luni, 6 iulie 2009

GROPARII FIRMELOR ROMANESTI !

foto: Curierul National
foto: Mediafax

MASURA ANTI-CRIZA NR. 1 : Introducerea impozitului forfetar
MASURA ANTI-CRIZA NR. 2 : Eliminarea impozitului forfetar
Va dati seama in ce fel de tara traim? Cu ce fel de guvernare avem de-a face? Cine ne conduce destinele si ne traseaza viitorul?
Iar brunetul ministru al IMM-urilor riposteaza la critici cu un tupeu nemaipomenit pe Terra:
"Dar ce, in viata economica nu poti sa gresesti? Sunt masuri in economie care vezi dupa o anumita perioada de timp ca n-au fost bune. Si trebuie sa ai curajul sa spui: da domne, n-a fost buna. Care este problema? Important e ca Ministerul de Finante sa gaseasca alta formula, un alt venit care sa acopere diferenta pentru FMI", a mai aratat el.
Hai sa-ti spun eu care e problema mai baiatule! N-ai decat sa gresesti cand iti da cafeaua in foc la tine acasa sau cand bati un cui aiurea, in perete, tot la tine acasa. N-ai decat sa gresesti, cat vrei tu, pe mosia ta si in familia ta. Dar nu cand iei decizii care afecteaza economia unei tari intregi si zeci de mii de destine! Mai ales cand TOTI ti-au spus ca este o masura dezastruoasa care va duce la disparitia a zeci de mii de firme cu locurile de munca aferente care, de bine de rau, mai plateau cate un impozit la stat. Nu vii acum in fata unei tari si ridici din umeri! Cu nesimtire, ca leafa ta merge oricum si esti aranjat pe viata! Si nici nu dati vina pe PDL, mai pesedeilor, ca impreuna guvernati! Si impreuna duceti tara de rapa! Si nimic nu va repara raul facut in ultimii 20 de ani! Nici confiscarea averilor nici condamnarile penale nu ii vor consola pe copiii nostri vanduti ca sclavi la FMI pentru urmatorii 5o de ani!
Nu va mai mirati, in mod ipocrit, de ascensiunea PRM si nici nu mai purtati de grija specialistilor nostri!
Nu intentionez sa ma laud, dar cateva masuri serioase, pe care PRM le are in programul economic la care mi-am adus modesta contributie, ne-ar fi ajutat sa trecem criza mai usor. Nu e nevoie decat de buna-credinta si de dorinta de a redistribui, echitabil si responsabil, incasarile de la bugetul statului.
Pentru ca nu poti sa te tii de paranghelii televizate cand invatamantul, sanatatea si siguranta cetateanului sunt mai afectate ca oricand, crezand, la nesfarsit, ca circul tine loc de paine!

Un comentariu:

dramoleta spunea...

Marile spirite gandesc la fel :)))

Si cata dreptate avem!