luni, 8 iunie 2009

MOGULII SI SLUGILE LOR SE TAVALESC IN CHINURI !

Nici manipularea nu mai e ce-a fost odata!
V-as minti daca as spune ca nu m-a mahnit faptul ca televiziunile de "stiri" n-au suflat o vorbulita despre mitingul si marsul de protest organizate, joia trecuta, de PRM. Supararea mi-a trecut repede cand Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali, aflati in tandem la OTV, la o ora de maxima audienta, au avut un rating de 4%, pe cand la televiziunile "deontoloage" nu s-a uitat nici dracu'.
Dar, cand esti mogul si misiunea ta este sa manipulezi voturi, nu mai conteaza banii aruncati pe fereastra cu produse media pe care nu le urmareste nimeni. Si, din fericire, s-a demonstrat ca electoratul nu se mai lasa manipulat de "formatori de opinie", "analisti politici" si alte personaje trimise sa faca pe jurnalistii de serviciile secrete (unele, straine)!
Toata campania a fost dominata mediatic de PSD, PDL, PNL. Care cum isi punea un clop in cap, care cum isi sufla nasul, care cum dadea cu lopatica prin nisip, hop si televiziunile. Despre PRM, nimic! Si tot degeaba. Scorul de azi, de peste 8 % arata ca romanii nu mai pot fi pacaliti. Iar presa, se va transforma, incet-incet, din caine de paza, in chiar groparul democratiei!
Pacat de tinerii ucisi in decembrie '89. Cred ca se rasucesc in mormant!

Un comentariu:

vasile florin spunea...

ignorarea mitingului nu a fost singurul episod care m-a mahnit...e adevarat ca a fost cel mai important episod si s-a vazut pentru cine a avut ochi ca s-a muncit un pic la organizare etc...aproape frustrant a fost in campania asta faptul ca de cate ori se enumerau partidele sau candidatii PRM era ignorat era inexistent pentru ei...imi imaginez scena descrisa in titlu si nu pot sa ascud ca imi apare pe fata un zambet de satisfactie