie ceva in caz ca or sa vina si altii cu scopul precis de a ne strica evenimentul? cum sa vin imbracat? ceva recuzita steaguri fluiere sau va fi pasnic? dintre cunoscuti cine mai vine?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@dramoleta,
Ha, Ha, Ha!
Au 30 % impreuna, ai dreptate!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Vasile Florin
Avem recuzita.
Mitingul va fi pasnic, normal!
Si nu cred ca va strica "cineva" evenimentul! Ne-ar ajuta, de fapt!
Ce intelegi prin "cunoscuti"? Vine conducerea PRM, daca vrei ma gasesti si pe mine, acolo!

vasile florin spunea...

prin cunoscuti ma refeream la cei de pe lista sau cei consacrati...ca dl. Funar sau dl. Bolcas inafara de conducere pt ca eram sigur ca va fi conducerea

anca spunea...

sper sa dea macar asta la tv! ce pot sa spun? succes,pe toate planurile!
vad ca apar informatii despre catindatii pedelisti(vezi la Badin),cam tirziu,da' bine ca apar! cind te gindesti ca prm-ul era acuzat ca e plin de comunisti!multi se regasesc la pedeleu!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nu vor da nimic. Mogulii sunt speriati si santajati, altfel nu se explica, clar!
OTV a filmat toata manifestarea si va da stirea cu siguranta!

vasile florin spunea...

in seara asta vor fi dl Vadim Tudor si dl Becali la otv...am vazut ceva dar foarte putin pe otv pe la 18.00 am fost si eu astazi si am fost impresionat de numarul de oameni si de prezenta zecilor sau poate chiar sutelor de tineri asta a fost o surpriza uriasa ma asteptam sa fiu singurul tanar cu astfel de preocupari si totul a decurs asa civilizat va rog sa mai promovati astfel de actiuni pentru ca mi-a placut si mai vin

anca spunea...

acuma seara e Vadim cu gigi la ddd!!
ai primit mailul de ieri?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anca,
L-am primit si ma ocup saptamana viitoare!:)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Vasile Florin,
Imi pare bine ca ai venit si ai vazut cu ochii tai ceea ce presa ascunde, de frica!
Pacat ca nu am reusit sa vorbim.