luni, 19 octombrie 2009

CORNELIU VADIM TUDOR SI-A LANSAT CANDIDATURA IN CIUDA PRIGOANEI POLITICE SI MEDIATICE LA CARE ESTE SUPUS !




Pretextul directoarei teatrului Odeon, Dorina Lazar, cum ca avea decorurile montate pentru spectacolul de seara si, din aceasta cauza nu mai putea (brusc), sa ne inchirieze sala, nu convinge pe nimeni. In primul rand, lansarea noastra, gandita in spatiul din fata cortinei, n-ar fi deranjat cu nimic decorurile din spate. In al doilea rand, nicio scuza din lume nu justifica acest comportament nesimtit. Erau acolo oameni sositi din toata tara, inca de dimineata, tinuti in ploaie si frig de actrita de doi lei, ocupanta unui post supercaldut. Cu parere de rau pentru delegatii nostri inimosi, marturisesc ca a fost mai bine asa! Cu cat vom fi mai prigoniti, cu atat mai bine! Cum ramane, insa, cu bla-bla-ul democratiei pentru care unii au murit?

7 comentarii:

octavpelin spunea...

Rucsi,Candidatura la presedentie a lui Corneliu Vadim Tudor a fost boicotata de Basescu si camarila sa de la Cotroceni si Modrogan,o seara frumoasa :)

dramoleta spunea...

D'aia nu merge nimic in tara asta: pentru ca e plin de cretini si de scarbe peste tot.
Uite, numai la nebuna asta de Dorina Lazar nu ma mai gandeam ca se va da in stamba! De fapt, uitasem ca a existat vreodata tzatza asta.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Tavi,
Daca sondajele ne arata cu atat de "putine" procente de ce se tem in halul asta?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Sunt convinsa ca are si pensie si salariu.

Anonim spunea...

Victor Iovici e un tip cu capul pe umeri. Nu-mi vine sa cred ca Dorina Lazar l-a putut pacali asa usor. Explicatia Dorinei Lazar schioapata. Adica, daca primarul general al Capitalei ii cere verbal, ii pune sala la dispozitie neconditionat. E de notorietate faptul ca Opresu i-a delegat lui Iovici atributiile de primar general ca sa se ocupe de campania prezidentiala. Numai ca pentru Dorina Lazar, nici solicitarea scrisa a lui Iovici nu e valabila. Halal subordonare !

anca spunea...

bey,se incurca asta in neste explicatii absolut puerile!
lasa, cu aceasta ocazie ,prm-ul a mai urcat in sondaje!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Normal ca au urcat. Le-am spus sa se lanseze sub cerul liber inca de la scandalul cu sala Operei Romane!