joi, 9 iulie 2009

L-AM PRINS !

De la http://www.dramoleta.com/ eram in tema ca asa zisul jurnalist cristian patrasconiu e certat rau cu gramatica. Din ce scrie si ce debiteaza prin emisiuni stiu ca e certat cu bunul-simt si deontologia. Ca minte si manipuleaza in mod ordinar eram aproape sigura. Acum m-am convins si am dovada.

In "Romania Mare" a aparut urmatorul text:
Umorul involuntar e genial! Hartuit de un post de Televiziune sa comenteze insinuarile lui Gica Hagi - finul sau, Gigi Becali, a zis: ,,Daca o singura semnatura, un singur cuvint, trei litere exista scrise de mine la Securitate, ma spinzur si ma duc in munti sa ma izolez!,, Bravo, Gigi! I-ai zapacit pe toti. Dar ia spune, cum o sa te duci tu in munti asa, spinzurat? Cu copacul dupa tine? N-ar fi mai bine sa-i spinzuri pe ei, pe zdrentele si hahalerele astea nenorocite care se leaga de corpul tau, in frunte cu Basescu, Dan Nica, Puiu Popoviciu?

Pe blogul nefericitului patrasconiu apare trunchiat si (ne)comentat tendentios:

"Citatul, fara nici un alt comentariu:
Umorul involuntar e genial! Hartuit de un post de Televiziune sa comenteze insinuarile lui Gica Hagi – finul sau, Gigi Becali, a zis: ,,Daca o singura semnatura, un singur cuvint, trei litere exista scrise de mine la Securitate, ma spinzur si ma duc in munti sa ma izolez!,, Bravo, Gigi! I-ai zapacit pe toti. Dar ia spune, cum o sa te duci tu in munti asa, spinzurat? Cu copacul dupa tine?"

Continuarea lipseste. Ce urmareste deontologu' ? Sa-i invrajbeasca pe Vadim si Gigi? Sa fim seriosi!




3 comentarii:

valentin vasilescu spunea...

Care-i diferenta intre asta si Ivanciuc ? Dati pe cautare Cristian P si vedeti ce spune Ohanesian ca ar fi fost depistat asta ca a facut pe la Chisinau.

anca spunea...

e de ajuns sa-l privesti(de citit mai greu,e criza de antivomitive)
e un patrasCOI(u)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sunt curios daca Patrascoiu pleaca sau ramane dupa reducerile astea ale lui Vantu! Eu cred ca ramane si pe 1000 de lei, ca nu il mai primeste nimeni