joi, 1 octombrie 2009

DIALOG CU PENSIONARII !

Azi m-am certat cu un pensionar. Rudă, nu va pripiţi să mă judecaţi la rece.
Tipul, în vîrstă de 70 şi un pic, încerca să mă convingă că dreptul lui la pensie va dăinui veşnic şi statul (român, etc.) are obligaţia, pe veci, să se asigure că cei care au contribuit la fondul de pensie va şi beneficia de el. N-am avut nervii necesari să-l contrazic şi să-i explic cum că DEJA statul se împrumută pe la străini pentru a-i plăti pensia, că fondurile de pensii sînt păpate de mult de HOTZII POSTDECEMBRIŞTI şi nu va mai ţine figura?! Oricum, nu mult după prezidenţiale! Prin ianuarie-februarie, vedem noi!
Ce să fac? Să-i spun adevărul şi să-i amărăsc ultimii ani?

8 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sper sa nu se ajunga niciodata in situatia ca statul sa nu poata plati pensiile. Dar nu se stie niciodata! Acum incepe Marele Jaf al PDL-ului si orice e posibil! Sa fure astia si aerul!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Din pacate se va ajunge acolo, curand!

Anonim spunea...

corect doamna Lungu intrarea in incapacitate de plata este posibila,oricum credibilitatea internatonala este 0 deci sansa d a lua noi credite idem.Numai o mica observatie ptr domnul Ion,nu cred ca PSD-ul e ..mai putzin vinovat de situatia asta.Din Germania sa auzim numai de bine!!

Anonim spunea...

azi pe 3 octombrie germanii sarbatoresc unificarea celor 2 tari germane(DDR si RFG) acum 19 ani.Pser ca si romanii sa aiba si ei un 3 octombrie !e din nou nevoie de oameni luminatzi care vor asa ceva!

dramoleta spunea...

Vor veni vremuri foarte grele. Curand dupa alegeri nu vor mai fi bani pt pensii, numarul somerilor va creste mult, economia (aia care mai este) se va duce dracului de tot.
Romanii sunt dezinformati, dar si refuza sa asculte sfaturile celor intelepti.
Le plac betivii, nuntile, distractia si circul. Asta ii va costa foarte mult.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Al naibii Boc! Acum promite bani in stanga si in dreapta! Nemernicii au avut bani ascunsi!!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Va fi o iarna grea, dupa ce ne vom trezi din euforia Sarbatorilor!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Nu i-au avut ascunsi. Se imprumuta in draci!