marți, 30 iunie 2009

VICTOR IOVICI VICEPRIMAR

Faptul ca dusmanilor PRM nu le pica bine la pipota intelegerea din Consiliul General al Capitalei e de inteles.

Intrucat nici Alianta DA, nici sprijinul subteran acordat de catre PSD PNL-ului si nici guvernarea contra naturii PSD-PDL nu au adus tarii prosperitate si demnitate ci DIMPOTRIVA, orice speculatii pe aceasta tema sunt inutile. Si daca ne alegem si cu un viceprimar la Bucuresti din toata treaba asta, cu atat mai bine. Oricum, cei 7000 de ceferisti lasati pe drumuri le multumesc, probabil, celor 4 partide parlamentare. Inaintam incet dar sigur. Bafta, Victor Iovici!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Normal ca nu le convine. Ar vrea ca PRM sa stea numai pe bara fara sa demonstreze ce poate sa faca.

anca spunea...

da,bafta,insa nu va temeti de faptul ca se poate interpreta acest lucru ca o noua alianta cu pedeleii? am vazut asfel de reactii!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Nu le convine revenirea PRM. Tocmai ramasesera cele 3 partide sa-si faca de cap in parlament. Si se vede: in 6 luni o singura lege. Iata "beneficiile" votului uninominal.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Sa interpreteze cum vor. PSD si PDL nu s-au temut de interpretari, vad:)
Codrin Stefanescu a explicat clar: nu e vorba de o alianta politica, n-avem de gand sa facem vreun protocol intre organizatia PRM de Bucuresti si organizatia PDL de Bucuresti. Faptul ca avem un viceprimar este important, vom fi mai vizibili si vom demonstra ce putem face. Pentru ca lumea este scarbita si se vaita ca nu mai are de unde alege. Ba are! PRM are viziune, are program si cadre pregatite sa-l aplice.
Si acum, o parere personala: la scorul PRM in Bucuresti: 16-18% de la ultimele alegeri aveam dreptul moral la un fotoliu de viceprimar!

Ion de la Chiuiesti spunea...

PRM-ul a facut pasi extraordinari! Sa nu va opriti! O strategie buna va va face un jucator important si la alegerile prezidentiale.

vasile florin spunea...

ma gandeam la Codrin Stefanescu in momentul in care am auzit ca PRM are un viceprimar, poate era un exercitiu bun pentru viitorul fotoliu de primar...ce sa zic...multa bafta Victor Iovici desi la ce mafie este in PMB nu vad ce ar putea sa faca...

Anonim spunea...

De ce nu mai functioneaza site-ul ziarului Tricolorul? mersi

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Va fi repus in functiune cat de curand.

Unknown spunea...

Faptul ca Vicotr Iovici are dosare penale arata ce este in spatele acestei aliante.